Visszajelzés Hátborzongató vacsoracsata - eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 1.3.18.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Blökix

Blökix Fórum hercege

Még 93 felröpi és kész vagyok,max holnap reggelre megvan.

hóóvirág, Rebcsok, mária4702 és 14 más kedveli ezt.
  2. genka53

genka53 Fórum elő legendája

Szia lukimi! :)
    Egyetértek veled, annak ellenére, hogy nála szűnt meg a mamutok expressz vonattal való érkezése, - ha nem csal a memóriám - de viszont sokkal jobb, élvezetesebb és megérősebb lett a játék. :D:inlove:
    Állítólag megnősült (egyesültek a klánok, de ez már kb. egy éve volt állítólag) és emiatt vissza kellett mennie Indiába, s úgy látszik ott ragadt, hogy a családi vállalkozást vezesse. Ezt valamikor a központi Facén olvastam, de talán a modijaink többet tudnak erről, ha publikus. :p;)
    Petíció aláírva! :):D:inlove:

hóóvirág, Rebcsok, gabianyus és 18 más kedveli ezt.
  3. emocy91

emocy91 Fórum biztosa

Sziasztok :)

Ez a menü :p, amit a tisztelt játékkészítők elénk raktak vacsorára -.-, finoman szólva is horrorisztikusra sikerült!!!

Egy teljesíthető eseményben ;), nincs szükség hosszabbításra, hisz az végigvihető minden különösebb extrák bevetése nélkül is...
    Mert bizony eme eseményt ha minősíteni kell :eek:, csak azt tudom rá mondani, hogy: lassú, vontatott és élvezhetetlen :oops:...

És még mindig az Ezoterikus pöfeteg termesztésével küszködök, másfél területen... xD....
    Jelenlegi állásom az eventben: 8708 pöfeteg és 442 kanál :p, persze, ez még édeskevés az event teljesítés boldogságához....!!!
    Sokan már fel is adták, és nem is foglalkoznak az eventtel... -.-; a terület bővítéssel járó kínlódást pedig jobb ha meg sem említjük, annyira eltúlozták a gazdaköri feladatokat, tekintve a rendelkezésünkre álló időt is :p...
    Ott fent pedig pontosan látják, hogy a játékosok nagy részének nem sikerült még kiváltania a plusz területet ;), tehát arra nem hivatkozhat senki, hogy két egész területünk van a növények termesztésére :sleepy:...

A Gombaerdő gazdakörije is stílusosan a horror kategóriájába tartozik :D xD...
    Pedig sokan vágyunk a Teliholdas területen is egy pihentető 8), laza és könnyen teljesíthető, és sokkal jobb felhősorral kecsegtető eseményre :inlove:!!!
    A visszajelzésekre az alkotó gárdának figyelnie kellene, ha a játékkedv megtartása a cél ;)!!!
    Személy szerint, kétszer is meggondolom ezek után azt, hogy hasonló kaliberű eseménybe belekezdek-e???!!! ;)
    Ha már hosszabbítás, mint a fociban :D, akkor már legyen sikeres is :inlove:!!!

Megfelelő számú pöfeteget és elegendő kanalat is kívánok hozzá :inlove: 8)!!!

Örömteli és szórakoztató játékot kívánok :)!!!

"Aki nem tudja merre tart, azt oda vezetik, ahova akarják"/Sütő András/

Varázslat6869, maszilva, cumoci és 29 más kedveli ezt.
  4. nyuszika215

nyuszika215 Fórum császára

Szia!:D
    Akkor majdnem ugyanott tartunk. Nekem most lett meg, 1 röpim maradt...rengeteg növény is kell még. Jól jön a plusz nap, így talán meglesz a második füvészkertem.

Fel a fellel mindenki! Csak nem fog már ki rajtunk egy teliholdas event!;)

stellácska26, ursa11, Rebcsok és 15 más kedveli ezt.
  5. ildiko44

ildiko44 Fórumfelvigyázó

nekem még 455 felröpi kéne, bár az eventnövénnyel már megvagyok, de a felröpi nem fog összejönni. Sajnálom, pedig nagon igyekeztem....ez van. Az is igaz, hogy még nem teljes a területem, egy rész hiányzik....

Beleírtad a saját mondandódat az idézésbe. Kiemeltem onnan ...

Moderátor által utoljára szerkesztve: 4.3.18
    Rebcsok, meszimarsi, genka53 és 5 más kedveli ezt.
  6. -tiesto78

-tiesto78 Járnitanuló

sziasztok most akkor az event hosszabbítva mert az óra nem azt mutatja nálam 46 órát mutat jelenleg

mária4702 kedveli ezt.
  7. rokaro1

rokaro1 Aktív író

Sziasztok!

Varunt (vagy hasonló) embert támogató petició aláirva.
    Felröpi mennyiség a béka feneke alatt, lehet meg kéne keresni azt a békát) (390 db). Ránk ragyoghatna a felröpit osztó nap, legalább a +1. napon!

Sikeres ültetéseket kivánok mindenkinek!

Rebcsok, Ditti58, szemike50 és 7 más kedveli ezt.
  8. -katalinjani-

-katalinjani- Fórum bárója

sziasztok!
    el sem kezdtem az eventet még 1-területet megkel szereznem azon dolgozom:)
    a pajtám is szinte üres töltögetni kell;)
    aki csinálja sok szerencsét :D

Rebcsok, meszimarsi, genka53 és 10 más kedveli ezt.
  9. Szabi451

Szabi451 Rutinos

Szia!

Ezt a PETICIÓT kellene oda felülre kitenni....ki szavazna rá? Nem ilyen meg olyan kérdéseket...hogy blablabla

Támogatom és még sokan támogatnák!

Petició szavazást kérünk!!!!

maszilva, Rebcsok, meszimarsi és 15 más kedveli ezt.
  10. franyo121

franyo121 Fórum admirálisa

Szervusz!
    Mivel a BP-nél is vasárnap van, ezért csak hétfőn fogják az event óra idejét igazítani.
    Erről BackOffice Board Administrator tegnap, azaz szombaton 22:21-kor tájékoztatta a játékosokat.
    Itt a linkje, hogy te is meggyőzödhess a valódiságáról : https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/hátborzongató-vacsoracsata.16403/#post-833766

stellácska26, Rebcsok, meszimarsi és 8 más kedveli ezt.
  11. Flowers66

Flowers66 Fórum ismerője

Szép napot! Hogyan gondolták a játék készítői ezt? :eek:Vagy az event növényt ültetem, vagy a felreppenőkre koncentrálok...a kettő együtt nem megy. Fizikai lehetetlenség, főleg úgy, hogy ahhoz, hogy területet váltsak ki, eszméletlen mennyiségben kellene bedobálnom a még meg sem lévőket?!! Mert ugyan mikor termelném meg, mikor mindig event van??:mad: Dühös vagyok, és hadd engedjem már meg magamnak, mert szivatás szaga van. Nem teszek bele több pénzt, mert így kis költök rendesen.

spagetti24, cumoci, stellácska26 és 9 más kedveli ezt.
  12. cillike01

cillike01 Utánpótlás-írogató

Ha legalább eljutna az új tulajdonosokhoz, ha kicsit legalább érdekelné őket, nem csak a profit..! Támogatom: cillike01

spagetti24, Rebcsok, meszimarsi és 9 más kedveli ezt.
  13. Wellwisher

Wellwisher Fórum elő legendája

Szia/Sziasztok!

Mint arról tegnap este értesülhettünk, a Hátborzongató vacsoracsatát meghosszabbították 24 órával. Ennek oka is olvasható a hivatalos kiírásban.
    Az eventórát a holnapi napon fogják javítani.
    Addig pedig mindenkinek sok-sok felröppenőt és jókedvű eventezést kívánok.

Itt a hivatalos a hosszabbításról és annak okáról:
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/hátborzongató-vacsoracsata.16403/#post-833766

"Kedves Játékostársak!

Most kaptuk a hírt, hogy a Hátborzongató vacsoracsata event idejét 24 órával meghosszabbítják.
    Tehát az esemény vége: 2018. március 7. (szerda) 14:00

Ennek alapvető oka a játékosok visszajelzése az alacsony felröppenő arányra.

Az eventórát hétfőn fogják hozzáigazítani ehhez a változáshoz."

14. kbukoci

kbukoci Junior szaki

Sziasztok!
    Nagyon el vagyok keseredve, illetve ez már nem is keseredés, hanem fásultság. Egyetértek emoci91-el. 9250 pöfetegem van, erre 342 felröpi jött. Igaz, hogy eddig szinte csak ezt termeltem, illetve az elején még trutyi szörny tócsáim is voltak kitéve, meg a fák, hogy a terület nagyobbítást is tudjam csinálni. Most is kint van 5 db szentjani ó, ha ez beérik ki tudok váltani még egy területet. A kkor még marad 3 kiváltatlan. Úgy gondolom, hogy ez nagyjából megfelel a nagy átlagnak. Ez az event csak arra ösztönzi az embert, hogy talán abba is lehetne hagyni, és keresni valami mást. szerintem csak arra mennek, hogy a játékosok minél több pénzt áldozzanak a játékra. Ezt már munka mellett egyáltalán nem lehet csinálni.

maszilva, stellácska26, Rebcsok és 8 más kedveli ezt.
  15. Swordfish

Swordfish Fórum ezredese

Sziasztok! Haladásom bár lassúnak tűnik, mégis csak haladás!:D Jelenlegi helyzet, pajtában 8365db növény, röpi pedig 447db. Egy területen Ezo- pöfeteg, egy kicsit hiányos területen pedig, vérpáfrány várakozik az aratásra, kb 1óra és learatom. Menne ez jobban is, ha a hold jobban tele lenne! Sötétben rosszul látni a röpiket, vagy nincs rajzás jelenleg.:D Aggodalomra és pánikra, semmi ok, legalábbis jelenleg! Talán majd holnapután, akkor már megijedek 1 picurkát!:D Sikeres röpi gyűjtögetést és sikeres befejezést kívánok mindenkinek!!

16. DRAGON86

DRAGON86 Fórum ismerője

Sziasztok!

Hát helyzetjelentés és döntés:
    Feladva ez az event. Se növényt nem éri meg letermelni (1 területen), mivel katasztrofális a felröppenők száma.
    Esélytelen ezt megcsinálni ráköltés nélkül. Azért a díjak se csábítóak, hogy még tartalékokat is feléljem.
    Inkább egyszerűbb a döntés, eddig csináltam de inkább abbahagyom ezt az eventett.
    Talán majd elgondolkoznak a készítők legközelebb ezen a terén. De nem nagyon hiszek benne, ahogy eddig észrevettem sajnos :(
    És ahogy olvastam "kell az ilyen event is....", hát tényleg egyre több ilyen event van sajna.

De azért aki megcsinálja gratulálok előre is és kitartás akik szenved még vele. :)

Én jutok ameddig jutok. De nem készítem ki magam érte :)

Üdv: Zoltán

17. Bettina7676

Bettina7676 Fórum biztosa

Sziasztok! A vacsora csatánál nagyon el lett állítva a felröpik száma lefele! Talán így a hosszabbítással a felhősor meglesz de minden kitehető nem! Talán meghallják a BP-nél és később lesz akciós vásár ahol hozzá jutunk! Ha nem eggyel több szürke felhő! Sok sikert mindenkinek!

Swordfish, -Fülemüle-70, Rebcsok és 4 más kedveli ezt.
  18. nyuszi63

nyuszi63 Rutinos

Sziasztok!
    Én ma reggel adtam fel ez eventet a teljesíthetetlensége miatt.Olvastam a hosszabbítást de szerintem az is kevés hozzá,inkább úgy döntöttem kiváltom a hiányzó területrészt és töltögetem a pajtám.A bátran harcoló gazdáknak több felröpit és idöbeni befejezést kívánok.

Éva0315, maszilva, Swordfish és 9 más kedveli ezt.
  19. Mevilla

Mevilla Fórumlakó

:inlove::p

Swordfish, -Fülemüle-70, Rebcsok és 2 más kedveli ezt.
  20. farmeres53

farmeres53 Fórumgróf

A nagy örvényes nem lesz hosszabbítva.? Túl szép lenne!!

szemike50, Rebcsok és fabatka kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.