Visszajelzés Hímes tojás festő event csevegője

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Wellwisher, témanyitás ideje: 16.4.19.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. pisti243

pisti243 Törekvő

Nekem nagyon tetszik az event bár csak 28 festésem van mert dolgozom 12-ben és nemindig tudok akkor aratni mikor kellene, de remélem, hogy sikerül a felhőt megszerezni. Kellemes Húsvéti Ünnepeket Kívánok minden gazdatársamnak! :) :)

genka53, osztrak12, maszilva és 9 más kedveli ezt.
  2. barnika201145

barnika201145 Junior szaki

Ja és az event kezdő felülete fel se jön nekem! tegnap óta kínkódok, de nem !

Semmit nem tudok csinálni!!!!! Termelek, keverek, festek, de nem történik semmi!

Moderátor által utoljára szerkesztve: 20.4.19
  3. Kékmadár1

Kékmadár1 Fórum elő legendája

Szia!
    Van egy megkezdett játékod írásod alapján. A játékba lépve kattints a nyuszira. Megmutatja milyen tojást kér.

Segítségként kattints az alábbi zöld feliratra. A megnyíló ablakban képekkel és videóval illusztrált segítséget találsz:
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/hímes-tojás-festő-event.17937/#post-990539

genka53, GA-BI-O-Farm, Fuhur és 4 más kedveli ezt.
  4. zebraful

zebraful Fórumelemző

A felhő megvan, megyek tovább, a boltban még van kiváltani való. Felröpi túltermelve. Eleinte aggódtam a sok növény miatt, de már látom a végét, a jó kis nyuszi sokat segített, csak egyszer bénáztam akkor 22 pontot szereztem, azután többi 25 -ös festés volt.
    Sok szerencsét, szép estét és jó játékot mindenkinek.

bocsinet, ildiko44, GA-BI-O-Farm és 4 más kedveli ezt.
  5. Blökix

Blökix Fórum hercege

Holnap reggelre készen vagyok.

GYuGYu1003, -ágianyu33-, incimami és 4 más kedveli ezt.
  6. Kuzdern

Kuzdern Mindentudó orákulum

Sziasztok ma 1 aratás késéssel dolgozok kirándultunk a kis családdal Magyarország legmagasabb pontján Kékestetőn a 4-dik aratásom 23:44-kor fog beérni, a 25-ös átlagot tudom tartani nem nagy a gond a felhő kötelező...xD

genka53, Puszpang, bocsinet és 9 más kedveli ezt.
  7. incimami

incimami Fórum bárója

[​IMG]Minden gazda társamnak kívánok kellemes húsvéti ünnepeket.

jófarmerlány, genka53, mingo826 és 11 más kedveli ezt.
  8. Szibi21

Szibi21 Járnitanuló

Nem tudom.... Amikor egy festési felületet több mintával kell kifesteni, nekem nem sikerül. Az idő meg csak szalad.

osztrak12 kedveli ezt.
  9. Kékmadár1

Szia!
    Figyeld a színeket!
    Előbb kattints minden színre, ami szükséges és csak utána a tojásra.

Segítségként kattints az alábbi zöld feliratra. A megnyíló ablakban képekkel és videóval illusztrált segítséget találsz:
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/hímes-tojás-festő-event.17937/#post-990539

incimami, genka53, osztrak12 és 7 más kedveli ezt.
  10. nyuszika215

nyuszika215 Fórum császára

incimami, genka53, osztrak12 és 4 más kedveli ezt.
  11. Kékmadár1

Köszi a jelzés!
    Kinyitva!:)

incimami, genka53, osztrak12 és 6 más kedveli ezt.
  12. spagetti24

spagetti24 Kivételes tehetség

Sziasztok!

Felhő bezsebelve :) 75 festésen vagyok túl.Természetesen még folytatom de már lassítok a tempón :)

incimami, genka53, rencsike982 és 5 más kedveli ezt.
  13. nyuszi63

nyuszi63 Rutinos

Mindenkinek boldog húsvéti ünnepeket kívánok!:D:inlove::):inlove: 33 tojást festettem idáig,reménykedem hogy elérek a felhőig.Nagyon jó ez a pingálós event,ha nem kellene dolgozni járni egy folytában pingálnák.De sajnos munka van.Aki kész gratulálok aki még csinálja sok felrepit és növényt no meg kitartást kívánok.

pisti243, incimami, Gio és 8 más kedveli ezt.
  14. nolina1965

nolina1965 Fórum félistene

Sziasztok!
    Boldog Nyuszit Mindenkinek!
    Mivel csak du 4 után tudtam kezdeni, és utána is melóztam, most lett kész a felhő. Jack 2x + valami db-os bónuszok pörgikből segítettek. Szeretnék végigmenni a cuccok miatt, bár zebrám már van - viszont van ott 1-2 egyéb, aminek szintén örülnék, + a csillagérmés dolgok. Kisebb farmomon 34 festés, de ott elfelejtettem, hogy nekikezdtem. Tényleg.
    Konklúzió: nehezebbnek és húzósabbnak tűnt, mint amilyen ténylegesen, leszámítva az ipari mennyiségű gaz-szükséglet miatti kapálást. A festés sem bonyolult, bár tényleg kell a lassító a max. pont eléréséhez. 2x kipróbáltam, 22 pontok sikerültek. Répa-zeller volt raktáron, eventgaz nincs.
    A cseles tojást és a másik kütyüt db-korlát nélkül többször ki lehet váltani? 2640 pont után ad még valamit bármi is, vagy ott a vége?

incimami, Gio, genka53 és 3 más kedveli ezt.
  15. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Kellemes Húsvétot!

Hétfő estére kész a felhő. És a többit is abbahagyom. A kerék nem ad semmit. Furcsa volna, ha adna. A festésben az a legszórakoztatóbb, hogy 1 perc alatt hozom a 25 pontot, segítség nélkül. Marhára unom, időrablásra jó, *** , hátha bakizol. 4x megtettem, többet nem szándékozom. Játék.... Na, az nincs benne. Ha csak az nem, hogy a sárga pötty, mé rondítja el a piros sávokat a kék háromszögben. Ha van három szín, melynek együttes használatát betilthatnák, hát akkor pont ez a három az.
    Jött a cirkusz is, hogy még inkább legyen időrablás.
    Hát, ez most erre megy. Időrablásra. Érdekes nem? Vagy inkább szomorú?
    Persze sokan nem tudnak tojást festeni, vagy tojás nincs, vagy pigmentek, vagy tehetség.
    Legalább reggelig nem kell aratni. Cczakkát!

Moderátor által utoljára szerkesztve: 21.4.19
    csio70, incimami, Farm_Tadity_ és 9 más kedveli ezt.
  16. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Jóó reggelt, ha látod hogy nem fog menni a 25 pont (felül mutatja a zöld sáv), akkor inkább lépjél ki és kérjél másikat. Nem fog semmi elveszni. A tojásokból bármennyit ki lehet váltani. 2640 után vége a játéknak.

incimami, GA-BI-O-Farm, Gio és 5 más kedveli ezt.
  17. -W-595-

-W-595- Fórum ezredese

Sziasztok!
    Kellemes húsvéti ünnepeket kívánok Mindenkinek! :)

Elég jól haladok az eventel, 50 tojást festettem meg eddig 25 pontos lett mind :inlove:.
    Nagyon tetszik ez a festegetés nagyon klassz hogy Szilvia mindig megmutatja - ha rákattintok - a megfestendő tojást ha nem vagyok biztos az utolsó sávok mintájába.
    Most reggel sikerült kipörgetnem egy 100%-os termény bónuszt :inlove:.
    Nagy gratula a végzősöknek, és sikeres festegetést a még eventezőknek. :)

incimami, Imi*, GA-BI-O-Farm és 12 más kedveli ezt.
  18. milicke

milicke Junior szaki

boldog és vidám ünnepet kívánok:music:
    jó kis event ez... sikerül teljesen elvégeznem, ahhoz képest, h. semmi szaporítóm nincsen.. jó ez a prémium tagság ma kapok négyórás +1-et, amivel sikerül alaposan felszaporítanom a gazt... így könnyedén a végére érek

incimami, Gio, genka53 és 4 más kedveli ezt.
  19. Fuhur

Fuhur Fórumgróf

Napsütéses szép, jó reggelt! Boldog nyulat!:D
    Reggeli festegetés felhőt eredményezett:inlove::inlove::inlove:, (még 34 játék kell a teljes befejezéshez;)).
    Rátaláltam "az élet forrására", az alkimista mesterség minden csinját-binját sikerült elsajátítanomxDxDxD.

incimami, Gio, genka53 és 9 más kedveli ezt.
  20. Szibi21

Szibi21 Járnitanuló

incimami, Gio, mingo826 és még 1 ember kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.