Visszajelzés Gyopárvölgy

Discussion in 'Visszajelzés a játékról' started by Kiwi, Dec 6, 2022.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. Sali~*.*

Sali~*.* Fórum elő legendája

Szia!
    Semmi nyilvánosság, semmilyen formában. Csak papír, ceruza, számítógép felszereléssel, esetleg egy külön csörgő óra, számológép, jó nagy kijelzővel. Nem kicike ...;) Aztán egyék meg, amit főztek!

2. pecanegra1976

pecanegra1976 Fórumgróf

Javaslom, a topik neve legyen "A pszichológus válaszol" :)

Swartsch, Baby72 and -Holdfeny-. like this.
  3. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Ez azért így erős... de jogos:music:
    :inlove::inlove::inlove:

macimami1958 likes this.
  4. Erzsi57

Erzsi57 Járnitanuló

Segítséget szeretnék kérni! Tegnap 3 diófát kitettem a területre, de nem jelenik meg. Látszik amit én ráteszek, termel, csak nem jelenik meg a diófa. Mi lehet az oka?

5. -Holdfeny-.

Egyszerű hiba.... ne törődj vele.. a termés a pajába kerül...8)

macimami1958 likes this.
  6. lili12467

lili12467 Fórum ismerője

Sziasztok! Érdeklődnék, hogy tudtok-e valamit mikor lesz a gyopár újabb fejlesztése? Az 53, szint után. Köszi!

7. -Holdfeny-.

https://board-hu.farmerama.com/threads/Édes-csere-akció.27282/#post-1487172
    HURRÁ.... még nincs 1000 cukorkám....
    Szia

Sajnos semmi hír... Múlt hónapban még reménykedtem... de kiderült a hosszú ismerteő a szülinapi eventhez tartozik... :wuerg:
    Viszont itt bármi lehet és az ellenkezője is... ;) én már fél éve elértem az 53. szintet...:eek:o_O azóta minden tele... a hócipőm is ... csak a városi projektek miatt jövök a gyopárra... 8)Pedig valami értékes dologért szívesen játszanék tovább... :inlove:

zsóka56, lili12467 and Kuzdern like this.
  8. Chate-farm

Chate-farm Fórum hercege

Végül is igaz, a játék nem sürget, játszunk már több, mint 15 éve, a következő 15 évben meg csak tudunk (tudok) haladni a Gyopáron is xD

9. lili12467

lili12467 Fórum ismerője

Köszönöm!

Sali~*.* and Kuzdern like this.
  10. Sali~*.*

Szia!
    Felfoghatjuk így is. Ami tény, nincs hová sietni itt a Gyopárvölgyben. Nincs gumiból a pajta-raktár. A tárolási kapacitás véges. Jól látni a visszajelzésekből, hogy aki gyorsabb tempót választott neki is ott a fék. Mert beérte a játék adta jelenlegi kihívását. A többire még várni kell. Játszunk, csináljuk amit lehet, a többit bízzuk a jövőre. Minden a maga idejében fog érkezni. Ide is, akár csak az életben.:)

11. -Holdfeny-.

Persze... csak nem tudom meddig érdemes hízlalni a cukorka készletet...:music:

12. Sali~*.*

Egészen addig amíg a pénztálcád és a pajtád kapacitása engedi. Ezt pont te ne tudnád? Hisz rutinos, régi gazda vagy már.:)
    El tudod dönteni mi a fontos neked. Én már döntöttem, ez a vásárlás most kimarad, mert a raktár kapacitásom az elhasználódó fül alatt, 5250 db. Nem fogom pocsékolni azért a többi időcsökkentőt, hozamnövelőt, hogy még betuszkoljak x mennyiségű cukorkát. Lesz még vásárlás, szerintem egy bizonyos idő intervallumban érkezik. Lesz kínálat még szerintem, hisz a bevétel mindig kell a fejlesztőknek is.

13. -Holdfeny-.

Persze persze... deee a cukorkát nem tudom máskor csak akciókor pótolni... a többit lehet vásárolni minden nap...
    Akció biztosan lesz...
    nálam még befér a mostani vásárlás...;)

14. Sagittarius69

Sagittarius69 Fórum admirálisa

A cukorkát nem kell pótolni, mert nem tud fogyni sem.
    Áll a számláló.
    Ha majd lesz szintbővítés és kapunk ismét vagy 10 szintet, azt is elérjük hamar, majd újra állunk.
    Ehhez nem kell cukorka.

Boccio71, Marika312 and Sziszi1950 like this.
  15. -Holdfeny-.

Persze tudom... de én a saját tempómba szeretek játszani...:D
    Amúgy igazad van...;)

tompaker likes this.
  16. Kuzdern

Kuzdern Fórum elő legendája

Szép jó reggelt!
    Elértem a 38. szintet, talán egy kicsit feljebb kerültem ;)

17. Sziszi1950

Sziszi1950 Fórum hercege

A 46. szintet léptem át, de nehéz ugy haladni, ha a rendszer pl.most nem adja az ásót, nem tudom azokat a növényeket előállitani, amihez ez kell. Persze a megrendelők pl. ma 140 sást szeretnének, de egyetlen ásót sem kaptam napok óta. Állandóan fizetett munkásokkal dolgozom. Miért kell ilyen értelmetlen hátráltatással akadályozni a munkánkat.

18. zsóka56

zsóka56 Fórum mestere

Szia. Hát nagyon irigyellek, ügyes vagy. Én nehezen haladok a gyopárral, csak a 37. szinten járok, most is " dühöngtem" egy sort, akkor ad édes cserét, mikor nincs olyan virágom, a hozzávaló meg nem jön. A sima farmon elég jól haladok, a 256. szinten járok, persze mindenkinek más a jó haladás. Én is a kezdetektől játszom, most már hogy nyugdíjas vagyok, több időm van rá,. Bocsi, hogy hosszúra sikerült, legyen szép a hétvégéd. Üdvözlettel: zsóka56

Kuzdern and -Holdfeny-. like this.
  19. -Holdfeny-.

Szia

majd lépegetsz Te is:D Amikor cukorkát adott régebben én adtam a megrendelőnek farmaranyat;)

Játszani jóóóó:inlove: Legyen szép napod:inlove:

zsóka56 likes this.
  20. Bonzó1945

Bonzó1945 Kivételes tehetség

Megpróbálkoztam a gyopárossal, de igen idegölő, időigényes "játék". Most például nem tudom kivágni a leérett alpesi sárgabarackfát. Szürke a kivágást jelző mutató. Frissítettem is, de hiába. Azt hiszem, hogy feladom.