Visszajelzés Hímes tojás festő event csevegője

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Wellwisher, témanyitás ideje: 16.4.19.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Kékmadár1

Kékmadár1 Fórum elő legendája

Szia!
    Farm szintszer TP-t ad.
    NeveKépeSzintÉrési
    idő
    TPTárgyKihelyezhető
    Váratlan meglepi! [​IMG]323farm szint x 351x2Felhőkre és minden területre (a teliholdas területeket kivéve)
    Cseles tojás [​IMG]323farm szint x 752x2Felhőkre és minden területre (a teliholdas területeket kivéve)

spagetti24, Sali~*.*, Gio és még 1 ember kedveli ezt.
  2. marcsifarm

marcsifarm Junior szaki

Csak TP-t, de azt sokat. Nekem megérős, a legtöbbet adó kitehetőm lett.

spagetti24, Fuhur, csio70 és 3 más kedveli ezt.
  3. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Igen, jó lenne, ha ellehetne tenni a pajtába és majd valamelyik eventnél elővennénk. Egy név* változtatás kellene és már mehetne is a történet.
    * Ez a mi hazánkban úgy sem gond. Drága testvéreink lassan úgy változtatják családnevüket, mint egy átlag ember a fehérneműjét. :D

-kaktuszable-, zebrina04, Samborg és 7 más kedveli ezt.
  4. DevilMókus

DevilMókus Fórum elő legendája

88 játék 2000 pont:music:A boltból már csak fás-ólas válogatás van ami túl sok jót nem tud adni. Az első sivatagi rózsát adót ami valamikór nagy kincs volt ,de jelenleg ez az 5 vagy 6.Szóval ma meglesz a zebra ami szintén csak piacra kellhet , mindenesetre szép kényelmesen haladgatunk.8)

-W-595-, ildiko44, Kuzdern és 3 más kedveli ezt.
  5. osztrak12

osztrak12 Fórum admirálisa

Ez nagyon szép és a végére fogsz érni,csak nyugi.
    Nekem nem fog sikerülni a Felhő. Egyszerűen nincs erőm csinálni. Annyira leestem megint a lábamról,hogy még ma is orvosi ügyeletre vitt párom. Akarnám én csinálni és tetszik is.de nincs erőm annyi,hogy hogy a 3 területet learassam és bevessem.

Domos52, czutika, DevilMókus és 3 más kedveli ezt.
  6. Kuzdern

Kuzdern Mindentudó orákulum

Jobbulást....majd a legközelebbi sikeres lesz...o_O

Gio, DevilMókus és osztrak12 kedveli ezt.
  7. Katka54

Katka54 Fórum admirálisa

Jobbulást

Gio, Kuzdern és osztrak12 kedveli ezt.
  8. osztrak12

osztrak12 Fórum admirálisa

Köszönöm!
    Nem adtam én még fel ésszel és szívvel sem a Felhő megszerzését,de annyira nincs erő bennem. Oly gyenge **** érzem magam,hogy jobb róla nem szólni.
    Itt a sok kész bónusz és festeni való is,de hiába most még. De, hátha holnap ........ Egyik gyógyszertől meg tiszta lila foltos.
    Náam nincs gond a játékkészítőkkel,sőt senkivel,csak magammal és erőmmel.:cry:

Moderátor által utoljára szerkesztve: 22.4.19
    ildiko44, -kaktuszable-, Kuzdern és 2 más kedveli ezt.
  9. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Bő fél óra és rövidíthet a felhő. Csigaexpress volt.

Kuzdernnek üzenem, hogy a retró event elég valószínütlen. Ahhoz legalább 50% visszatérő játékos kellene, és kábé ugyanazok a kitehetők kellene érdekeljék őket.
    Ami müxik hiányos felhőknél, az, hogy rondán mutatnak, ahogy írod. Ez jelentős vásárlási kedvet bír generálni retró kitehetők esetén, aminek már egyre több formája kezd lenni.

De ha valamik komolyan érdekelnek, akkor a cseretopicban megfelelő marketing munkával sokkal gyorsabban lehet haladni 3 nap alatt, mint 15 retró event alatt.

Utoljára szerkesztett: 22.4.19
    osztrak12, Gio, Kuzdern és 2 más kedveli ezt.
  10. libuskafarm

libuskafarm Fórum admirálisa

Sziasztok!
    Valahol még az elején olvastam, hogy valaki összeadta mennyi az összes érme, ami kellene az összes bótos árúhoz, de nem találom.
    Segítene valaki? Lécci. Talán könnyebben kisakkoznám, hogy mi nem kell. Azt sem szeretném, ha sok érme menne a levesbe, hisz 10-20 érmét sosem lehet beváltani, mert annyiért sosincs semmi....
    Azt hiszem a kütyüket már is kiejtettem, mert akkor inkább kevesebb tp, de valami még mellette, akár a vonatos, repcsis kitehetőkre gondolok pl.

Kuzdern kedveli ezt.
  11. Kékmadár1

Kékmadár1 Fórum elő legendája

Szia!
    Azt hiszem ere gondoltál!
    BombadilToma írása!
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/hímes-tojás-festő-event-csevegője.17938/#post-989738

Gio, Kuzdern és libuskafarm kedveli ezt.
  12. libuskafarm

libuskafarm Fórum admirálisa

Szia!
    Köszönöm, de nem erre. Ezt megtaláltam. Mind1 már, próbálom összeadogatni mennyi az összes, csak van , hogy valamire nem figyelek. Mondjuk, hogy többször is kivehető a boltból. :)
    Már most számolom 3x :D

3795? Jól számoltam?

Ha a 2 kitehetőt és a barkácsot is bent hagyom, akkor marad 55 érmém, ami már sehova nem jó. Na azt hiszem újratervezés :D Sok érme marad :(

Igazán adhattak volna annyi érmét, hogy aki végig megcsinálta, az tudjon kiszedni mindent. Könnyebb lenne a feladat. Már úgy látszik az is gond, hogy mit ne szedjek ki, ha fullra csináltam mindent :(

Utoljára szerkesztett: 22.4.19
    spagetti24, maszilva, osztrak12 és 4 más kedveli ezt.
  13. Kuzdern

Kuzdern Mindentudó orákulum

Kár én díjaztam volna, nem havi rendszerességgel pl. negyedévente .....de nem baj a mostani éppen most lett kész ez a 99. felhőm ami aktív és termel;)

csio70, borderland57, ildiko44 és 3 más kedveli ezt.
  14. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Vagy jól számolál, vagy ugyanolyan rosszul, mint én:3795.

juliannakoczkas, osztrak12, Gio és 2 más kedveli ezt.
  15. zebrina04

zebrina04 Kivételes tehetség

Nem izgultam egy percig sem, tudtam, hogy ma meglesz a felhő és meg is lett. ;)
    Jobbulást kívánok!

-W-595-, juliannakoczkas, Leho69 és 6 más kedveli ezt.
  16. MózesBotond

MózesBotond Fórum hercege

106 tojást megfestettem egymás után megállás nélkül.
    Kissé unalmasra sikeredett. Bíztatok mindenkit, aki fél a festegetéstől, hogy bátran kezdjen neki, mert nem ördöngősség.
    Ha a csík eljutott a nulláig, akkor kissé ideges lettem, hogy hogy lehetek ilyen lassú.
    Sajnos nem lehet gyorsítani a folyamatot, de így is megéri, bár a mai szintlépésem után a következő szintig 1,9 milliárdot kell összekalapálni, így a kapott milliók alig nyomnak a latba.
    Azért mindenkinek sikeres festegetést kívánok!

csio70, DevilMókus, -W-595- és 8 más kedveli ezt.
  17. Ecóka2

Ecóka2 Fórum ismerője

89 megfestett tojással a nyereménylista 70. soránál tartok. Amikor elkezdtem nem gondoltam, hogy meg lesz a zebralak, de sikerült. Tovább megyek amíg lehet, semmi extra, ilyenkor nem áll meg a szerencsekerék a terménybónusznál. Felhőt így is megszereztem, ami a lényeg. Tojásfőzés-időzítő bónusz nélkül nem is próbáltam, mert ezzel is gyorsan kellet csinálni, hogy a 25 pont meglegyen.

juliannakoczkas, Leho69, maszilva és 7 más kedveli ezt.
  18. feri465

feri465 Törekvő

Sziasztok szép estét mindenkinek,végre készen lettem,sajnos az elején rontottam így plusz 1 játékot kellett játszanom.Felhő beüzemelve,bolt kifosztva.

csio70, DevilMókus, -W-595- és 7 más kedveli ezt.
  19. Domos52

Domos52 Fórum biztosa

Szia! Remélem jobban vagy!
    Van neked egy csomó munkásod!!!! Vagy már használod őket?

Gio, Kuzdern és Leho69 kedveli ezt.
  20. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

90 tojásnál tartok:music: 3 várakozik még a malomba... :music:

Gio, DevilMókus, Kuzdern és 2 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.