Visszajelzés Hátborzongató vacsoracsata - eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 1.3.18.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. nagyjuli

nagyjuli Fórum mestere

14 db trutyiszörnytócsára 2 db felröppenőt adott. SZÉGYENLETES beállítás!

juliannakoczkas, revaa és Ivibaba54 kedveli ezt.
  2. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Szia. Pont nemrégen írtam hogy a fák és ólak nem adják jól, én is leszedtem őket. Választanod kellene hogy vagy a felhő vagy más.

Sali~*.*, revaa, GA-BI-O-Farm és 6 más kedveli ezt.
  3. nagyjuli

nagyjuli Fórum mestere

Természetesen leszedtem. Eddig nem vettem észre, mert növénnyel együtt "arattam", de most csak ezek voltak. Ennek ellenére fenntartom a véleményemet, hogy SZÉGYENLETES a beállítás!

bogisaci60, Rebcsok, drunyi és 11 más kedveli ezt.
  4. kukori80

Azzal mindenki egyetért, de most már kevés idő van hátra és ha szeretnéd a felhőt megszerezni akkor le kell szedni minden felesleget. Az ólak és a fák nagyon rövid idejűek. Itt most a leghosszabb a 8 órás növény.

Rebcsok, revaa, GA-BI-O-Farm és 8 más kedveli ezt.
  5. Evita-55

Evita-55 Fórumfelvigyázó

Lehet hogy rajtam már az se segítxDxDxD

revaa, Ivibaba54, -Fülemüle-70 és 3 más kedveli ezt.
  6. MamaMeseKertje

MamaMeseKertje Fórum veteránja

Lapokkal ezelőtt valaki írta, hogy próbáljuk ki a zseléfülgombát, mert nála jól adja a felröpit. Sajnos, nem találom ezt a hsz-t, pedig szívesen megköszönném a tanácsot, mert nálam sokkal jobban jöttek belőle a kanalak, mint a 8 órás növényekből.
    Így aztán nem holnap reggelre, hanem még ma estére (kb. 1 óra múlva) üzemkész állapotba kerül a felhőm.
    Megjegyzem, ezt az eventet sokáig megőrzöm emlékezetemben! :D

Rékuci1111, Sali~*.*, Bátyus és 15 más kedveli ezt.
  7. kukori80

Próbálj meg mindent. Én teszteltem elég sokat hogy mi adja a legjobban és még mindig azt mondom hogy a 8 órás növény, ezért mindent leszedtem csak a tündéreket hagytam fenn és a hozzájuk tartozó pár borzongató fát. Az összes többit lebontottam már event kezdés után. Tudom hogy nem könnyű annak aki még a területeket szeretné megszerezni, de úgy látom hogy válaszút elé állítottak sokakat: vagy a felhő vagy a terület, mert a kettő együtt nem hiszem hogy menni fog. Legalábbis most.

Sali~*.*, revaa, GA-BI-O-Farm és 8 más kedveli ezt.
  8. -ágianyu33-

-ágianyu33- Fórumőrült

Szia Márti !

A zseléfülgomba a brokkolis eventben is nagyon jól működött :)

9. Ribiszke

Ribiszke Fórum ezredese

Helyes! Csak tovább optimistán! xD
    Hát, én vetettem egy kört, aztán le is tettem róla az eredményt látva. :music:

Evita-55, MamaMeseKertje, Gio és 7 más kedveli ezt.
  10. -ágianyu33-

-ágianyu33- Fórumőrült

Szia !

Majd kipróbálom én is, leszedem a harapós orchideát, és ültetek

11. kukori80

Ugye úgy tanultuk hogy 1 eredményből nem vonunk le nagy következtetést.;) Ahhoz hogy legyen egy statisztikánk, ahhoz többször kell ültetni. Írtam hogy a 8 órás növényre egyszer kaptam 48-t, utána 74-t: ha ezt átlagoljuk akkor 61 és ez még csak 2 aratás eredménye.
    Egy esti statisztikát jobbnak találok, mert ott már 1 napi átlagot lehet látni, amivel érdemes számolni is.

MamaMeseKertje, Sali~*.*, Ribiszke és 6 más kedveli ezt.
  12. Swordfish

Swordfish Fórum ezredese

Sziasztok! Szép estét kívánok mindenkinek! Az eventel így állok jelenleg, sorban haladtam az elejétől kezdve. Minden feladatot megcsináltam, most a 4. feladat aranyba kell 91db röpi és a felhősnél leszek. Ez az utolsó feladat és készen leszek teljesen. Röpi kergetés közben, néha vetek rövidebbeket is, amolyan pajtába való vésztartalékot. Ezért is haladok így, de a szemem a bemért célon. Meg is lesz, csak türelemmel kell lenni. Sok sikert és ehhez elegendő röpit kívánok mindenkinek! Gratulálok azoknak a Gazdáknak, akik már készen vannak!!

MamaMeseKertje, Sali~*.*, Bátyus és 7 más kedveli ezt.
  13. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Én már el is felejtettem.
    Jó stratégia volt a felhő megszerzésének mellőzése. Bár, minden jel szerint reggelre meglesz a felröpi mennyiség.

Ezen sem csodálkozunk. És azon sem, hogy behúztad már.
    Az már megszokott emberi gyarlóság itt a csevegőkben, hogy a gazdák elolvasnak valamit és azt szíve vágyuk szerint értelmezik, fittyet hányva apró szavacskákra vagy még apróbb ragokra, képzőkre.
    Az viszont eléggé új, hogy a gazdák megnéznek valamit és azt vélik látni, amit nem is akarnak.

14. Bátyus

Bátyus Fórumfelvigyázó

Szerényen megjegyzem,hogy én voltam
    Örülök, hogy nálad is bejött
    Végre meglett a felhőm is, rápakoltam a kitehetőket, most láblógatás van.

ursa11, Swordfish, -Fülemüle-70 és 7 más kedveli ezt.
  15. Ribiszke

Ribiszke Fórum ezredese

Neked teljesen igazad van!
    de én nem egy jó statisztikát akartam, hanem egy csomó felröpit, és azt nem adott a zseléfülgomba. Majd ha statisztikát szeretnék, akkor visszatérek rá.
    xD

karippa, Swordfish, -Fülemüle-70 és 3 más kedveli ezt.
  16. -ágianyu33-

-ágianyu33- Fórumőrült

Csomó felröpit sajnos egyik sem ad, szépen lassan lehet csak haladni, harapós orch. adott 15 kanalat.
    A zseléfülgombát már nem rakom be, későn érne be, és elfáradtam ma a termékek logisztikálása miatt

17. kukori80

Szia. Nekem teljesen mindegy hogy ki, melyik úton megy. :D Van aki a macskaköves úton megy, van aki a betonon. Én a betonon megyek mert az gyorsabb. :D

Marika312, Rékuci1111, denisadina és 7 más kedveli ezt.
  18. vica1961

vica1961 Járnitanuló

Sziasztok! Én nem tudom, hogy lett meg a felhőtök? Én megint elszúrtam valamit? Úgy ültetek ahogy itt olvasom a hozzászólásokat, de nekem még hiányzik 271 db felröpi. Hát nem bízom benne, hogy meglesz, de megint kitartok és folyamatosan ültetem a 8 órás növényeket démoni bokrétával és szurkolok magamnak. :) Sziasztok

maszilva, Swordfish, Rékuci1111 és 6 más kedveli ezt.
  19. genka53

genka53 Fórum elő legendája

Szia MamaMeseKertje! :)
    Bátyus írta a 17. oldalon a 327-es hsz.-ben. :D
    A főfarmon ugyan már délben megvolt ez az event is, ahogy írtam a 335. hsz.-ben, de a másik kettőn vetettem 1-1 kör zseléfülgombát, ahol még pár röpi hiányzik, de nem voltam elégedett, ezért visszatértem a 8 órásakra.
    Olvastam, néhányan az izzó penészke mellett voksolnak, hogy az jobban adja a röpit, nálam szinte teljes azonosan adták, de mivel az alkonyi árnyvirágnak 100 CSP a pajtaértéke, az izzó penészkéé pedig 19,8 CSP, nyilván az előbbit preferálom.
    A két kisebb farmomon 50 ill. 58 merőkanál hiányzik még a befejezéshez, az még az esti aratásból meglesz. ;):D A teliholdkertben is érvényes a klasszikus eventezési metodika, hogy a fő segítőnk a Legenda, nekem az összes farmomon fullos, meg az, hogy nappal eventnövény, éjszaka hosszú. De egy a biztos, nem mindegy mit aratunk, és hányszor, mert csak aratásokból jön a felröppenő. ;)

20. Sali~*.*

Sali~*.* Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Lassan a végéhez közeledek az event teljesítésével. Méltóan a nevéhez eléggé hátborzongató mindvégig. Nálam az izzó penészke és a zseléfülgomba volt eddig a nyerő. A boszikorsókban reménykedtem, gondolván a kanalak talán onnan jobban jönnek. Nem jöttek, két területről csupán 21 kanál. Mivel a zseléfülgomba ma egyszer még aratható ment is vissza gyorsan. Éjszakára penészkét ültetek, reményeim szerint reggelre hozza a formáját. Már a felszaporításkor megfogadtam, nem szórom a szupertrágyám inkább elengedem az eventet, ha úgy alakul. /eddig még minden eventet befejeztem/ Jelenleg 163 kanalam hiányzik, ami ugyan nem kevés, ám a hosszabbításnak köszönhetően, optimális esetben ha nem is vígan, de meg kell hogy legyen.
    Sajnálom azon gazdákat akik látván, hogy az eredeti kiírás szerint nem tudják teljesíteni az eventet el is engedték, letettek róla, nem olvasták a közben módosított határidőt.
    A végzetteknek gratulálok, a törekvőknek sikeres befejezést, mindenkinek bő termést, örömteli jó játékot!

maszilva, emocy91, asdfghjkl7373 és 15 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.