Visszajelzés Hátborzongató vacsoracsata - eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 1.3.18.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. kedvenc62

kedvenc62 Fórum hercege

ÁÁÁ, dehogy ! Nem igazán hiányzik nekem abból a ''kis rémecskés eventecskéből '' semmi!...Nem siratom vissza! :)...Csak azt hittem, hogy visszakapjuk a beadandókat,..és be kell megint dobálgatni.xD
    A teliholdas újranyításának viszont nagyon örülök !;)

Köszönöm a válaszod,...Jó munkálkodást Neked is! :)

Köszönöm! :)

Moderátor által utoljára szerkesztve: 10.3.18
    Maszatka47, Gio, Leho69 és még 1 ember kedveli ezt.
  2. Gizdagazdamester

Gizdagazdamester Kivételes tehetség

hiába a plusz 24 óra! meg szupitrágáztam is,stb...de az egyik kitehető nem lesz meg! :) ez van

Rebcsok, Gio és achmed1122 kedveli ezt.
  3. achmed1122

achmed1122 Fórum félistene

Kitartás mindenkinek:)

-ágianyu33-, Rebcsok, Gio és még 1 ember kedveli ezt.
  4. Szama

Szama Fórum veteránja

Ha beáldozással is, de meglesz az event. Szupitrágya felhasználásával már csak az utolsó kitehető van hátra, vagyis 90 felröpi választ el a befejezéstől. Igaz, hogy ami szupicseppet az elmúlt napokban összegyűjtöttem, azt most fel is használom, de így jártam kategória, és legalább kész lesz ez az event is. Felröpikről még annyit, hogy most sokkal jobban adja a rendszer, sőt!, mint a hivatalos event ideje alatt. Szóval akinek hozzám hasonlóan nem sikerült az event, az most egy kis hajrával be tudja fejezni. Egy tipp: a zseléfülgomba 2*2-n nagyon jól adja a felröpit, a teljes teliholdas területen simán ad vagy 30-40 közöttit, míg az event ideje alatt a legjobb esetben is talán ha a 20 felröpit elérte.. Viszont a 8 órás növények(árnyvirág, izzó penészke) nem adják olyan jól, mint a fülgomba. Nálam legalábbis.. 2*2-n szupicseppel 1 óra alatt megvan a zseléfülgomba, így a hiányzó kb 300 felröpi több mint felét tegnap délutántól este 11-ig sikerült összeszednem úgy, hogy csak 3 kör szupicseppes fülgombát toltam le, plusz kellett eventgaz is, de szerencsére kiforgattam hozzá terménybónuszt, így abból 1 környivel túl is teljesítettem. Most igyekszem összeszedni a hiányzó 90 felröpit, és akkor kész az event.
    Kitartást mindekinek, aki csinálja, és sikeres befejezést kívánok.

GA-BI-O-Farm, spagetti24, emocy91 és 6 más kedveli ezt.
  5. Ditti58

Ditti58 Fórum hercege

én éjjel háromnegyed 3-ig bírtam, aztán elaludtam, amíg vártam az érést, kb. 1 órát kellett volna dekkolni még, hogy kihasználjam a 200-ast, de reggel 7-kor ébredtem. Azóta is nyomom! :D Ez az extra 24 óra és a 200+ nekem is megdobta a munkakedvemet és a profitomat egyaránt :D Még délután 3-ig kihasználom, amit ki lehet. A röpcsist is nemsokára befejezem, ilyen még nem volt! :inlove:
    Mennyivel jobb így játszani!!! :inlove:

6. ho-hoboy

ho-hoboy Fórum bárója

Még mindig hiányzik 51 röpi, úgy tűnik most is elvérzek:cry:xD

Gio és Ananke kedveli ezt.
  7. Ananke

Ananke Fórumelemző

Nekem a következő aratásnál talán meg lesz. Sajnálom, hogy már elküldtem a napi ajándékokat és nem tudok segíteni:sleepy:

ho-hoboy, Rebcsok és Gio kedveli ezt.
  8. kpetra

kpetra Haladó

Nekem nagyon jó hogy újranyitottak. Az elején el sem kezdtem, a terület megszerzése volt inkább a cél. Mivel az meglett, igaz utolsó területhez kellet az újra nyitás, a macsektündékből 13 db hiányzott. Félidőben kezdtem csinálni a kitehetőkért, jutok ameddig jutok, cserenapkor jó lesz mottóval. Akkor két kitehető meg is lett, szerencsémre az összes felröpi már akkor meg lett az egészhez. Így most letermeltem a hiányzó 5000 gazt, és a felhő is meglett. (A repcsi event is kész van! Láblógatás van.)
    :music::p
    Sok sikert mindenkinek!

GA-BI-O-Farm, Rebcsok, -Csiki- és 3 más kedveli ezt.
  9. obiobi1

obiobi1 Utánpótlás-írogató

Sziasztok! A nyeremények között szerepel egy kristálygömb. Mire jó? Köszönöm a választ.

10. boszi52

boszi52 Fórum biztosa

Valaki tudja,hogy a Teliholdas fák mennyiségét,hol tudom megnézni ?

11. mucus252

mucus252 Fórumszaki

Szia, felgyorsítja a teleholdas ólak érését 5%-kal (arany rekeszbe lehet tenni)

12. mucus252

mucus252 Fórumszaki

Szia, pajtában Rémtermékek alatt.

13. cápa~hu

cápa~hu Törekvő

hali
    lenne 1 kérésem aki tud küldjön nekem koponyás merökanalat kell még vagy 30 db elöreis köszi!

14. -Csiki-

-Csiki- Törzsjátékos

Akartam küldeni de aszongya mára már sokat kaptál:oops:
    Azért nem feladni,hajrá:)

Gio, ho-hoboy, Rebcsok és 3 más kedveli ezt.
  15. csozs

csozs Utánpótlás-írogató

küldtem. sok sikert.

Gio kedveli ezt.
  16. -tifani56-

-tifani56- Járnitanuló

sziasztok nagyon szomoru vagyok hogy csak 24 órára adta vissza az evetet mert a felrőppenóm igy sem jön össze akár mit is csinálok ez az idö kevés hozzá vagy megint kéregetnem kell ??? segitséget kérek szépen köszönöm szépen vagyunk mi gyerekek is akik nagyon szeretik ezt a játékot de sose tudom befejezni mert nem adja a felróppiket már csak egy aratás van hátra és az utolsó kettöhöz nincs fellröpenöm

Gio és -ágianyu33- kedveli ezt.
  17. -ágianyu33-

-ágianyu33- Fórumőrült

Ebben az én kezem is benne volt::))::))

Gio és -Csiki- kedveli ezt.
  18. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Sziasztok!

Beleolvasgattam. Érdekes.
    A jövő héten lehet kinyítani a teliholdast ismét.
    Ja és azt követően is, és azt követően is. Akár a lakat kulcsát is el lehetne dobni, hogy ne lehessen többet kinyítani.
    Hátborzongató egy event. A szó minden negatív értelmében. Grat a készítőknek!

Imi*, Rebcsok és missuzy_53 kedveli ezt.
  19. -tifani56-

-tifani56- Járnitanuló

Köszönöm Ági mama a felröpit de sajnos most nézem 200 db ugyse jön össze hát ez van

-ágianyu33- kedveli ezt.
  20. -ágianyu33-

-ágianyu33- Fórumőrült

Az nagyon sok, napi 20-at tudsz fogadni, próbálj meg kitehetőt kivenni az eventből

Gio, mebajah és -Csiki- kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.