Visszajelzés Hímes tojás festő event csevegője

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Wellwisher, témanyitás ideje: 16.4.19.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. kovacstne

kovacstne Mindentudó orákulum

Sziasztok! A nagy ünnepi készülődés mellet, lehet a végére érek.Még 25 tojáskát kell festenem!xDNagyon bírom ezt a játékot!!xD

-kaktuszable-, maszilva, inanna11 és 12 más kedveli ezt.
  2. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Szia!
    Ezt honnan veszed? Hogy kéne csak 13 játék a felhőig... (Bár élvezném, ha csak annyi kéne)Ezt hogy adtad össze?
    A felhőig 70 játék kell.

3. bocsinet

bocsinet Kivételes tehetség

Győzelem, megvan a felhőm, azért szerdáig csak csak sikerülhet végig vinni.

4. 19770308

19770308 Fórum ismerője

De már teljesitettem 57-et

-kaktuszable-, ulmo12, heureca3 és 6 más kedveli ezt.
  5. ulmo12

ulmo12 Fórum ezredese

Még 4 festés a felhőig, ha a jobb oldalt is akarom végig, akkor még 40. :)

6. mingo826

mingo826 Fórum ismerője

Nekem meg 21 tojast kell kifestenem a felhoig. Az mindenkeppen meg lesz.

ulmo12, heureca3, Gio és 2 más kedveli ezt.
  7. edit5511

edit5511 Fórum veteránja

Sziasztok egy keveset visszaolvastam lehet,hogy csak nálam probléma,hoga akad a farm elmegy 50%ig megáll nem megy egyik pályáról a másikra nagyon lassú ki be léptem tisztítottam de idönként nem megy rendesen aztán egy darabig ige ezt ma du csinálja

8. PepperPotts

PepperPotts Fórumgróf

Kedves edit5511!

Ennek a problémának a megtárgyalására nem az eventcsevegő a legjobb hely, de a segítségkérő topikokban már kaptunk ilyen jelzéseket. A hibát sikerült egészen jól lokalizálnunk. Amennyiben Invitel vagy Invitech internetszolgáltatód van, kérjük, vedd fel velük a kapcsolatot, mert a hiba nem a játékkal függ össze, még akkor sem, ha kizárólag ebben a játékban tapasztalsz lassulást.

ulmo12, GA-BI-O-Farm, Gio és 2 más kedveli ezt.
  9. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

A felhőnél nincs mit számolni. Aki számol, az a jobb oldalt számolja, meddig jut(hat) el. Nem mindegy bót szempontból sem.

ulmo12, imi010, heureca3 és 2 más kedveli ezt.
  10. Biababa1934

Biababa1934 Utánpótlás-írogató

szerintem ez egy nagyon bonyolult festegetős, időrabló .... event. tűl sok növény, és ez a vacakolás a színekkel.............:wuerg::wuerg:>:(>:(

stellácska26 kedveli ezt.
  11. PepperPotts

PepperPotts Fórumgróf

Kedves Biababa1934!

Ha ráérzel az ízére, egyáltalán nem bonyolult és pikkpakk megvan. Én hallgattam a tanácsokra és időzítő-bónusszal játszom, így mindig sikerül maxpontszámot szerezni. Nem kell figyelni a mintákat, csak a színeket. Amelyik sáv egy színt kér, ott abba az egybe kell mártani az ecsetet és a tojásra húzni. Amelyik kettőt, ott az adott két színbe (mindkettőbe!) bele kell mártani az ecsetet és rá a tojásra. Ahol háromféle színt kér, ott mindháromba mártjuk az ecsetet és a tojásra kattintunk. Ennyi az egész.

Remélem, hogy ráérzel erre a mechanikára és legközelebb már a sikereidről tudsz beszámolni nekünk! :)

12. ho-hoboy

ho-hoboy Fórum bárója

Bocs hogy beleszólok, de én úgy értettem, hogy már 57 meg van neki és még 13 kell a 70-g:)

13. Ninett79

Megeshet. :)De akkor zavaróan fogalmazott. :)
    Nem bonyolódok bele...:sleepy:

GA-BI-O-Farm és Kuzdern kedveli ezt.
  14. edit5511

edit5511 Fórum veteránja

Kezd el festeni 2-3-at meg lehet jegyezni rá kat a nyuszira jöhet a következő ha bónusszal csinálod max mindegyik

GA-BI-O-Farm és Kuzdern kedveli ezt.
  15. zebrina04

zebrina04 Kivételes tehetség

Én inkább unalmasnak érzem, hogy nem csinálok mást, csak aratok-vetek-aratok. A tojáspingálást élvezem, de az aratásonként nem több egy percnél.
    Holnap estére lesz meg a felhőm. Kb. 400-at pörgettem a normálból, több, mint 100-at partyból, de csak a felszaporításnál kaptam +1-et, azóta semmi. Felröpim rengeteg gyűlt össze, de nincs hozzá gaz. Mivel így is meglesz a felhő, még ha lassan is, nem KK-zom, de már nagyon várom a végét. ;)xD

ulmo12, imi010, Kuzdern és még 1 ember kedveli ezt.
  16. Leho69

Nem fogalmazott zavaróan, csak Te egy beszélgetésből kiragadtál egy mondatot. Meg sem próbáltál arra gondolni, amire ő, hanem csak a magad gondolataival foglalkoztál.
    Azt számolgatták Fuhurral, hogy ha neki van már 57, akkor még 49 kell, hogy a jobb oldalon maxoljon.

-kaktuszable-, ulmo12, Ananke és 5 más kedveli ezt.
  17. Ninett79

Igen, rájöttem. Elnézést kérek! :( Visszaolvastam, csak nem eléggé..

18. Leho69

Nincs, miért elnézést kérned. Megeshet bárkivel.
    Abban igazad van, hogy sok gaz kell. Abban is igazad van, hogy időrabló. Legalábbis max osztom a véleményed.
    De 5-6 x-et nyomsz és máris egyszerű a tojás, amit pingálni kell. Nem bonyolulut, mert annyiszor lépsz ki, ahányszor akarsz, ha 8 mp alatt nincs meg. Viszont tényleg időrabló és nagyon uncsi. Olyan robotoknak való, hogy leszokjanak a táncikáról.

Én olyan *** kategóriába sorolom.

bendi1121 és Kuzdern kedveli ezt.
  19. -ágianyu33-

-ágianyu33- Fórumőrült

Sziasztok !

Kimaxoltam az eventet.
    Nagyon tetszett, könnyű volt a tojás festés.
    A boltot kiraboltam, a 2 kitehető és a barkács cucc maradt benn.
    A 2 ládából 29 FA-t kaptam.
    Valóban az utolsó 3 napon már én sem tettem ki a Pannikat és így is maradt 1277 felröpim.
    Mindenkinek sikeres befejezést kívánok :)

20. JUCUS

JUCUS Fórumfelvigyázó

Szia drága, már megint huzigálod a macska bajszát...:) Konkrétabb választ nem is kaphattál volna. A többi csak szerencse kérdése...... sajnos az viszont ritka, mint a kisunokáim reggeli jókedve oviba induláskor........;)

77 játékom van eddig, tegnap és ma rendesen túlérett a földben az e.gaz........ Reggel arattam és most. Viszont mind a 77- 25 pontos.Idő még van bőven, ahogy sikerül belépni aratok, keverek a malomban, festek. Lehet hogy végig csinálom, az is lehet, hogy nem, és lehet, hogy valami más..... Boldog aratást mindenkinek!

Utoljára szerkesztett: 21.4.19
    -kaktuszable-, osztrak12, ulmo12 és 10 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.