Visszajelzés Gyopárvölgy

Kategória: 'Visszajelzés a játékról', témanyitó: Kiwi, témanyitás ideje: 6.12.22.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. Sagittarius69

Sagittarius69 Fórum parancsnoka

Itt voltál tegnap is, olvashattad.
    Egyébként szerintem is erős volt, ezért is reagáltam rá, de már törölték, amit írtam és ezzel ennyi... jólvanezígy.
    Semmi elnézést vagy bármi, biztos az van, hogy örüljek, hogy írkálhatom ide a hülyeségeim, a hazugságaim, holott akár egy egy hónapos tiltást is kaphatnék.

2. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Sziasztok,
    nem emlékszem olyanra, hogy bárhol azt írtam volna, hogy hazudott volna bárki is.
    Minden hibánál azt kérjük, hogy a Segítségkérő topikokba hozzátok a problémát, Farm név és Farm ID megadásával, és az egyedi hibáknál hozzatok mellé képeket / videót, mert enélkül nem tudjuk azt a Központ részére továbbítani. Mi hibát nem tudunk javítani.
    Ahogy már többször leírtuk, nem tudtuk még előidézni sem böngészőben, sem kliensben azt, hogy a Favágónál a jobb oldali gombot aktiválva bent legyen a pipa a felugró ablakban. Pedig sokszor sokan próbáltuk.
    A pipa nem fix bent, a zöld pipa lenyomása előtt ki lehet venni, így elkerülhető a tarrvágás.
    Tegnap kaptunk képeket, ez továbbításra került a Központ felé vizsgálatra, mi ennél többet nem tudunk tenni. Amint kapunk választ a KP-tól, a Segítségkérő topikban fogunk válaszolni.
    A Bosc körte megjelenítési hibájának javítására is várunk, egyik hibára sincsen ráhatásunk, hogy mikor fogják javítani. A fa működésében nincsen fennakadás.
    Bárki jelezhet hibát, problémát, a megfelelő módon, a megfelelő topikban.
    További jó játékot kívánunk Mindenkinek!

Sali~*.*, tompaker, Swartsch és még 1 ember kedveli ezt.
  3. röpcsi1

röpcsi1 Törzsjátékos

sziasztok!
    Mit kell tenni azért, hogy metszőollót kapjak, katasztrofálisan jön illetve nem jön.:mad:

-Holdfeny-. kedveli ezt.
  4. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Szia!
    Sajnos nem tudok varázsszert rá... a minél gyakoribb aratás talán megoldás lehet;)
    Kitartás....

tompaker kedveli ezt.
  5. Dolphin

Szia,
    szorgalmasan fákat szüretelni. Ez egy ritkábban érkező felröppenő, fák aratásakor érkezhet. Ilyen lesz még az eddigi tapasztalatok alapján az Alpesi kertben a Kerti ásó is.
    Játékostársak tapasztalatai alapján munkásokkal aratva több érkezhet belőle, ha van rá lehetőséged, bérelj fel Te is segítőket, próbáld ki mit tapasztalsz.
    Sok sikert.

Sali~*.*, tompaker, Swartsch és még 1 ember kedveli ezt.
  6. röpcsi1

röpcsi1 Törzsjátékos

Szia! Köszönöm a segítséget, sajnos segítőket nem tudok bérelni, majd sűrübben aratok.

tompaker és Dolphin kedveli ezt.
  7. marcsi5556

marcsi5556 Fórumszaki

Szia!A harmincadik szintre léptem és az lenne a kérdésem hogy csak a napraforgódombot adta??

8. -Holdfeny-.

Nézd végig a tároló bővítési lehetőségeket... és a bölcsesség ösvényét;) Ha nincs kiváltható dolog akkor szorgoskodj tovább a következő szintig;)

marcsi5556 kedveli ezt.
  9. Dolphin

10. marcsi5556

marcsi5556 Fórumszaki

Köszönöm szépen!

Köszönöm szépen!

Moderátor által utoljára szerkesztve: 11.3.25
    -Holdfeny-. kedveli ezt.
  11. -Holdfeny-.

12. tompaker

tompaker Törekvő

-Holdfeny-. kedveli ezt.
  13. -Holdfeny-.

Szia

már elértem rég... s közelítek a 49-hez:D még 1 hét és elérem azt is;)
    Azon bosszankodtam, hogy a kerti margarétát nem lehet maxra fejleszteni...:wuerg:
    gyere csak siessünk az 50-re... ott majd lógathatjuk a lábunkat:p

Bokalmgazda és tompaker kedveli ezt.
  14. tompaker

tompaker Törekvő

:) És nem szóltál, hogy elérted???:p Gratulálok :inlove: Bár továbbra sem értem, hogyan tudod vissza hívni Scarlettet 2x :wuerg: Az a fránya Borostyán kő sosincs elégxD

-Holdfeny-. kedveli ezt.
  15. -Holdfeny-.

Az aláírásomat frissítettem:p
    Szűken de elég szokott lenne a borostyán kő... viszont a 3* visszahívni csak arannyal lehetne kiváltani a borostyánt... - bár időnként felajánja, hogy 27 arannyal kiváltható:music: ha lenne bőven cukorka, simán megkapná iilyen esetben az aranyat...;)
    de nincs elég cukorka... így nem kap aranyat...

tompaker kedveli ezt.
  16. -vadocka70-

-vadocka70- Fórum parancsnoka

Sziasztok :) szerettném a segítségeteket kérni , hogy a gyopároson elértem a 33 szintet , és nem tudom ez a szinte elérésével , mit lehet elérni , új terület vagy fa ? :)

-Holdfeny-. kedveli ezt.
  17. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Sali~*.*, Dolphin, Kuzdern és még 1 ember kedveli ezt.
  18. -Holdfeny-.

kincsembogaram67 és -vadocka70- kedveli ezt.
  19. -vadocka70-

-vadocka70- Fórum parancsnoka

Moderátor által utoljára szerkesztve: 24.3.25
    Othep és -Holdfeny-. kedveli ezt.
  20. -Holdfeny-.

érdemes fejleszteni... ezt is8) hasznos a jelvény készítésnél...;)