Visszajelzés Hímes tojás festő event csevegője

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Wellwisher, témanyitás ideje: 16.4.19.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

ÓÓÓÓÓÓ hogy mik vannak:eek: Én egyszínű tojásokat szívesebben látnám:p

heureca3, ildics1981, Döbi65 és 5 más kedveli ezt.
  2. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Ha számítana a sorrend akkor vélhetően a modik úgy járnának, mint a biológia-professzor.
    Megkérdezték tőle, hogy a zebre fehér alapon fekete csíkos vagy fekete alapon fehér csíkos? Mire a professzor annyit mondott: Igen.

Ha nem pingálod ki, akkor egyszínű marad.xD

heureca3, osztrak12, ildics1981 és 12 más kedveli ezt.
  3. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

:inlove: Lehet rábízom a gyerekekre a minijátékot:p 15 pontot ők is összefestenek:p

heureca3, osztrak12, ildics1981 és 4 más kedveli ezt.
  4. Leho69

Félkézzel is.

A minijáték lassító nélkül, nehezebb, mint a cukrászos, viszont lassítóval is rövidebb és ráadásul könnyebb is. Egy idő után könnyebben fog menni, de unalmasabb is lesz.
    A legtöbben sem szeretni, sem utálni nem fogják kifejezetten, de mindkét tábornak lesznek erős fanjai.
    Valszeg egy idő után inkább türelemjáték lesz, mint ügyességi.
    Az alapötlete a minijátéknak jó. A színek csak színek, semmi közük a tojásokhoz, amolyan konfettis, szilveszteres és léánybúcsúztatós lufis jellege van az egésznek. Művészi értelemben véve semmi művészit nem tartalmaz. Logikai szempontból teljesen logikátlan. Gyorsaságban sokat kér. Főleg malmot. Orvosi szempontból kifejezetten egészség károsító az ujjpercekre és idegrendszerre nézve. Szociális szempontból állatkínzó, mert nincs egér, ami ezt sokáig bírná. Készségfejlesztés is van benne, nagyon cifrákat mondani nagyon rövid idő alatt, minél többször egymás után. A cölibátust is lehet rajta gyakorolni, ki bírja tovább cifra szövegek nélkül.
    Ha figyelembe veszem a minimum 10 kattintást egy tojás kipingálására, és a max 20at, mindenféle elfogultság nélkül állíthatom, hogy semmi szórakoztatás, semmi játékosbarát cél nem lebegett a készítők előtt. Az ellenkezőkből viszont igen.

Persze azért van egy kis öngól is benne. Azon játékosok, akik sokszor aratnak és vetnek 1x1en kézzel, azoknak óriási előnyük lesz a többiekkel szemben. Vagyis jobb, ha magad végzed a munkát, mint felelőtlen munkásokra bízni.

Utoljára szerkesztett: 17.4.19
    vihence, heureca3, ursa11 és 19 más kedveli ezt.
  5. farmerogirl

farmerogirl Fórum félistene

Köszi! Nagy kő esett le a szívemről... :p
    Hehe. Jónásnál szoktam találkozni hasonló válaszokkal. ;)

heureca3, osztrak12, Kuzdern és 2 más kedveli ezt.
  6. furmint111

furmint111 Fórum nagymestere

Sziasztok! Szép estét mindenkinek:)
    Még ilyen jó memóriajátékot nem játszottam, ahová nem is kell memória. Pont elég a festés időzítő csökkentő (na persze még a kurzor gyors kezelése a farmon, amit mindenki tökéletesre fejleszt néhány hónap alatt mikor melós nélkül dolgozik :))).
    Szerintem a leghatékonyabb úgy festeni a tojásokat, hogy kizárólag időzítővel teszitek:
    megnézitek a nyuszitojást (nem kell a megadott ideig...), a megfelelő színbe mártod az ecsetet és ráteszed a a tojás megfelelő sávjára/osztására/ csíkjára...vagy aminek nevezed azt a részt ahová való.
    Ha elfelejted, nem jegyzed meg...újra katt a nyuszira mutatja megint az elkészítendő tojást... aztán a megfelelő színű tinta+festés+tinta +festés .
    Ha 3* a szín egy sávban, azokat pillanatok alatt összeszeded az ecsettel ((egyszer egymás után megjelölöd az ecsettel a színeket, és már rakod is a tojásra a különböző alakzatos színvariációs és úgy viszed a tojásra ( mindegy milyen sorrendben szeded össze)).
    Jó kis memória játék:)
    Egyenlőre ennyi....
    Ha kérdésed van, fordulj......

Utoljára szerkesztett: 17.4.19
    heureca3, genka53, marcsi152 és 4 más kedveli ezt.
  7. nyuszi63

nyuszi63 Rutinos

Sziasztok!

576 felreppenővel kezdtem farmos területeken hógolyóval széleken fákkal és 3 raktárházzal,baháson 1 területen 4 koala ól a többi fa a másik két területen ólak,fák és azt hiszem vizijácint volt ültetve.Remélem a röpik jól jönnek majd,de a növényt 3x fogom tudni aratni és így nem biztos hogy meg lesz a felhőm de csinálom.Tojást festegetni majd szombaton kezdek addig termelek és malmozok,Már most be tettem a malomba 63 időzítő bonuszt holnap délutánra kész lesz.Mindenkinek jó tojás festést és sok sikert kívánok.

heureca3, maszilva, genka53 és 2 más kedveli ezt.
  8. szemike50

szemike50 Fórum parancsnoka

Sziasztok! Biztos én vagyok értetlen, de nem tudom a több színű sávokat elkészíteni. Pl: kell kék alapon piros háromszög. Előbb a kék ecsetet viszem fel, majd rá a piros ecsetet és átvált az egész sáv pirosra. Ha tudtok, segítsetek, légyszí !

genka53, Kuzdern, Leho69 és még 1 ember kedveli ezt.
  9. kovacstne

kovacstne Mindentudó orákulum

Sziasztok!Egy órája görcsölök és a piros-kék cakkosat képtelen vagyok összerakni!!!!

magdi06, genka53, marcsi152 és 4 más kedveli ezt.
  10. Leho69

Fogod az ecsetet és belemártod a perosba, utána a kíkbe, majd rányomod a tojásra.

A játékban nincs hiba. Így tudod törölni, ha rontottál.

heureca3, milanzs, genka53 és 5 más kedveli ezt.
  11. SzilvaG

SzilvaG Fórum biztosa

Mindkettőbe mártsd bele az ecsetet, és egyszerre fesd fel. Nem külön-külön.

heureca3, kovacstne, genka53 és 4 más kedveli ezt.
  12. Kékmadár1

Kékmadár1 Fórum elő legendája

Szia!
    Kattints előbb az egyik, majd a másik színre és utána a tojásra.

heureca3, kovacstne, rozo52 és 7 más kedveli ezt.
  13. furmint111

furmint111 Fórum nagymestere

Először összeszedem az ecsettel a színeket, aztán festek

14. MózesBotond

MózesBotond Fórum hercege

Szia!
    226-os válasz, feletted kettővel.

genka53, szemike50, Kuzdern és még 1 ember kedveli ezt.
  15. kovacstne

kovacstne Mindentudó orákulum

Köszi!!!!!

heureca3, genka53 és Kuzdern kedveli ezt.
  16. Fuhur

Fuhur Fórumgróf

Örülni fogok, ha a 20-as átlagot elérem! A gépem sem új már, én se vagyok már a régi, az egyetlen amit most tehetek, megyek az egerembe elemet cserélni ;)
    1620/20 az 81 játék, ennyi a terv minimum, s mivel épp egy vírusos nyavalya ágynak döntött, kihasználhatok minden időt :D

Én inkább apránként festegetek! A tárgykeresőssel ellentétben, itt most ezt a taktikát nem látom előnyösnek. Ha valamit nagyon sokáig csinálsz, egy idő után inkább lankad a figyelem, fárad az agy, lassulnak a mozdulatok és a szórakozásnak szikrája sem marad...

heureca3, Döbi65, genka53 és 4 más kedveli ezt.
  17. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Jóóó reggelt, kipróbáltam pár játékot és nem annyira bonyolult, mint ahogy elsőre kinézett.
    5 részre van osztva a tojás, minden részben 2 szín van. Az ecsettel kijelöljük a két színt egymás után, utána berakjuk abba a sávba ahova kell. Teljesen mindegy hogy milyen minta van rajta, a 2 szín a lényeg, hogy azt eltaláljuk. Ha 3 szín lesz, akkor kijelöljük egymás után a 3 színt amit látunk és berakjuk abba a sávba ahova kell. Ha látom hogy nem fog sikerülni időben, akkor az X-el kilépek és kérek másikat.
    Sok sikert és nem kell aggódni, mert csak elsőre nézett ki nehézkesnek.

18. Kuzdern

Kuzdern Mindentudó orákulum

Ha bajban vagy nyomjál 1 x-et a másik tojás lehet könnyebb lesz...nekem bejött..o_O

heureca3, genka53, marcsi152 és még 1 ember kedveli ezt.
  19. szekulagábor

szekulagábor Fórum bárója

Hohó! Félre lettem vezetve. Az elején a bemutató videókon csak a középső 3 sávot festik. Erre fel az ajándék festést kipróbálva nagy megrökönyödésemre mind az 5 sávot kérik. Kissé meglepődtem, de mivel lassítóval csináltam, még szintidőn belül készen lettem (25 ponty). Azért ha 2-3 szín lesz, fel kell kötni a gatyót.

heureca3, genka53 és Kuzdern kedveli ezt.
  20. Farm_Tadity_

Farm_Tadity_ Fórumfelvigyázó

Ha több szinből áll egy csik pl. kék és sárga pöttyös akkor először mind a két szinbe mártod az ecsetet és utána mégy a tojásra. Akkor teszi rá a különböző szineket egyszerre. Ha három szinből áll akkor mind a három festékbe mártod be az ecsetet és utána mész a tojáshoz. Ilyenkor a festéknél látszik hogy mind a két vagy mind a három szin megvan az ecseten mert mindkét vagy mindhárom festéknél megjelenik az ecset képe. Igy lehet a több szinből álló csikot befesteni

heureca3, genka53, szekulagábor és 3 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.