Visszajelzés Hímes tojás festő event csevegője

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Wellwisher, témanyitás ideje: 16.4.19.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. DevilMókus

DevilMókus Fórum elő legendája

Jogos de kiraktam a fákat és előtte ólak voltak a bahán. Azaz nem túl jók röpire + az idő veszteség a váltáskor, előtte ment simán virágokkal. Van nemesítésem hasznosabbakra zöldcsepp nélküliekre is(Szegfű csipkebogyó málna stb) de mert este 11h-kór ültettem és trágyát se akartam használni valamint 7h elött aratni,úgy éreztem ennyi elég.:music:Nagyjából hozta is.;)

Gio, Kuzdern, Janata9 és még 1 ember kedveli ezt.
  2. kovacstne

kovacstne Mindentudó orákulum

Sziasztok! Fullos az eventem!!!xDMaradt 55 érmém,kár hogy nem lehet tovább csinálni.

zebrina04, Gio, Sali~*.* és 7 más kedveli ezt.
  3. Vilmos05

Vilmos05 Fórum nagymestere

Igazi ünnepi event volt, köszönjük. Első lehetett a család és mellesleg a játék, így is normál tempóban teljesíthető volt mindkét oldal. A gyerekek megkapták a tojásfestést, egyszeri elmagyarázásra megértették a technikát, s még elrontani se tudták a végeredményt, mert kiléptek, ha hibáztak, plusz még a nyuszit is annyiszor hívták elő, ahányszor csak kellett. Ez illett a Húsvét nyugalmához.

SzilvaG, zebrina04, Gio és 11 más kedveli ezt.
  4. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Ez is ritka, hogy Neked ennyire jól feküdjön egy event!
    Gratula! Egyik legnehezebb eventet teljesítetted lazán és könnyedén.

Gio, Sali~*.*, Éva0315 és 6 más kedveli ezt.
  5. kovacstne

kovacstne Mindentudó orákulum

Nem volt könnyű,de gyorsan belejöttem a tojás/válogatásba/festésbe.Röpi jött rendesen szerencsére, a növény termelésnél volt segítség.

Gio, Sali~*.*, Éva0315 és 3 más kedveli ezt.
  6. kincsemfarm

kincsemfarm Járnitanuló

Hurrá! Hurrá!7 farmon kész a felhősorom!!!

Gio, Csuni, nyuszi63 és 9 más kedveli ezt.
  7. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

7 Farmon????:eek: Jóságos égo_O
    Gratulálok!

Gio, Lillapilla73, -vadocka70- és 4 más kedveli ezt.
  8. Samborg

Samborg Fórum félistene

Szervusztok!
    Szervusz!
    Nekem időnként még ez az egy is sok. :D Gratulálok! Inhüvely gyulladást megúszod?

Gio, Csuni, Sali~*.* és 8 más kedveli ezt.
  9. .Macskusz.

.Macskusz. Fórum ismerője

Sziasztok!
    Sajnos a felhősor most sem lesz meg. Az ünnepek alatt családi programok voltak, így nem tudtam mindig időre aratni. Kár,hogy egy ünnepi feladatnál is ilyen szorosra szabták a határidőt, a reggeli és esti aratással nem lett meg a növény mennyiség.

Gio és pacsírta21 kedveli ezt.
  10. MissL

MissL Fórumprofi

Sziasztok, külföldön voltam és most kezdenék festeni...meg tudnátok mondani hogy lehet a mintákat festeni, mert nekem vagy csak kék vagy csak piros lesz hiába mártom be mind a két szinbe az ecsetet...van valami trükkje?

Köszönöm :)

Gio kedveli ezt.
  11. -Holdfeny-.

A tojásra festés előtt kell a színeket össze keverni....:music:

Gio, HéricsBáró és Kuzdern kedveli ezt.
  12. MissL

MissL Fórumprofi

Köszönöm...akkor tehát modjuk a piros ecsetet teszem a kékbe és úgy a tojásra, ugye?

Gio, Sali~*.*, Döbi65 és 2 más kedveli ezt.
  13. -Holdfeny-.

100 tojás kész.... a maradék 6 hoz a gaz érik... s ha jól számoltam a barkácsok kiváltása után marad majd 5 érmém...:music:

Gio, nolina1965, Evita-55 és még 1 ember kedveli ezt.
  14. nagyjuli

nagyjuli Fórum mestere

Szia! 200 fölött nem kell behúznod a féket, behúzta azt a BP azzal, hogy egyre elérhetetlenebb mennyiségű TP kell a 210 fölötti szinteknél a következőig.

Döbi65, KUNCZE és Kuzdern kedveli ezt.
  15. -Holdfeny-.

igen ... :music: jó festegetést;)

Gio, Kuzdern, Sanyat és még 1 ember kedveli ezt.
  16. MissL

MissL Fórumprofi

Köszönöm...előttem az éjszaka :)

SzilvaG, Gio, Kuzdern és még 1 ember kedveli ezt.
  17. -Holdfeny-.

Nagyon cuki ez a minijáték... bár a nagyrészét a gyerekeim festették:p

Gio, HéricsBáró, DevilMókus és 2 más kedveli ezt.
  18. zanzivál

zanzivál Junior szaki

Te akkor nagyon ügyes vagy.Nos nekem is van répás almás-csatnim dögivel, és használom is/ még akkor is ha nincs event/ ha nincs mellette bónuszod akkor megette a fene, igen akkor kell a szupertrágya, és a kacsa-kata,/ ahhoz pedig kell FA. hogy megvedd ezeket./ hogy minél többször tud learatni a gazt. Én sem kezdő vagyok, és igyekszem azon lenni, hogy legalább a felhőt mindig megszerezzem. Én is 2010-ben kezdtem játszani mint oly sokan, és böngészem mindig a FORUMOT, főleg eventek előtt, hogy hogyan is lehet a sok gazt letermelni FA. vásárlása nélkül, és remélem tapasztalatom is van már ennyi év alatt, de mindig nem lehet a gép mellett ülni, mert dolgozni is kell.

Leho69, .-kiki.-, nenuska és 2 más kedveli ezt.
  19. Caccus

Caccus Fórum veteránja

Nos nekem nem kell vennem csatnit , mert nekem rengeteg van, ha nincs event akkor is használom a többi gazokhoz, és ismerem a piacot is és a játékot is, hisz van mikor kimegyek és adok el árút, de fent tartom továbbra is azt amit írtam. El hiheted van már tapasztalatom, és gyakorlatom is mivel nem most kezdtem el játszani, hanem mikor bejött ez a játék,és az unokáim vittek bele akkor még, és akkor ez tényleg játék volt a javából, és nagyon szerettük azt.Ja akkor még 9-10 éves gyerekek is játszottak, mert élvezet volt nekik ez a játék, már sajnos Ők ebből kiestek, mert ezt a tempót nem bírják, sem letermelni a gazt, sem anyagilag.Ez sajnos felnőtt játékká nőtte ki magát.

libuskafarm, Gio, Leho69 és még 1 ember kedveli ezt.
  20. Evita-55

Evita-55 Fórumfelvigyázó

Gratulálok!!:D Nekem még 1 hiányzik a felhőhözxD

Gio, Kuzdern és Sali~*.* kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.