Visszajelzés Gyopárvölgy

Kategória: 'Visszajelzés a játékról', témanyitó: Kiwi, témanyitás ideje: 6.12.22.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. Sali~*.*

Sali~*.* Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Köszönöm szépen Bea és Zsona!:inlove:

2. farmerogirl

farmerogirl Fórum félistene

És gyártod is? Mert az (meg igazából az alap barackon kívül mindegyik) zabálja a faanyagot.

stb_farmer, PZoli64, GA-BI-O-Farm és 4 más kedveli ezt.
  3. Sali~*.*

Szia!
    Igen jól értelmezed jelenlegi kapacitás 100. A kuka melletti csp számok az alapanyagok értékét jelentik.

Sali~*.*.*, GA-BI-O-Farm és -Holdfeny-. kedveli ezt.
  4. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Szia!

Vagyok azért itt is, mind minden topikban. Már kezdem érteni ezt az egészet. Nem kevés termés kell a fákhoz, azt beazonosítottam ma. :D Az a baj nem sokat tudok lenni most sem, hogy itthon vagyok. Képzeld annyi helyre küld nejem, mint ha karácsony jönne. :D Végül is majd lassan, de szintről szintre fogok haladni. :D ..., egyszer;)

hóóvirág, stb_farmer, PZoli64 és 4 más kedveli ezt.
  5. Kata_rzis

Kata_rzis Fórum admirálisa

Már előre várom a hozzászólását, hogy - hozzánk, halandókhoz képest - milyen gigászi mennyiségű tápot kevert be az alpesi tyúkoknak... :music:xD

Egyébként elszórakozunk itt az alpesi fákkal, de engem az alpesi állatok már jobban izgatnának - mondjuk a gyönyörű hópárduc, vagy a jópofa havasi kecske... Vajon mikor lesz hozzájuk szerencsénk?

Utoljára szerkesztett: 17.12.22
    hóóvirág, genka53, -vadocka70- és 12 más kedveli ezt.
  6. zoldert

zoldert Fórum parancsnoka

Sziasztok!
    Ma nem sokat alkottam, mivel nem éreztem jól magam és leginkább feküdtem.
    Estére valamit javult az állapotom.
    Bele is húztam és sikerült szintet lépnem.
    Többé nem foglalkozom a pontokkal, csak a haladás érdekel.
    Ezért mindent meg fogok tenni, hogy gyorsan tudjak haladni.

hóóvirág, genka53, Anulu73 és 10 más kedveli ezt.
  7. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Szia
    Csak nehogy az legyen itt az ólakkal , mint a fákkal , hogy 3 aratás eltűnnek . :wuerg:xD:cry::inlove:

8. edit5511

edit5511 Fórum veteránja

mos léptem a 7 szintre és tőlem is borostyánkövet kér 3-at 1 van hogy honnét nem tudom de azt írja hogy az alpesi fák adják a barack meg a fenyő alpesi a meggy simán meggy majd figyelem mikor kapok ha kapok

PZoli64, zoldert, juliannakoczkas és 3 más kedveli ezt.
  9. Sali~*.*

Gratulálok én is Neked.:inlove: Itt a front, talán ez okozhatta az állapotod változását. Kérlek vigyázz magadra.
    Majd haladunk, előbb-utóbb csak-csak célba érünk. ;)

stb_farmer, Sali~*.*.*, PZoli64 és 3 más kedveli ezt.
  10. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia Kata!

Csodaszép ez a havasi kecske... :inlove:
    Picit túllépte a fórumon megengedett 550 x 300 (szélesség x magasság) pixelt.
    Kérlek, szerkeszd át kisebbre, vagy alakítsd linkké.
    Köszönöm! :)

stb_farmer, PZoli64, Kata_rzis és 3 más kedveli ezt.
  11. GA-BI-O-Farm

GA-BI-O-Farm Mindentudó orákulum

Gyere csak gyere, amikor tudsz, lassan belejövünk, mint kismacska a nyávogásba. xD
    El bírom képzelni, mennyit kell futkorásznod,na de majd a sok fincsi kaja, meg sütike kárpótol :)
    Nah javítottam mert nem 4, hanem itt 5 egységet kell a csúszkán tosszintaní, hogy 5-7 alap faanyagod legyen

stb_farmer, Samborg, PZoli64 és 5 más kedveli ezt.
  12. zoldert

zoldert Fórum parancsnoka

Köszönöm a jókívánságodat!

13. GA-BI-O-Farm

Nálam volt, tegnap este értem el a bükköt, na gondoltam ki se váltom, majd csak hétfőn, mert hétvégén jön a 3 megrendelő
    és kérni fogja.
    Nahh erre reggel simán belefutottam az egyik megrendelő kért volna valamennyit, megnéztem 27 arany lett volna kiváltani,
    így hagytam lógva.:wuerg: Szóval kiváltod vagy sem, érzékeli hanyas szinten vagy, s annak megfelelően válogat a portékáidból:)
    Na de a többi megrendelővel meg voltam elégedve, igaz az meg csak barackot kért mindenütt, de legalább
    60, 80 meg ilyen TP-ket adott már végre;)

genka53, stb_farmer, Samborg és 4 más kedveli ezt.
  14. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

A hozzájuk tartozó ólat is pár aratás után szétszednénk... bele sem akarok gondolni mivé esnének szét...:music:

15. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Sajnos nem tudom én azonnal kiváltottam a fenyőt és a bükköt is amint a szintre léptem, de talán jön valaki aki meg tudja mondani, mert nincs kiváltva még neki.
    Ettől tartottam én is a borostyánkő felröppenő nem fartermés, tehát kérheti.
    Pont ezért készültem úgy, hogy legyen a kiváltáshoz megfelelő mennyiségű jelvényem azonnal, és a megrendelő lehetőleg úgy jöjjön, hogy már beérjen az első adag termés, sikerült is elégedetten elküldenem :)

Utoljára szerkesztett: 17.12.22
    stb_farmer, HéricsBáró, PZoli64 és 2 más kedveli ezt.
  16. GA-BI-O-Farm

Igen kérheti és ha nincs kinn bükkfád, ami a 7-es szinthez tartozik, attól még a többi fa adja. Szóval ez is szint függő.

stb_farmer, Anulu73, PZoli64 és 3 más kedveli ezt.
  17. Sali~*.*

Szia!
    Valóban szerencséd volt. Nálam a csúszka még jóformán át sem ért és máris az új dolgokat kérték. Borostyánkő, bükk.... stb.
    Ezt Gabi is tapasztalta. Tehát a rendszer érzékeli a változást, és a megrendelők is.

stb_farmer, Sali~*.*.*, Puszpang és 3 más kedveli ezt.
  18. Kata_rzis

Kata_rzis Fórum admirálisa

Szia Othep! Köszi a figyelmeztetést. Cserélve. Szerintem is szupercuki a kecske.

Ó, ne izgulj! Bizonyára majd jön az újfajta "Insta állat" és "Hajtass (keltess?) állatot" trágya, csak hogy megmaradjon a Flow... ;)xD

Sali~*.*, Boccio71, Kuzdern és 3 más kedveli ezt.
  19. -huusi-

-huusi- Fórumprofi

Szia!
    Amíg nem ellenőriztem le, nem akartam reagálni (nehogy rosszul emlékezzem), de most kitettem 1 meggyfát, kapott instafát. 1 szinttel tovább lépett, második ciklusát éli. Cserébe kaptam 5 meggyet, 1 borostyánt és 1 virágzó ágat. Tehát az instafával lehet 0 percezni:)

Moderátor által utoljára szerkesztve: 17.12.22
    genka53, stb_farmer, Anulu73 és 3 más kedveli ezt.
  20. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Szia!
    Akkor azzal lehet haladni. Szinte már magától meggy majd a játék. :D ;)

genka53, stb_farmer, Samborg és 3 más kedveli ezt.