Visszajelzés Hátulgombolós kockázatos kihívás - event csevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Dolphin, témanyitás ideje: 11.9.24.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Mennyire tetszett az event? Kérjük, értékeld!

Szavazás lezárva: 20.9.24.
  1. 1

31 szavazat
    13.1%
  2. 2

3 szavazat
    1.3%
  3. 3

2 szavazat
    0.8%
  4. 4

7 szavazat
    3.0%
  5. 5

13 szavazat
    5.5%
  6. 6

7 szavazat
    3.0%
  7. 7

8 szavazat
    3.4%
  8. 8

19 szavazat
    8.0%
  9. 9

17 szavazat
    7.2%
  10. 10

130 szavazat
    54.9%
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. DevilMókus

DevilMókus Mindentudó orákulum

Szia.Tényleg el is felejtettem:oops:
    Kikapcsoltam az aratót, lefényképeztem és kikaptam pár füvészkertet a talonhoz amit nem használok. :music:

Fűzfákkal az 5 kertbe,és 182 dióval/ ez volt nagy menyiségben/;) várom az eventet.:)
    ui.A diókra ha rádobom az xxl-et estére , és zoknit kapnak ,az működhet?:music:
    [​IMG] https://kepfeltoltes.farmgazdak.hu/image/Képernyőkép-2024-09-11-192855.HIu0

Utoljára szerkesztett: 11.9.24
    zsani_apja, Sali~*.*, vihence és 2 más kedveli ezt.
  2. GA-BI-O-Farm

GA-BI-O-Farm Fórum császára

Szia!
    Ha megcsináltad a kisfarmodon a múltkor az a 2 hetes Rackós mizériát, ott is van +1 növény 6 órán keresztül, 20 gyapjas érméért.

3. apja_72

apja_72 Junior szaki

Szia!
    Sima szerintem jobban adja a felröpit. Aztán soha nem lehet tudni. :) Bármi előfordulhat.
    Ma rájöttem, hogy a szülők nagy része akkor látják először a gyereküket, amikor megszületik. :D

4. DevilMókus

Persze az igaz.Event közbe gondoltam estére.:)
    /-Én már láttam elötte is fényképen;)xD/
    Látni láttom a lányom,csak a fején a füles:wuerg::p
    Amit mondok neki azt nem halljaxD

5. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia!
    Működni működhet, de én nem tettem rá a terményes fáimra a fejlesztést, úgy szórtam meg zoknival. A fejlesztett fák nam adják úgy a felröppenőt, mint az alapok. és még egy fontos szabály amit nem szabad elfelejteni a raktárházak működésénél:
    "Ha egy fát menet közben törlünk, vagy egy üres helyre újat teszünk be, az érésidők az elejéről fognak indulni! Azaz ezt a lépést nagyon át kell gondolnunk, megéri-e nekünk menet közben változtatni a bent elhelyezett fák listáján." Idézet a GYIK-ből a fűvészek működésével kapcsolatban.
    Szóval én alaposan átszámolnám és meggondolnám azt, hogy belenyúlok-e egy futó termelésbe, vagy sem...

6. DevilMókus

Szia.Köszi. :inlove:
    Kezdésre jók a fák, röpire az event közben meg lehet jobb is:)

Sali~*.* és -gyöngy-581 kedveli ezt.
  7. Palimadár_22

Palimadár_22 Utánpótlás-írogató

No, majd holnap póker közben megbeszéljük. :D Mondjuk 17:00 környékén tudok nekiállni az eventnek. Biztos sokszor lepottyan majd a kocka az asztalomról, rohangálás közben. :D

Sali~*.*, -gyöngy-581 és DevilMókus kedveli ezt.
  8. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    bocsánat, csak most láttam a kiegészítésedet, kérésedet a bejegyzésedben.
    Pontosan milyen tesztet szeretnél? Tenyésztelep mennyi szerencsekockát ad? Milyen állatot tegyek be?
    Vagy a fák? Milyen fával teszteljek?
    Természetesen van lehetőség tesztre, csak írd meg, hogy mit szeretnél.

9. gyuszti0000

gyuszti0000 Fórum nagymestere

Szia,

Ha esetleg gyöngy nem válaszolna, én szívesen kérném hogy a fa mennyi szerencsekockát ad. Főfarmon 202 fát, mondjuk legyen 202 diófával és 202 nyírfával.

Hálás lennék érte, köszönöm.

10. Dolphin

Szia,
    hozom a teszten végzett aratás eredményeit:
    - 202 db diófa: első aratás 20 db Szerencsekocka, második aratás: 14 db szerencsekocka
    - 202 db nyírfa: első aratásra 18 Szerencsekocka jött, második aratáskor pedig 28 szerencsekocka érkezett.

11. gyuszti0000

Köszi a számokat, a nyírfa akkor tűrhetően adja. De azért azt brutálisnak találom hogy a nyírfánál a 2 aratás között a felröppenő különbség több mint 50%. Azért ezt elég nagy szórásnak érzem RNG ide, RNG oda.

12. -gyöngy-581

Szia Dolphin!
    Elnézést de tegnap én nem láttam meg az írásodat így már nem tudtam válaszolni.
    A tenyészterepeben bármilyen állatot 132 egyszerre indított tenyésztésre lennék kíváncsi, hogy mégis kb mennyi szerencsekockát ad a tenyésztés. Esetleg tigrist, és egeret, ha kérhetném, mert azt fogok tenyészteni :inlove:. De igazából az állat fajtája mindegy, hiszen bármit tenyészthetünk.
    Előre is köszönöm a segítségedet :)

PZoli64, Kuzdern, vihence és 5 más kedveli ezt.
  13. Dolphin

Szia, jó reggelt!
    Íme a teszten elvégzett tenyésztések eredménye:
    - 132 egér (mind alap állat) tenyésztés során: 11 db Szerencsekocka érkezett
    - 132 tenyésztett egér (33x mezei egér, 33x főzőpocok, 33x ugróegér, 33x szakácsegér) indítása után 10 db Szerencsekocka érkezett
    - 132 tigris tenyésztés után kaptam 10 db Szerencsekockát
    - 132 tigris tenyésztés 2. kör után kaptam 7 db Szerencsekockát kaptam
    - 132 tenyésztett tigris indítás után (105x Bengáli tigris, 24x Bíbor tigris, 3x Szibériai tigris) után 14 db Szerencsekockát kaptam
    - 132 tigris 3. kör után 12 db Szerencsekocka érkezett
    - 132 pillangó tenyésztés után 14 db Szerencsekocka jött.

PZoli64, mermeze50, zsani_apja és 17 más kedveli ezt.
  14. -gyöngy-581

Szia!
    Nagyon szépen köszönöm :)
    Vagyis csak tenyésztéssel kergetni a szerencsekockát nem lesz egy olcsó mulatság, sok szupertápra lehet hozzá szükség.
    Maradnak a fák, mint felröpiszerzés eszközei. Ott sem kapunk túl sokat, de legalább nem kerül valós pénzbe, mint a szupertáp pótlása esetleg.
    Azt hiszem Toma javaslatát fogom követni és nappal e-gaz, éjszaka zoknival megszórt fák lesznek kint a területen. /nálam eddig viszonylag jól adták a felröpiket az alap tojásfa, bájitalfa és egyéb terményes fák, de igazából teljesen mindegy milyen fa, hiszen az alapérési idő szerint adja a felröppenőket, nem fajtájuk szerint/
    Véglegesen majd akkor döntök, ha már a párhuzamos eventtel készen leszek. Akkor meglátom, hogy még mennyi szerencsekockára lesz szükségem az event végéig.

További szép napot és jó munkát kívánok neked. A velem együtt eventezőknek meg sok-sok felröppenőt :)

PZoli64, zsani_apja, Kuzdern és 11 más kedveli ezt.
  15. Dolphin

Kedves Játékosok!

A Hátulgombolós kockázatos kihívás 2. event élő, online!

14 óra után lépjetek be újra a játékba, s ezt követően ellenőrizzétek az eventórát, a hírek felületét!

Csak ezt követően indítsátok az aratást a felröppenők gyűjtéséhez, valamint az event növény
    ültetést a kijelölt területeken!

A Játékostársak által készített segédleteket az eventhez itt gyűjtöttem össze:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/hátulgombolós-kockázatos-kihívás-event-csevegő.25387/#post-1402141

Sikeres játékot kívánunk,
    a Farmerama csapata

PZoli64, Swartsch, Kuzdern és 7 más kedveli ezt.
  16. GA-BI-O-Farm

Sziasztok!
    5 fűvészkert + 182 21-23 órás fa mindenütt.
    30 Panni és felhős támogatás.
    Szerintem igyekszek ma estig jó sok gazt letermelni és rakom vissza a fákat még 1*
    Aztán elég is lesz a jóból.. Igy azért kevesebb gaz és felröpi kell majd.

Utoljára szerkesztett: 12.9.24
    PZoli64, Swartsch, zsani_apja és 8 más kedveli ezt.
  17. pecanegra1976

pecanegra1976 Fórum hercege

Nekem egy teljes terület fákkal 21 kockát és 21 poharat adott. Hogy lesz ebből játék????

Swartsch kedveli ezt.
  18. JUCUS

JUCUS Fórumfelvigyázó

Nekem ugyanez: 46!!!db. +3 kör tenyésztés: 34 db. Összesen 80 db szerencsekockám van. Csoda, ha emlegetem a felmenőiket? Igaz, a Pannikat nem írtad. Nekem csak 9 db van.

Kuzdern kedveli ezt.
  19. GA-BI-O-Farm

Nappal eventes gaz éjszaka fák zoknival, sok sikert.
    Bocsi, kiegészítettem, 30 panni
    Az első kör tenyésztés 8 aranykocka, elég soványka

Swartsch, Kuzdern, farmerSS és 5 más kedveli ezt.
  20. gyuszti0000

Sziasztok!

310 tenyésztés abból ennyi kocka jött, fákat nem raktam ki, de lehet majd estére KKT-vel rápróbálkozok.
    Egy picit keveslem, de ez van.

PZoli64, Kuzdern, farmerSS és 4 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.