Visszajelzés Gyopárvölgy

Kategória: 'Visszajelzés a játékról', témanyitó: Kiwi, témanyitás ideje: 6.12.22.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Igen rémlik... :oops:Deee láttam már túl telített tárolót...8) csak nem tudom mi telítette túl:oops:
    Szóval arannyal vásárlás nem emeli a limitet... talán a valós pénzes... mint a party pörinél...

Kuzdern és farmerSS kedveli ezt.
  2. Sagittarius69

Sagittarius69 Fórum ezredese

Igen, törölni kell.
    Az 5500-as tároló nagyon kicsi, főleg, ha az 53-as szint után már nem fogy semmi, csak gyarapodik.
    Szerintem inkább örülj neki, nem kell venni cukorkát.
    Vagy vegyél, hogy a bp örüljön és törölj hajtass növényt, abból mindig sok van.

-Holdfeny-. kedveli ezt.
  3. -Holdfeny-.

Egyenlőre még nem értem el a cukorkából az elegendő mennyiséget...:Dvan még némi hely...a mi lesz utána dolgon gondolkozom... mert nem úgy tűnik, hogy ide bármi jönne mostanság:wuerg:

4. Sagittarius69

Hát nem. :)
    Mindenki 53-as lesz, mindenki mindenkit behoz cukorka nélkül is.
    A gyopárt még a bp sem szereti.

apumbiapa és -Holdfeny-. kedveli ezt.
  5. -Holdfeny-.

hm... nem szeretem az ilyen meglátásaidat:oops: s azt hogy igazad van... azt meg egyenesen utálom:wuerg:

6. apumbiapa

apumbiapa Kivételes tehetség

Ez így teljesen rendben van.

7. -Holdfeny-.

NINCS EZZEL GOND...8) A gond ott van hogy nincs tovább...:wuerg:

Kuzdern és apumbiapa kedveli ezt.
  8. apumbiapa

apumbiapa Kivételes tehetség

Ha majd odaértünk az 53-ik szintre addigra meg is jön a történet folytatásásról szóló írás;)

-Holdfeny-. kedveli ezt.
  9. Sagittarius69

Ezzel meg főleg nincs gond.
    Semmi jó nincs a gyopárban, erőszakkal kapcsolták csak a játékba is, mivel pár dolog a farmtól kell bele, de egyébként a farmtól teljesen idegen.
    Ha így, elérve az 53-as szintet, nem kell oda bejárnunk, részemről teljesen rendben van, sőt, még jó is.

feki13 kedveli ezt.
  10. Kuzdern

Kuzdern Mindentudó orákulum

Dec 31. én nyomnak 1 reset gombot, és jön a gyopár faceliftes frissítése xD:D
    Nagyon jó kis nyereményeket kellet volna ide tenni ;) és sláger lett volna gyopározni...

farmerSS, -Holdfeny-. és SnéDóri kedveli ezt.
  11. SnéDóri

SnéDóri Fórumfelvigyázó

Még a mai napig nem tudtam magam rávenni hogy kiváltsam :)

Kuzdern és farmerSS kedveli ezt.
  12. -Holdfeny-.

Igazából már hetek óta nem játszom itt...
    A remény még él... szóval a cukorka az azért csábít...:inlove:
    De hogy milyen húúúúde jó nyereményért állnék neki teljes gőzzel újra a következő 53 szintnek... na azt nem tudom...
    Egy új terület a minimum... 8)

13. Kuzdern

Kuzdern Mindentudó orákulum

Jól is tetted ;)
    Bg=gyopár :music:.lkurtuk nem kicsit nagyon xD:D

feki13, SnéDóri és -Holdfeny-. kedveli ezt.
  14. gaboca1955

gaboca1955 Törzsjátékos

A fák és a növények is adhatnának ATP-t, mint a többi területen! Így csak nagyon lassan lehet haladni!