Visszajelzés Hímes tojás festő event csevegője

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Wellwisher, témanyitás ideje: 16.4.19.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. irkuvasz

irkuvasz Törekvő

Idézett előzmény törölve!
    Szia. Időcsökkentőt már ne keverj így is több van mint ami kell. Tojás festő is már a fele meg van és az eventnek még a fele se telt el. Meg lesz az bőven ne add fel. Játék. Kellemes Húsvéti Ünnepeket kívánok.

Moderátor által utoljára szerkesztve: 20.4.19
    Kuzdern, kedvenc62 és Gio kedveli ezt.
  2. szatyi63

szatyi63 Fórum-zöldfülű

nem tudok tojást festeni valami hiba lehet vagy csak nálam nem müködik a dolog befestem az idő 0 ra megy és nem történik semmi ha ujra kezdem ugyan az

3. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

De szívesen segítenék neked, mert nincs olyan, hogy nem működik. Ez a legjobb festő event a pályafutásom alatt. :D Remélem ez a mondat segít. ;)

4. gyulaika

gyulaika Fórum admirálisa

Sziasztok!
    Mindenkinek kellemes húsvéti ünnepeket kívánok.:)

maszilva, -W-595-, GA-BI-O-Farm és 7 más kedveli ezt.
  5. DGabriella

DGabriella Fórumprofi

Szia! Jól értem a kérdésedet, hogy a tojást szeretnéd ismét látni? Ha ez volt a kérdés, akkor rá kell kattintani a nyuszira.

Kuzdern és Gio kedveli ezt.
  6. nyuszika215

nyuszika215 Fórum császára

Idézett előzmény törölve!
    Ne haragudj, de nem értelek. Ha nem érdekel az event, minek szántál rá ennyi időt, hogy lekeverj egy rakás időzítőbónuszt? - hozzáteszem, majdnem a felét feleslegesen, hiszen a felhőig 69 db kellett volna, de ennyi már bőven sok a végéig is. Minek termeltél le ennyi növényt? Minek keverted le a festőkészleteket?o_O Nem értem. Sőt, a problémát sem értem, hiszen jól állsz és még nem festettél egyet sem, pedig a mini játék könnyű és szórakoztató, de te ki sem próbáltad. A röpire sem lehet panasz. Ha "közel 10 éve" játszol és a növény fele megvan az event felénél járva, nyilván a másik fele is meglenne, az idő másik felében, hiszen ilyen tapasztalattal a hátad mögött biztos megvannak a megfelelő eszközeid a letermeléséhez...;) Félúton abbahagyod? Bár keveredik még ez-az...ha nem használod el, miért foglalod vele a malmot? Most akkor ki kivel tolt ki? Volt egy lehetőség játszani, egész jó jutalmakért. Én nem vagyok olyan tapasztalt játékos, mint te, nem játszom közel 10 éve, csak 2011 év vége felé kezdtem játszani, sokat ki is hagytam, összesen talán 6 év intenzív farmozást tudhatok a hátam mögött. Nem is költök a farmra sokat. Nem tartom magam valami nagy matekosnak sem, de már kezdés előtt kiszámoltam, fog-e menni, belefér-e az időmbe, meddig juthatok és ahhoz mi kell... és kész volt a felhő tegnap, holnapra kész lesz a teljes jobb oldali sor is. Szupit alig szórtam el, mert a mamutos gőzösnél pont hiányoztam, ezért nekem sosincs többezer belőle. A pannik sem vásárlásból vannak, hanem cseréből. Jacknek 3 élete fogyott el mindössze. Azt sem mondhatom, hogy itt ülök egész nap, jó az idő, gazolok, gereblyézek, ültetgetek, mosok, teregetek, készülődök 3 gyerekkel az ünnepre, a vekker ültet ide aratni meg kicsit olvasni néha. Bocs, de tényleg nem értem mi a baj.:(

Moderátor által utoljára szerkesztve: 20.4.19
  7. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Még 5 festés a felhőig.... egy bő óra múlva meglesz;)

-W-595-, GA-BI-O-Farm, nolina1965 és 5 más kedveli ezt.
  8. DevilMókus

DevilMókus Fórum elő legendája

Én pont fordítva vagyok.o_O A felhő teljesen hidegen hagy nem túl sok tp és csp valamint egy igen kérdéses gyorsító.:wuerg::p
    Viszont a Zebra érdekel ha már nincs mesze persze van de miért ne, a paradicsomos koszorú se rossz( persze ma is kaptam 10 millát cspdobozból azaz megvehető, de hasznos gyakran használom.:music: Viszont az ajándékboltból ami kellet már megvettem úgy hogy a100% bonuszt nem használom fel annyit már nem ér.. A hólnapi +1 -el ami kell meglesz ha jól számolók.. Hétfőn már a csak csodagyümölccsel szeretnék foglalkozni azaz vasárnap este kirakóm a fákat a tervek szerint.:p
    Kicsit megritkult a pengőkészletem , a fáim közül meg igy is sok van túltermelve..

-W-595-, Kuzdern, Gio és még 1 ember kedveli ezt.
  9. eviii_mee

eviii_mee Fórumszaki

Jo eventezest kivanok mindenkinek, en meg csak most kezdek neki. Egy par hetig szuneteltem a farmmal, mert 4 nyilt orat kellett tartsak es azokra keszultem, de most teljes gozzel fogok jutni valameddig...

zebrina04, nolina1965, Leho69 és 5 más kedveli ezt.
  10. nyuszika215

Szia! Jó kis felhő ez, majd meglátod;) Bár én nagyon fegyelmezetlen vagyok, az időre aratás csak eventnél jön össze, de nálam nincs időzített napi nagy aratás8), aratok, amikor eszembe jut, de azért az jó ha a kütyük hamarabb érnek be néha.
    Hatalmas mázlim volt az imént, pont aratás előtt bejött egy +1 bónusz, belefér még a következő aratás is, így már csak 10 pingálás van hátra a végéig. Most én is nagyon várom a gyümipiacot, rengeteg FP-t akarok kivenni;). Hajrá, drukkolok, hogy meglegyen a zebra!

genka53, -W-595-, Kuzdern és 2 más kedveli ezt.
  11. PepperPotts

PepperPotts Fórumgróf

Kedves Játékosok!

Szomorú, de még így, a kellemes húsvéti ünnepek alatt is elő kellett szednem a radírpókot a terráriumból. Kérlek szépen benneteket, hogy legalább most ne bántsuk egymást és legyünk türelmesek egymással! Nagyon sokféle, még a nyomdafestéket éppen tűrő véleményt hagytunk a csevegőben, de az egymás torkának eső, kifejezetten bántó írások törlésre kerülnek.

Az event szerintem aranyos mechanikájú, a gyerekeknek élvezetes, a kissé régebb óta gyermekek számára pedig kihívás :) Az eventnövényből valóban sok kell, de legalább jó sokáig érik, így lehet mellette kényelmesen főzőcskézni, takarítani, a haladóknak már beszélgetni, keresni valami szívüknek kedves ünnepi műsort. Ne dühöngjünk, inkább ünnepeljünk! :)

12. kovacstne

kovacstne Mindentudó orákulum

Nekem is már csak öt hiányik!!!!!!!!!!!!!!!Nagyon tetszik ez a festegetés!
    Olyan fáradt vagyok,hogy 1 óra múlva aratnom kéne, de lehet elalszom a kádban!xDPuszi mindenkinek és szép
    ünnepeket!!!!!!!!!!!!

genka53, -W-595-, GA-BI-O-Farm és 6 más kedveli ezt.
  13. DevilMókus

DevilMókus Fórum elő legendája

Szia köszi. A felhők közül én is csak néhányra figyelek a többi jön amikór jön. De mivel a fontosabbakat sokszor csúsztatóm a leéréshez (inkább a dekort a gazhoz mint a gazt a dekorhoz;))így nem nagyon hiszek benne . de nyilván összerakom mindjárt megvan;)

Kuzdern kedveli ezt.
  14. cass0129

cass0129 Haladó

Szia!
    Most vettem észre hogy új rucid van ,gratulálok hozzá. :inlove::D

jófarmerlány, genka53, Gio és még 1 ember kedveli ezt.
  15. kedvenc62

kedvenc62 Fórum hercege

Akár hova kattintok,...nem tudok olyan festést készíteni,..mint amilyet kérnek! :(

16. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Ha 3 szint kér, nyomj mindháromra. Ne nézd a mintát, csak a színeket. :) A szinek lényegesek. :)

17. Kékmadár1

Kékmadár1 Fórum elő legendája

Szia!
    A színeket kell figyelni!
    Ha többféle szín van a kifestendő sávban, előbb rá kell kattintani szükséges színekre és csak utána a tojásra!

18. nyuszika215

Pontosan mi a kérdés? Segítünk...segítenénk.
    Próbáld szakaszonként, akár fentről-lefelé, akár úgy hogy előbb az egyszerűbbeket fested és a végére hagyod a nehezebbet. Nálam általában 3 sor készül el, mire először eltűnik a nyuszi által kért tojás. Utána újra rákattintok a nyuszira és újra megmutatja a követelményt. A mintát nem kell figyelni, csak azt, hogy 1-1 sávban hányféle szín van. Ha 1, akkor egyszerű, egyféle színbe mártod az ecsetet. Ha két színt kér, akkor először ki kell jelölni a két színt és utána katt a megfelelő sávra. Ha 3színű a sáv, akkor mind3 színt ki kell jelölni és utána kattintani a sávra. A mintát tudja az ecset. Azt is mindig látod, hogy melyik festékbe mártottad már az ecsetet, mert ott marad egy ecset mutatóban a színeken bal oldalon. Ha rontottál, újra belemártod a festékbe az ecsetet és simán át tudod festeni. 2-3 próbálkozás talán nem lesz max. pontos, de hamar bele fogsz jönni. Hajrá!:)
    Ja...valahol az elején a csevegőnek van egy video is, de azt majd valamelyik ügyes modink megkeresi, mert én tuti nem találom meg:oops:.

genka53, DevilMókus, Gio és még 1 ember kedveli ezt.
  19. barnika201145

barnika201145 Junior szaki

Festem a tojásokat, már nagyon sokat, de nem kapok semmit!

20. kovacstne

kovacstne Mindentudó orákulum

Aki még mindig takarít,annak figyelmébe ajánlom: A Nyuszi jön,nem a KöjálAnnyira nevetek!!!!!!xDxD

Brigi031976, genka53, maszilva és 9 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.