Visszajelzés Gyopárvölgy

Kategória: 'Visszajelzés a játékról', témanyitó: Kiwi, témanyitás ideje: 6.12.22.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Szia!
    Elég finoman fogalmaztál a végén, de valami hasonlót érzek én is. :D

zsóka56, GA-BI-O-Farm és Sali~*.* kedveli ezt.
  2. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Jóóó reggelt.
    Nem vártam semmi jót és nem is kaptam. :D Meg kell barátkozni a gondolattal, hogy ez már így fog maradni, pedig lehetett volna ebből az egészből egy sokkal jobbat is kihozni. Holnap leülök és megbeszélem magammal a folytatást. :)

PZoli64, feki13, -Holdfeny-. és 3 más kedveli ezt.
  3. Csaba957

Csaba957 Rutinos

Szia!
    Sajnos itt a kapálásér nem jár pont.
    Az átalakítót kel működtetni meg a megrendelőket kiszolgálni.
    Ezt többé kevésbé a készleteid függvényében meg is tudod tenni, amivel kitudod alakítani a saját tempódat.
    Ha nagyon gyorsan akarsz haladni az is megoldható, de azért keményen a zsebbe kell nyúlni.

4. joti54

joti54 Utánpótlás-írogató

3 db 40 órás átalakítóból NULLA atp pontot kaptam!!!Szívás.

5. Enikő65

Enikő65 Törekvő

Sziasztok :)
    Csak egy gondolat a tartalom frissítésről, -nesze semmi fogd meg jól . Mondjuk 30-és 40 szint között miért nem bővitenek ? Többen vagyunk ott mint 50 szint felett :(

potyi120 és zsóka56 kedveli ezt.
  6. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Akkor egyebet adott:wuerg: sajnos néha előfordul az ilyen...:oops:
    Az ottani szinteken sem könnyű mindent naprakészen fejleszteni...:music: Szóval ez a +3 szint... nem sok... de legalább nem áll le a számláló;)

Bokalmgazda kedveli ezt.
  7. ankina

ankina Utánpótlás-írogató

3 db átalakítóból 2db 40 órás 1 db 31 órás pedig most szabadítottam fel a harmadikat a 10 kulccsal. Ez hogy lehet?

8. -Sudden-

-Sudden- Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.
    Ha ellenőrzést szeretnél kérni, akkor kérlek gyere egy segítségkérő topikba farm név és farm ID megadásával.
    Megértésedet köszönöm.

9. -Holdfeny-.

Szégyen az új átalakító beállítás.... :oops:>:(:mad:

10. Csaba957

Csaba957 Rutinos

Mi a baj az átalakítóval, csak nem gyakoribb a 10%-os esély mint 90%.

-Holdfeny-. kedveli ezt.
  11. -Holdfeny-.

ha ilyen arányba jönne a ritka titok fa és ól... mint itt a ritkán jövő egyéb...:mad:legalább tripla csomagot vennék minden akciónál...:p
    Nem értem miért kell módosítani egy egy újításnál az esélyeket....:oops: