Visszajelzés Hátborzongató vacsoracsata - eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 1.3.18.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Maszatka47

Maszatka47 Fórum nagymestere

Na látod,ez tényleg jó kérdés;)

genka53, Leho69, fabatka és 8 más kedveli ezt.
  2. spagetti24

spagetti24 Kivételes tehetség

Sziasztok!

Siralmasan állok :( és felkészültem,hogy ez most nem fog össze jönni.A Gombaerdőm elég hiányos,felröpim piszkosul kevés.Köszönet a +1 napért,meglátjuk mire lesz elég.5463 eventgazom van és 228 felröpim.

emocy91, heureca3, Rebcsok és 5 más kedveli ezt.
  3. Imi*

Imi* Fórum elő legendája

Szia!
    Ne add fel, hajrá sok sikert!:)
    Még 5 db felröpi kell és megvan a második kitehető!

Utoljára szerkesztett: 4.3.18
    genka53, Sali~*.*, fabatka és 18 más kedveli ezt.
  4. lukimi

lukimi Fórum elő legendája

2014-november vagy december havában jártunk, amikor is sok semminemű event után megjelent 1 új főnök, vagy menedzser, vagy akárki. Abban a szúrásban minden megváltozott! Az eventek ütősebbek lettek, az ajándékok/nyeremények mennyisége, minősége hatalmasat ugrott! Én előtte már egyetlen eventet sem csináltam közel 1 éve mert nem volt érdemes és én nem vagyok ilyen: jutok, ameddig jutok...vagy: minden eventet megcsináltam eddig ezeket is csinálni kell!! vagy: event, hát csinálni kell!
    Ezért a pajta tartalmát hízlaltam meg egyebeket ténykedtem a farmomon. Sose felejtem, hogy amikor ez az ember megjelent, jött egy csuda jó event csuda jó nyereményekkel és én is rögtön láttam a leírásból, hogy meg kell csinálnom! Hetek múltán többször is leírtam szűkebb hazámban az Épek totyikban, hogy ez az ember olyan eventeket állít vagy állíttat össze, hogy nem lehet kihagyni! Ez ment kb 1 évig. A következő év tavaszán minden vissza zuhant oda ahol volt az új menedzser érkezése előtt. És már nem olvashattunk róla sem.

Ezt az embert így hívták: Varun.

Petíció!

Követeljük vissza VARUNT, minden idők legjobb menedzserét (vagy akárki is lehet) aki egy csapásra meg változtatta az unalomba fulladt Farmerama játékot! Rázza gatyába ismét ezt a lepukkant de kedvelt játékot!

lukimi, csupa kisbetűvel.

xDxDxD:p:p:p:inlove::music:

mabinog, hóóvirág, ursa11 és 53 más kedveli ezt.
  5. Bátyus

Bátyus Fórumfelvigyázó

Egyetértek veled.
    Úgy látszik ez a Varun csak a játékosoknak volt jó, BP-nek nem

Vadóc, hóóvirág, ljanika6 és 16 más kedveli ezt.
  6. brozsa

brozsa Fórum parancsnoka

genka53, Sali~*.*, fabatka és 10 más kedveli ezt.
  7. Swordfish

Swordfish Fórum ezredese

Sziasztok! Szép napot kívánok mindenkinek! A jelenlegi növény és röpi db számai, növényből pajtában 8103 db van, a röpi pedig 405db. Csak növényezek és a széleken pedig fák vannak kirakva. Vegyes vetéseket csinálok, most például, tököt vetettem el. Minden növényt vetek sorban, amilyenekből kevesebb van, utánuk még vetem az E- növényt. De már csak 1 területen, a másik területen pedig folytatom a mostani vetéseimet. Ne adja fel senki, idő még van bőven! Sikeres befejezést és ehhez elegendő röpit kívánok mindenkinek!

genka53, Sali~*.*, fabatka és 15 más kedveli ezt.
  8. Petike1968

Petike1968 Fórumprofi

petÍció aláÍrva.:):):)

-teri56-, Ditti58, ljanika6 és 17 más kedveli ezt.
  9. Ribiszke

Ribiszke Fórum ezredese

Rám nagyon megnyugtatóan hat, hogy a növénnyel legalább annyira nem haladok, mint a felröpikkel. :)
    Támogató aláírás: Ribiszke

cumoci, ljanika6, Sali~*.* és 16 más kedveli ezt.
  10. Kata_rzis

Kata_rzis Fórum admirálisa

Mindkét eventnél letermeltem a növényeket. Már csak felröpik hiányoznak.

Van egy olyan érzésem, hogy - különösen a hátborzongató vacsorás eventnél, ahol még Pannit sem lehet bevetni - ez most a szupitrágya-készlet megcsapolására megy. Sebaj... 2 terület kísértet 2x2-n szupizva kevesebb mint 1 óra alatt ért be és területenként 25 felröpit (összesen 50-et) adott. Menni fog ez!

hóóvirág, Sali~*.*, fabatka és 20 más kedveli ezt.
  11. sanyi0630

sanyi0630 Járnitanuló

Sziasztok!

Kinek hogy jönnek a felröppenők? Én termelek szinte ész nélkül és alig jönnek. Eddig 260 db jött... mit termeltek, ami jobban adja. Bár lehet én is jobban jártam volna, ha inkább a terület kiváltásra koncentrálok.
    Jól kitoltak a játékosokkal, hogy a terület kiváltáshoz kell vagy 400 macskatündér... Annyit egy év alatt se lehet letermelni...

fabatka, -Fülemüle-70, csopke1 és 7 más kedveli ezt.
  12. brekkencs.

brekkencs. Fórum nagymestere

Ahogy ismerlek egészen biztos vagyok benne, hogy meg lesz nem talán, hanem biztos :inlove::inlove: szuper ez az +1 nap ;);)

fabatka, -Fülemüle-70, heureca3 és 9 más kedveli ezt.
  13. gabianyus

gabianyus Fórum ezredese

Eventnövényt arattam egyik terület 9, másik 20 felröpit adott. Valahogy a gombaerdőn kevesebb jön röpiből. Mindegy letermelem gyorsan a növényt, utána csak izzó penészkét ültetek. Jó az 1 nap hosszabbítás, csak legyen időnk aratni, mert ha az ember napi 8 órát dolgozik, ahol nincs mindig lehetőség egy aratásnyi időre, akkor hiába a + 1 nap. De azért megpróbálom kihasználni, ha addig nem jönne össze.

fabatka, -Fülemüle-70, heureca3 és 12 más kedveli ezt.
  14. spagetti24

spagetti24 Kivételes tehetség

Köszi,nem adom fel,küzdök csak hát holnap már vár a munka.Még az a szerencse,hogy a növények közül szinte mindből van elegendő a pajtában csak a harapósból kell egy kicsit pótolnom de az 3 órás,nem vészes de felröpit sem fog ontani.

-Fülemüle-70, emocy91, heureca3 és 7 más kedveli ezt.
  15. Csacskamacska

Csacskamacska Fórum elő legendája

Jó hír számomra, hogy hosszabbítás van, így van némi reményem, hogy kész leszek. A gaz letermelve, csak a röpire hajtok, amiből még hiányzik 400 körüli. Nem adom fel juszt sem! Nem sz.trágyázom, szerintem anélkül is meg kell hogy legyen! Pozitívan állok hozzá! "Félig van a pohár, de jó"! Hajrá és drukkolok Nektek is! :)

16. franyo121

franyo121 Fórum admirálisa

Szervusztok!
    Helyzet jelentés 48 óra elteltével. A pövetegből 6.554 db (azaz több mint a fele) megvan. A felröpije nagyon necces lesz a 24 órás hosszabbítás ellenére is. Idáig az eventnövény csak 349 db-t adott.

Utoljára szerkesztett: 4.3.18
    genka53, fabatka, -Fülemüle-70 és 9 más kedveli ezt.
  17. egresinebobe1

egresinebobe1 Kivételes tehetség

Sziasztok. A fene egye meg, hogy ilyen kevés felröpi jön. Ezért nem lehet befejezni az eventet.

genka53, csopke1, Swordfish és 4 más kedveli ezt.
  18. magdi06

magdi06 Fórum elő legendája

Növényem kész lett már , besegített a +1 és 1 db 100%-os terménybónusz.Azóta csak 8 órás növényeket ültetek.A két terület 65-70 db fakanalat ad aratásonként,segítség itt nincs,/ 0percezésre gondoltam/ de vannak jó szomszédaim. Most a 4. feladatnál tartok, kb 400 felröpi kell még és készen leszek.Idő még van.

gabianyus, Imi*, -Fülemüle-70 és 13 más kedveli ezt.
  19. borichris

borichris Járnitanuló

Végre egy jó hír, csak termeltem a gazt, nem is vettem észre a hosszabbítást. 375 felröpivel már éppen fel akartam adni. Akkor szántok, vetek tovább. Legalább éjszakára lenne egy hosszabb növény, mert a jelenlegiekkel több óra üresjárat van.

genka53, -Fülemüle-70, csopke1 és 7 más kedveli ezt.
  20. Szélcsendke

Szélcsendke Járnitanuló

RAjtam a hosszabbítás sem segít, mivel már tegnap feladtam... de drukkolok nektek, hogy meglegyen. Én meg töltögetem a pajtát.. van mit pótolni.. a gombaerdőt is ki kellene váltani, de két cicussal még egy évezred...

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.