Visszajelzés Hátborzongató vacsoracsata - eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 1.3.18.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Marika312

Marika312 Fórum császára

Sziasztok !
    Ezennel készen lettem. Tegnap délutántól ma reggelre összejött a még hiányzó merőkanál mennyiség.(1-es, 2-es ezüst-arany része).
    Délutántól estig harapós orchidea és denevérvirágot ültettem, közbeiktattam korallgombát Éjszakára úgy ültettem, hogy kétféle növény volt egy területen pár kockába zseléfülgombát tettem az izzó penészke mellé, a másik területre az izzó gomba mellé kísértetet. Ezzel kicsit "összezavartam" az egyhangúságát - eredmény 39/31 db, a harapós 19 db-okat, a denevérvirág 17-15 db-okat dobott.
    Továbbiakban pajtatöltés következik (Jónás írt egy-két javaslatot) - a meglévő füvészkert2. mellé kiváltom még a 4-esből is, denevérvirág még hiányik, de az állatok megvannak.

http://www.kephost.com/images/2018/03/06/hatborz_event.jpg
    Mindenkinek kívánok sok-sok merőkanalat és sikeres eventezést (javaslom pajtatöltésről ne feledkezzetek meg).

GA-BI-O-Farm, brekkencs., Imi* és 16 más kedveli ezt.
  2. Evita-55

Evita-55 Fórumfelvigyázó

Én nálam reménytelennek látom a végét, de csináltam és kiváltottam a sz.tápokat, így lesz egy fekete sorom a felhőn, mert a rávaló már nem lesz meg:oops:

Imi*, Swordfish, -Fülemüle-70 és 4 más kedveli ezt.
  3. MamaMeseKertje

MamaMeseKertje Fórum veteránja

Tegnap este kész lettem. Felhősor beizzítva, megvan a teljes terület, két füvészkert felfejlesztve, akár boldog is lehetnék. Vagyok is, de nem tudom, hogyan csináltam volna meg, ha nem nyugdíjas vagyok, és az időm beosztása nem csak tőlem függene. Ráadásul rosszul alszom, így magamtól felébredek éjszaka, és ha már ébren vagyok, akár arathatok is.
    Az azonban nálam alap, hogy nem stresszelem magam a nem időkorlátos feladatok befejezésével. Így még a mostani felgyorsult farm-világban is nyugodtan, a saját öreges tempómban haladok - immár 8 éve. :music:

maszilva, v.edit1, brekkencs. és 18 más kedveli ezt.
  4. Cyra65

Cyra65 Fórum admirálisa

Sziasztok :)

A 3. feladat ezüst és gyémánt része hiányzik már csak, először a felhőt szereztem meg, utána meg gondoltam, hogy ahány kitehető sikerül, annyival beérem, és majd cserenapon beszerzem a hiányzókat.
    Rendesen meg kell szenvedni ezekért a kanalakért, szerintem nem a felröpik jönnek gyéren, hanem a beadandó mennyiséget túlozták el.
    Elment sok szupertrágyám, mert az ezoterikust termeltem le először, úgy gondoltam, hogy azután meg azt ültetek amit akarok és ami kell a legutolsó terület megszerzéséhez, de hiába lesz meg, a cicusokból akkor is hiányzik még vagy száz, és 5 ólat nem akarok szupertápozni, majd meg lesz az is az elkövetkezendőkben.
    .. hát ez van kérem, ez a vacsi tényleg hátborzongatóra sikeredett...:wuerg::cry:;)

maszilva, brekkencs., Imi* és 15 más kedveli ezt.
  5. Sali~*.*

Sali~*.* Fórum elő legendája

Sziasztok! Szép napot Mindenkinek
    Szia Prof. Úr!:)
    A tündérek szupertáppal etetésének nálam más oka is van. A fűvészkert megszerzésének módja, azon belül is a borzongató fűz levél.
    Abban az esetben ha a macskatündéreknek tápot készítek belőle, mikor lesz meg három fából a kért nem kevés mennyiség? Így esett a választás a macska szupertáppal való etetésére. Pillanatnyilag szupertápot sokkal könnyebben tudok előállítani, mint fához, faterméshez hozzájutni.
    Azok figyelmébe szeretném ajánlani akik még nem döntöttek a feladatok teljesítéséről! #218
    Szia János!
    Gratulálok, ügyesen játszol.:) Símán meg lesz a hiányzó felröppenőd.

Még 46 felröppenőre van szükségem, s némi eventnövényre. Jelenleg alkonyvirág érik, mivel számolatlanul ültettem az eventnövényt, ám az eredeti időpontig így is meg lehetne. Mellette a tündérmacskák is szépen szaporodnak a borzongató fűz levelével együtt. A fűvészkert kiváltása is még beleférhet az időbe.
    Szerencsés, jó játékot, sok felröppenőt, mindenki érje el amit szeretne.:)
    PS: Valaki készített számítást arról, ha a kriptamécses kaktusz és a lidércfényű XXL-s fa kerül a fűvészkertbe, hogy alakul a fák érésideje?:)

Utoljára szerkesztett: 6.3.18
    maszilva, brekkencs., Leho69 és 13 más kedveli ezt.
  6. Lizikertje

Lizikertje Fórumelemző

Én is reménytelennek látom az event teljesítését, 2 kitehetőt kiváltottam már, de a felhőig nem jutok el, majd jó csereértékük lesz . Felhőt többé nem váltok ki előre, 2 hiányos felhőm van , és utólag a rávalókat évek óta nem sikerül megszereznem.
    Ezennel végkép megorroltam a teliholdas területre, ezentúl messze elkerülöm, feleslegesen nem fogom bosszantani magam.:mad:

7. drunyi

drunyi Fórumfelvigyázó

Én a felhőért nyögök, a többi megvan!

brekkencs., csio70, Swordfish és 8 más kedveli ezt.
  8. parcsi45

parcsi45 Járnitanuló

Éjjelre én is kiraktam az összes fákat, ólakat magasabb a növényeknél jóval a tp-je és még annyit sem adott azon az oldalon, ahol csak növény volt :-( nagy szivatás ez az event becsületesen csinálom, de a felröpik miatt sajnos necces lesz, pedig naponta 8-10 alkalommal belépek mikor mit tudok aratni, a gazdaköriba ahol kéri a több száz macskát, az is horror, mert 2 óllal mikor lehet 300 mackát megcsinálni, meg egyébként is mindig rá vagyunk kényszeritve, hogy azt vessünk ami kell az eventhez, ha nincs event 1 napra kinyit szinte semmit sem lehet csinálni, szóval már kezdek belefáradni a rengeteg eventbe, a pajta kong az ürességtől a rengeteg farmmunkás és a szupertrágya, katatrágya rohamosan fogy, tehát nincs előrehaladás mert mindig csak kötelezettségeket kell teljesíteni! Sajnálom, de tombolok az idegtől, legalább leírhattam! Tudom nem kötelező csinálni, de idegesít, ha valami van és nem tudom befejezni, mrt lelkiismeretesen csinálom beleadok mindent amit lehet !

maszilva, emocy91, Swordfish és 7 más kedveli ezt.
  9. kisjanos78

kisjanos78 Fórummogul

lasan meglesz a ferepenő márcsak 17 kel meg vagy ezer 1000 nővényke és énis kész vagyok nehéz volt ha kilet volna váltva a tőbi goba erdő tallán nem lene ojanehéz sekinek de jo ezigy majd meg leszek :)

maszilva, brekkencs., csio70 és 10 más kedveli ezt.
  10. Pincsyyy

Pincsyyy Fórumlakó

Sajnos csak a növények adnak számottevő röpit. Tegnap több oldalon leírták,hogy az állatok és fák nem adnak annyit.Legalább éjszakára csak 8 órás növény menjen.

Swordfish, -Csiki-, Sali~*.* és 2 más kedveli ezt.
  11. mickey7474

mickey7474 Fórumlakó

Sziasztok.Látom nem leszek egyedül aki ezt az eventet nem fogja tudni befejezni.Legalább annyi kis "segitséget" kaphatnánk hogy beteszik Farmpengőért megvásárolhatóknak a kitehetőket.

Swordfish, -Csiki- és Rebcsok kedveli ezt.
  12. Cyra65

Cyra65 Fórum admirálisa

Szia János :)

"Lassan meg lesz a felreppenő, már csak 17 kell, meg vagy 1000 növényke, és én is kész vagyok. Nehéz volt, ha ki lett volna váltva a többi erdő, talán nem lenne olyan nehéz senkinek, de jó ez így, majd meg leszek"

Amúgy gratulálok, hogy nem sokára kész leszel, és csak így tovább. Az írásodat leírtam helyesen, érdekes, hogy a mondatszerkesztésed nagyon jó, csak a helyesírásodon kellene javítani.Azért írtam le, hogy hátha ez segít neked a helyesírásban.

Imi*, Swordfish, ursa11 és 6 más kedveli ezt.
  13. Evita-55

Evita-55 Fórumfelvigyázó

Én is csak a szupertáp miatt váltottam ki:)

kakasdomb és Swordfish kedveli ezt.
  14. kisjanos78

kisjanos78 Fórummogul

kőszike édesvagy csak enyitrollad puszatás:)

brekkencs., csio70, -Fülemüle-70 és 5 más kedveli ezt.
  15. Cyra65

Cyra65 Fórum admirálisa

Még 102 merőkanál a célig, most megyek délutánra dolgozni, az is igaz hogyha nem hosszabbították volna meg az eventet, nem sikerült volna, most stílusosan alkonyi árnyvirágot ültettem, úgyis csak este fogom learatni :)

Gio, brekkencs., Imi* és 7 más kedveli ezt.
  16. Swordfish

Swordfish Fórum ezredese

Sziasztok! Szép napot kívánok mindenkinek! Jelenleg az utolsó gyémántfeladatnál tartok, minden beadva, csak röpiből kell még 87db. Ma készen is lesz, megsürgethettem volna egy kis S-trágyával, de most a spórolást választottam. Sok sikert és ehhez elegendő röpit, kívánok mindenkinek!

Gio, Cyra65, maszilva és 7 más kedveli ezt.
  17. Csacskamacska

Csacskamacska Fórum elő legendája

Sziasztok! Kész lettem, reggel jött annyi merőkanál, hogy be tudtam adni az utolsó mennyiséget is. Nem sz.trágyáztam, lett így is elég, igaz szinte csak növények voltak, néhány fa és néhány ól volt kinn. Nekem a növények adták a több röpit, az ólak volt, hogy egy darabot sem adtak.
    Befejezőknek gratulálok, aki még hajrázok, nekik drukkolok!

Gio, Cyra65, maszilva és 5 más kedveli ezt.
  18. Bettina7676

Bettina7676 Fórum biztosa

Sziasztok! Valamit nem jól csinálok mert a röpik száma egyre csökken az izzópenészkével is pedig váltakozva próbálkozom igaz a gombaerdő második fele még nagyon kicsi! A felhősort céloztam meg de a hosszabbítás mellett se lesz! Gratulálok annak akinek sikerült mert ez hatalmas kihívás volt!

Gio, Cyra65, -Fülemüle-70 és 4 más kedveli ezt.
  19. nemo-kapitany

nemo-kapitany Aktív író

Sziasztok!
    Ez az event is kész, bár nem lesz a szívem csücske. Szerencsémre a nyitó aratással megkapott macskatündérekkel teljessé vált a Gombaerdő, így legalább azzal nem volt gond. A röpik meg jöttek úgy ahogy, ezért már az elejétől éjjelre a 8 órás rémgazokat vetettem, egyikre ezt, másikra azt, másnap fordítva. Egyértelműen kevesebbet adott mindig valamelyest a Gombaerdős terület, de szerencsére így is meglett.
    Gratula aki már végzett, és sok sikert aki még küzd a felröppenőkkel. :)

Gio, Cyra65, maszilva és 9 más kedveli ezt.
  20. jutka65

jutka65 Fórumprofi

Sziasztok! mindenkinek sikeres event befejezést vagy még a hadszíntéren való küzdést kívánok - a nagy örvény nem szippantott be sikerült befejeznem de bevallom férfiasan (nőiesen) "null perceztem" - a teliholdas pagony nem volt bőkezű lehet egy-két arany-gyémánt feladatot kihagyok tulajdonképpen csak a szupertápért szálltam harcba -holnaptól újabb ültetős-felreppenős-malomkeverős event indul - hát tudjátok ezen a hétvégén itthon még az ül - tető - ős - szavak kimondását is betiltottam :)

Utoljára szerkesztett: 6.3.18
    Gio, Cyra65, -Fülemüle-70 és 8 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.