Visszajelzés Gyopárvölgy

Kategória: 'Visszajelzés a játékról', témanyitó: Kiwi, témanyitás ideje: 6.12.22.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. Zsuzsikan

Zsuzsikan Fórum veteránja

Engem is zavar, de kiveszem a pipát, és még nem fordult elő,h mindent kivágjon.. mondjuk mondanék olyat, h eltünne a farmmunkás

-Holdfeny-. kedveli ezt.
  2. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Sajnos sokakat zavar... De moderátorok nem tudják előhívni ezt a hibát teszt körülmények között... szóval nincs mit javítani...:oops: Sagival sokszor panaszkodtunk miatta... mert bosszantó:wuerg: A lényeg duplán kell figyelni a pipára-.-

Talán a következő fejlesztésnél néhány hibát is orvosolnak...8)
    Talán az idén ideér... :p

3. Sagittarius69

Sagittarius69 Fórum ezredese

Nekem már nem fontos.
    Az elmúlt 2 hétben is többször előjött a pipa, de már eszembe sem jut, hogy írjak róla.
    Már mindenki tudja, hogy ez egy ilyen játék, mindenki látja, hogy hárítják a problémát és inkább nem is tapasztalják.
    Azon kell lennünk, hogy minél kevesebbet költsünk, akkor talán észre vesznek bennünket is.
    A gyopáron meg már nem tudnak olyat ígérni, ami miatt tovább kellene mennem, mert még egy újabb területet talán nem fog adni.
    Az meg, hogy érjem el semmiért a 60-as szintet, engem az 53-ról nem mozdít.
    Vagy jön egy kínálás vagy vége a gyopárnak.
    A baha 1400 a fontos, abban van érdekesség, a gyopár unalom, mint eddig is.

Zsuzsikan és -Holdfeny-. kedveli ezt.
  4. -Holdfeny-.

Szia

Ritkán van hogy egyetértünk;) De a gyopárral így van... A semmiért nem fogok itt játszani... 8)
    Új terület... talán már sok lenne a jóból:wuerg: DE anélkül itt meg fog állni az élet;)
    A sziget még mindig nem vonz jobban mint előtte... Araszolok előre... szépen lassan...

Sagittarius69 kedveli ezt.
  5. Sagittarius69

A gyopár mindig a farmtól idegen volt és úgy próbálták beleintegrálni, hogy érjük el a jégszarvast vagy a 25-ös szintet a fullos napraforgódombhoz vagy az 50-est a teljes gyopároshoz, ami viszont mai napig senkit nem érdekel.
    Árulják ugyan a cukorkát, de az szerintem karácsonykor sem lesz kelendőbb, mint most.
    Hátha majd rájönnek, hogy egy rózsa hangajuhnak vagy hasonló színű erdei macskának több értelme van, mint egy értelmetlen gyopáros bővítésnek.
    De ha olvasnak engem, akkor gyopár 55-től elérhető a neon tüntető malac vagy a rózsa hangajuh.
    Gyopár 60 - neon igásló...és így tovább...
    Bahás Hawaaii-gyopár a neon gorillával.
    A baha szinteknek is hátha lesz értelme, főleg, ha kapcsolódna valamiképp a gyopárhoz.
    Mindjárt többen csinálnák és inkább értelme lenne a baha 1300 +-nak, ha már olyan sokan vannak ott.

Utoljára szerkesztett: 28.9.25, 20:33
    PaySkin, Zsuzsikan, zsani_apja és 2 más kedveli ezt.
  6. CsipcsiAnnus

CsipcsiAnnus Utánpótlás-írogató

Szia! Na, én pont ezért nem veszek soha aratót a fás területre, a növényesre szoktam néha, ha nincs elég kosár. Egyszer adtak egy hetes ajándék aratót a gyopárra mindkét területre, a frász kerülgetett, nehogy én is így járjak. Olvastam már több játékostól erről a hibáról, hidd el, sosem fogják megjavítani.
    Ezért inkább kattintok kézzel, nem olyan nagy az a terület. Megértelek, hogy dühös vagy, nem egyszerű ennyi fát előállítani.

moric67, -Holdfeny-., Neni60 és 2 más kedveli ezt.
  7. -Holdfeny-.

Szeretem mikor álmodozol:inlove:
    Valamire csak jó lesz a sok neon villanykörte...;) Nem hajszolom a pajta töltést de tetszene az ötlet... 8)
    100. gyopárszinttől megnyílna 600 új szigetszintxDxDxD a 150-től meg +200 farmos szintxDxDxD
    Cukorka vásárral élek... ki tudja mire lesz jó:inlove:

8. Sagittarius69

Fogorvosra költeni. :)

9. magyarilona

magyarilona Járnitanuló

Jónapot. Segítséget kérnék.A gyopároson kiváltottam a barckfát és az ansubarackfát de nem tudom egyiket se előállitani.Hol lehet

10. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    az Ansu barackfát az Alpesi sárgabarackfánál fogod tudni előállítani, miután a Bölcsesség ösvényén kiváltottad a rúnát. A jobb oldalon a kis nyílra kattintva tudod a lenyíló listából kiválasztani:
    Amennyiben ez nem elegendő segítség, akkor kérlek, gyere Segítségkérő topikba, Farm név és Farm ID megadásával, hogy benézhessek Hozzád.
    További jó játékot!

11. magyarilona

magyarilona Járnitanuló

Köszönöm a segítséget sikerült.

12. Zsuzsikan

Sziasztok,
    Segítsetek már, mi a bánat a sebességnövelő? Már trágyáztam, instáztam, de mégis azt mutatja Alice, h nem csináltam meg ötször az északi erdőben :(

13. -Holdfeny-.

A fa vagy növény mag előállításánál megjelenő rakéta a sebesség növelő

Zsuzsikan kedveli ezt.
  14. Zsuzsikan

Köszi :)