Visszajelzés Gyopárvölgy

Kategória: 'Visszajelzés a játékról', témanyitó: Kiwi, témanyitás ideje: 6.12.22.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. GA-BI-O-Farm

GA-BI-O-Farm Mindentudó orákulum

Szia!
    Amíg nem ellenőriztem le, nem akartam reagálni (nehogy rosszul emlékezzem), de most kitettem 1 meggyfát, kapott instafát. 1 szinttel tovább lépett, második ciklusát éli. Cserébe kaptam 5 meggyet, 1 borostyánt és 1 virágzó ágat. Tehát az instafával lehet 0 percezni:)[/QUOTE]
    Szia!
    Oda is van írva, 1 értékkel növeli a növekedési fázist. Na de hogyan tudsz annyi fát előállítani, hogy kirakod, rányomod az instafa-t mondjuk gondolom azt is 3* lehet rátenni, aztán kivágod, a barackot meg a meggyet, mert azoknak van 3 növekedési fázisa.

Puszpang, zsani_apja és Goran kedveli ezt.
  2. Goran

Goran Fórum bárója

[​IMG] Irina szeret engem, ma negyedik alkalommal ad cukrot, remélem holnap sem felejti el jó szokását :inlove:;)

genka53, -vadocka70-, stb_farmer és 8 más kedveli ezt.
  3. GA-BI-O-Farm

Azta, nagy mákod van :)
    Vagy kéményseprővel barátkoztál, vagy carba léptél (bocsi);)xD

stb_farmer, zoldert, -gyöngy-581 és 5 más kedveli ezt.
  4. Goran

Goran Fórum bárója

Szerintem ehhez nem elég belelépni, hemperegni is kell benne, hehe.

genka53, stb_farmer, -gyöngy-581 és 5 más kedveli ezt.
  5. -huusi-

-huusi- Fórumprofi

Szia!
    Oda is van írva, 1 értékkel növeli a növekedési fázist. Na de hogyan tudsz annyi fát előállítani, hogy kirakod, rányomod az instafa-t mondjuk gondolom azt is 3* lehet rátenni, aztán kivágod, a barackot meg a meggyet, mert azoknak van 3 növekedési fázisa.[/QUOTE]

Amire reagáltam, abban a hozzászólásban az volt, csak a növekedési fázist növeli, cserébe nem ad semmit. Ugyanazt (termés, felröpi) adja, mintha kivártuk volna az érésidőt.
    Véleményem szerint nem a fa előállítása a gond, hanem az instafa beszerzése. Kosarat vásároltam, nekem abból van, de ülök rajtuk mint tyúkanyó a tojásokon:)

stb_farmer, Samborg, PZoli64 és még 1 ember kedveli ezt.
  6. GA-BI-O-Farm

Amire reagáltam, abban a hozzászólásban az volt, csak a növekedési fázist növeli, cserébe nem ad semmit. Ugyanazt (termés, felröpi) adja, mintha kivártuk volna az érésidőt.
    Véleményem szerint nem a fa előállítása a gond, hanem az instafa beszerzése. Kosarat vásároltam, nekem abból van, de ülök rajtuk mint tyúkanyó a tojásokon:)[/QUOTE]
    Na de lehet, hogy random adja, az az vagy adja vagy nem, főleg a felröpiket, ma pl .én 1 db kulcsot sem kaptam, borostyánt
    annál többet:)
    Nem tudom mi, de valami van a hsz-ekkel, amit Te írsz az én nevemmel jelenik meg és egyszerre, és fordítva is így van

7. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Biztos a cukor hatása. :D

Boccio71 és GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  8. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

No végre eljött a nap amikor egy tucat fa marad a raktárban...:music: de még messze van, hogy tele legyen;)

9. GA-BI-O-Farm

nem tudom, mert csak -huusi- hsz-eivel kerültem ilyen kontextusba. :music:

stb_farmer, zsani_apja és -Holdfeny-. kedveli ezt.
  10. Samborg

Samborg Fórum félistene

Szervusztok!
    Biztos nem egy rugóra jár az agyam a Gyopárosvölgy ismertetőjének irójáéval. Nekem ez a mondatrész "1 értékkel növeli a növekedési fázist" az volt első olvasatra, hogy nem 3 növekedési fázisa lesz pl. a baracknak hanem 4. Szerintem érthetőbb lett volna hogy az instafa használatakor egy növekedési fázis rögtön befejeződik és a fa fejlődése a következő szintre lép. A szinthez tartozó termések jóváírása ezzel egyidejűleg megtörténik.

hóóvirág, genka53, stb_farmer és 5 más kedveli ezt.
  11. PZoli64

PZoli64 Fórum bárója

Szia!
    Nagyon köszönöm a válaszokat.

Úgy döntöttem, hogy jobb félni, mint megijedni, a holnap reggeli beadás után kiváltom a fenyőt.
    Utána 6 barack 2 meggy és 2 fenyőre váltok.

genka53, stb_farmer, paraszt57 és 4 más kedveli ezt.
  12. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Köszönöm, így már szimpatikusabb ez az instafa dolog;)

13. zsani_apja

Én tudom az okát, de nem beszélhetek róla. ;)
    Most ráéreztem a dologra. Gyártom a humuszt és a szerszámot és építem a fákat. Csak azt nem tudom, hogy hova teszek majd ki ennyit. :D ;)

stb_farmer, GA-BI-O-Farm és PZoli64 kedveli ezt.
  14. farmerogirl

farmerogirl Fórum félistene

Szerintem ez a leírásból is egyértelműen kiderül. (Tudom, hogy ennek ellenére volt, akinek mégsem volt az.)

Instafa

• Eggyel megnöveli a fa növekedési fázisát.
    • A fa azonnal a következő növekedési fázisba ugrik és a hátralévő idő is változatlan marad (vagyis nem fog elölről kezdődni az új fázisban a számláló).
    • Az átugrott fázis végén járó fatermések automatikusan jóváíródnak a raktárunkban.
    • Például egy Amerikai bükk 0. növekedési fázisában a 8 óra 55 percből még 3 óra 30 perc van hátra, amikor megszórjuk Instafa trágyával. Ekkor a fa az 1. növekedési fázisba kerül, a hátralévő idő szintén 3 óra 30 perc lesz. Az 0. fázis végén járó 5 db fatermés a raktárunkba került.
    A 40 órás átalakítóval is lehet szerezni, a karikában lévő kis zöld sáv alapján úgy saccolom, kb. 5% eséllyel.
    Ez attól van, hogy -huusi- beleírt az idézésbe (ezért belekerült egy plusz [ /quote]), és ettől kezdve az összes hsz-etek elcsúszott.

hóóvirág, stb_farmer, Sali~*.* és 5 más kedveli ezt.
  15. -huusi-

-huusi- Fórumprofi

Valószínűleg rosszul idéztem a hozzászólást, amire reagáltam. Ha most is összegabalyodunk, akkor nemtom

stb_farmer és GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  16. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

Azért lehet, mert a párbeszédetek kezdetekor volt egy rossz idézés, és az aztán továbbgörgette a hibát....

Hoztam Apja egyik hozzászólását, de csak mintának. A zöld szöveg és a mosoly pont segít.
    Ha egy hozzászólásnak csak egy részletét szeretnétek idézni, akkor a szögletes zárójeleket és azokban a számokat békén kell hagyni.
    Csak ott szabad törölni, ahol a példában Apja szövege (a smile-val együtt) kezdődik és ameddig tart:
    upload_2022-12-17_21-16-11.png
    Az első elrontott hozzászólást még tudtam javítani, de a többinél megállt a tudományom.... :D

stb_farmer, Kuzdern, -ágianyu33- és 5 más kedveli ezt.
  17. zsani_apja

Szia!
    Még jó, hogy így is beazonosítható vagyok. :D ;)
    Már várom, hogy bekerüljön a napi ajándékok közé. ;)

stb_farmer, zoldert, Samborg és 6 más kedveli ezt.
  18. farmerogirl

farmerogirl Fórum félistene

Szerintem még az én szakállam is kinő addig. :oops: (De ne legyen igazam...)

Samborg, Sali~*.*, Kuzdern és 2 más kedveli ezt.
  19. GA-BI-O-Farm

Köszi Othep, majd csak kibogozzák, akik olvassák, aztán minden a helyére kerül ;)

stb_farmer, Samborg, Sali~*.* és 4 más kedveli ezt.
  20. sutimami57

sutimami57 Fórum elő legendája

Köszönöm a vissza jelzéseket, és a helyre igazítást. Utána olvastam, és valóban, az instafa használata után is jár a fa termés. Mivel a fa ugrásakor semmi nem lett, meg néztem a gazda naplót is, de üres volt, ezért gondoltam, hogy akkor nem adott semmit. Bocsi......De jó így, mert legalább ez ügyben is ki okosodtunk.Lassan helyre kerülnek a dolgok..... Szép estét, jó éjszakát!

hóóvirág, PZoli64, -Holdfeny-. és 7 más kedveli ezt.