Visszajelzés Hátborzongató vacsoracsata - eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 1.3.18.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Caccus

Caccus Fórum veteránja

Szia, itt már rég a pénzről van szó, de lényege, hogy azt írják,hogy ez a játék ingyenes. anno 2010-ben igen amikor elkezdtük, de szép idők is voltak akkor, még akkor is ha az a fránya eső néha föld területet öntött el, de élvezet volt játszani, most már küzdelem van, élvezet elmarad.

2. Cyra65

Cyra65 Fórum admirálisa

Sziasztok :)

Kiváltottam a Füvészekertet, nagyon jól mutat, sejtelmesen világít.
    Átrendeztem a Gombaerdőt, már csak egy terület hiányzik, majd meglesz az is idővel, addig is kiraktam oda az ólakat és a fákat, míg a másik területen csak növényt termesztek. Minden hónapban lehetne egy teljes hétvégére nyitva, akkor jobban haladnánk :)
    További szép napot mindenkinek, nagyon jó lett az idő, most már jön a tavasz remélem :)

3. Piaclady

Piaclady Fórum bárója

Osztom a véleményedet miszerint való igaz mennyire az anyagi ráfordításra hajtanak, és a másik oldalon a csalódások sorozata éri az embert. Már meg sem említem ami csípi a szememet, mert amit korábban többször is leírtam az általános topikba ,rögtön átteszik a panaszkönyvbe, amire semmi reagálás az illetékesektől,pl - igazad van pubi de ez van, vagy ha nem tetszik tovább állhatsz. Mély hallgatás a "válasz". Már oda jutottam nem is írom meg a konkrét véleményemet max. ha a topikban nekem tetsző hozzászólást olvasok azt megerősítem. Szerintem a falra hányt borsó, ha valaki a véleményét elmondja.

4. tevehajcsár

tevehajcsár Fórum mestere

Kész lett mind a két event teljesen. Ilyen könnyűek jöhetnek ezeket szeretjük. Csak jöhetne melléjük valami értelmes dolog is mondjuk jobb felhősor stb.

Gio, -Csiki- és nyuszika215 kedveli ezt.
  5. nyuszika215

nyuszika215 Fórum császára

Sziasztok!
    Végeztem a temetőkben...megszereztem a legkisebb farmon is a zombis kitehetőt. Bár a kis farmokon még így is kong a kúria... Itt végül tegnap este kész lettem, de a felhőt csak most jutott eszembe felpakolni. Most jobban figyeltem, mint legutóbb, ültettem mindenhová, még 1x a macskatünciket is learatom és már csak 80 kell az utolsó területhez. Legközelebb meglesz:inlove:. Igaz, hogy hátráltattak, mert csak tegnap óta jön belőlük röpi is, de elégedett vagyok, nagyon sokat letermeltem, pontosan nem emlékszem, de olyan 180-190 darabot, persze szupival...nyelték, mint kacsa a nokedlit... A második füvészkert már csak hab a tortán, egyrészt ilyen kevés területen nem mindegy +8 1x1 terület, másrészt állati jól néz ki. Szóval én itt szépen haladtam. Szót se' szólok;)

Cyra65, strawberry49, Imi* és 11 más kedveli ezt.
  6. kedvenc62

kedvenc62 Fórum hercege

Sziasztok!
    Mindenkinek gratulálok ,....akinek sikerült befejezni...ezt a ''rémes''...eventet! :)
    Én még küzdök,..hátha!
    Még 41 felröpim hiányzik! :(

Cyra65, strawberry49, Gio és 4 más kedveli ezt.
  7. Uzsabalu33

Uzsabalu33 Junior szaki

Ilyen eventet mint ez mostantól el sem kezdem! KB 350 felröppenő hiányzik az egész a pénz lehúzásról szól! Ennyi felröppenőt nem veszek meg!

[erika05], Ria23, ulmo12 és 3 más kedveli ezt.
  8. -kiskató-

-kiskató- Fórum-zöldfülű

Hatalmas hajrá után végre sikerült a 3. kitehetőt is megszerezni. Elégedett vagyok, annak ellenére, hogy a felhő nem lett meg. Egy területen ment a termesztés, a gombaerdőből csak egy kis területem van. Várom a következő eventet. Gratula akinek sikerült, drukk annak aki még küzd.

Gio, Bözse, ulmo12 és 5 más kedveli ezt.
  9. .dolgos.

.dolgos. Kivételes tehetség

Szégyen 1 napi hosszabbítással se sikerült - szerintem ha pénzt áldoztam volna rá , ez már nem játék ez rabszolga munka már semmi öröm és siker nincs a játékba

10. Feri.Tigi

Feri.Tigi Rutinos

Szia! Cserenapkor érdekelne a csapd le a zombit ha cserélhető lesz! A játékostársak ennyit tudtak segíteni meg lett a felhősor és két kitehető! Nagyon köszönöm nekik!

Gio és ulmo12 kedveli ezt.
  11. anci091551

anci091551 Haladó

Sziasztok!
    Sikerült beüzemelni a felhőt!

Gio, ulmo12, -Csiki- és 3 más kedveli ezt.
  12. Blökix

Blökix Fórum hercege

Nincs itt semmi pénz lehúzás,csak rossz taktika.

Gio, -ágianyu33-, -BombadilToma- és 2 más kedveli ezt.
  13. Sali~*.*

Sali~*.* Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Szia Cyra!:)
    Gratulálok! Nekem is sikerült mindkét fűvészkertet kiváltani és felfejleszteni.:p Köszönöm Prof.Úr! - jó ötletnek bizonyult.:) A növények beadásánál az alkonyvirág tp-je sokat segített!:)
    Sikeres befejezést mindenkinek, további szerencsés-jó játékot!

Cyra65, strawberry49, hóóvirág és 2 más kedveli ezt.
  14. hegyivadasz71

hegyivadasz71 Fórumlakó

Üdv Mindenkinek!
    Már régen jártam errefelé, de ezt most meg osztom veletek!

Ez a felröppenő nem semmi...:((( A harmadik lépcső 1 részéig jutottam, hosszabbítással....katasztrofális....

EGYRE SILÁNYABB EZ A JÁTÉK.....A TEGNAP VÉGET ÉRTET SEM TUDTAM BEFEJEZNI......

PUJ....:((((

Cyra65 és stellácska26 kedveli ezt.
  15. SzilvaG

SzilvaG Fórum biztosa

Na szép, be akarom adni a cuccokat, és nem engedi, eltünt az event.
    Még van hátra 10 perc
    Miez??????

stellácska26 és Ria23 kedveli ezt.
  16. Margó1952

Margó1952 Junior szaki

már bezárt az event, és még 9 perc hátra van. hogy is van ez?

17. Xirnox

Xirnox Járnitanuló

Üdv!
    Tudtommal még tart az event, ha pár percig is. A rendszer most váltott vissza mindent (gaz + növény), beadás előtt.
    Köszönöm.

18. M.Ambrus

M.Ambrus Utánpótlás-írogató

Hát ez az! Hasonlóan jártam...

stellácska26 kedveli ezt.
  19. pokrivanándor

pokrivanándor Utánpótlás-írogató

Bezárt az event nem tudom beadni és befejezni ez egy vicc!!!!

20. kicsikacsa1

kicsikacsa1 Fórummogul

Sziasztok
    Most akarom beadni az aratás eredményét de nem engedi valami hiba van a játékban?

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.