Visszajelzés Hímes tojás festő event csevegője

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Wellwisher, témanyitás ideje: 16.4.19.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Jó reggelt!

Még 7 óra. Egy kör simán belefér, minijátékkal együtt is, malommal együtt is.
    Aki még nem adta fel annak még van remény.

77 tojásig mentem. Tegnap reggel lökte a gép a 100% termést. Késő volt. Már akkor letettem a full evntről. Nem tudott meggyőzni.
    A ládák dobtak egy medúzafűzt. Ez volt a legjobb az egész eventben.

2. DevilMókus

DevilMókus Fórum elő legendája

Egy kicsit más téma. /Nem találtam fórumot ha elbambultam köszönöm a segítséget.
    Gondolkodom zöldségek vagy gabona nemesítésben./virágok és az egyébben megvannak a hosszabbak és rövidebbek/Mihez érdemes nyúlni? Elég sók gyémánt bonuszom gyűlt össze ezekből mert nem nagyon használtam őket gondoltam kihasználom. A hagyma pld jó? Annak általában magas a piaci értéke vagy a tarlórépa? Vagy a gabonák közül melyik?
    Akinek van tapasztalata ezek közül előre is köszönöm.

3. vicuska1955

vicuska1955 Fórumlakó

Jó reggelt, szép napot!

Nekem valahogy nem megy a tojás festés. Olyan hamar eltűnik a tojás, hogy nem sikerül mindig ugyanolyanra. Rosszul csinálok valamit?

4. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia!

Használd esetleg a bónuszt (Tojásfőzés-időzítő) ezzel több időd van a festésre, illetve ha eltűnik a tojás, akkor a jobb alsó sarokba katt a nyuszira, és ismét megmutatja a mintát.

Kuzdern, -kaktuszable- és vicuska1955 kedveli ezt.
  5. Olgika1948

Olgika1948 Járnitanuló

Szia! festés közben, ha emegy a kép újra kattints a nyuszira és visszajön, ezt megteheted ahányszor csak kell!

Kuzdern, -kaktuszable- és vicuska1955 kedveli ezt.
  6. vicuska1955

vicuska1955 Fórumlakó

Bocsánat!!!!! Most olvasom, hogy mit rontottam el!!! Nagyon fontos, hogy a megfestendő tojás képe 6 mp-ig látható csupán!
    Ha a tojás képe eltűnik, akkor Szilvia, a nyuszi ragyogni kezd.
    Ha ekkor rákattintunk a nyuszi képére ismét megmutatja az elkészítendő tojást.

Köszi Tamás! Még utána kell olvasni, hogy kell használni az időzítőt.

Moderátor által utoljára szerkesztve: 24.4.19
    -kaktuszable- kedveli ezt.
  7. Zsuana55

Zsuana55 Fórum hercege

Sziasztok!

Nálam egyre sűrűbben előfordul, hogy befejeztem a festést, de nem áll le, hanem megy tovább a zöld csík, mintha nem csináltam volna semmit! Már nagyon dühít, ilyenkor kilépek és kezdem előlről, ha szerencsém van, 3-4 festéssel fejezek be egy játékot. Már kitakarítottam a jövő hetet is, és mégis.

Fatther kedveli ezt.
  8. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia!

Ez olyankor fordul elő, ha nem tökéletesen festetted meg a tojást (valamelyik sor hibás)

Kuzdern és -kaktuszable- kedveli ezt.
  9. Zsuana55

Zsuana55 Fórum hercege

Köszönöm, erre nem is gondoltam. Az átlagom jóval 24 felett van, nyilván ezért nem.

10. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Részemről kész az event... :music: Jöhet a következő ismertetője:p

11. szekulagábor

szekulagábor Fórum bárója

82 festésen vagyok túl, még egy aratásom lesz, amivel kb. 3 festésre való növény még összejön.
    Meglepően könnyen ment a festegetés, lassítóval kb. a +10-es mező felénél végeztem általában, így minden játékom 25 pontos lett, pedig 2-3-szor is a nyúlra kellett kattintanom. Melegebb lett volna a helyzet, ha ez nincs, mert megjegyezni sohasem tudtam az egészet. (Persze akkor ott lett volna a fénykép.)

Rékuci1111 kedveli ezt.
  12. libuskafarm

libuskafarm Fórum admirálisa

Annyira csak ne siettesd. 2 is jön egyszerre, meg a holdas is nyitva eventtel együtt :( kész katasztrófa.

szekulagábor kedveli ezt.
  13. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

A Holdason nincs nyitott feladatom... szóval én várom az új feladatot...

Sanyat kedveli ezt.
  14. egyprobatmeger

egyprobatmeger Aktív író

végül csak eljutottam a felhőig..., illetve picivel tovább. (76 játékig). Ennél több mondanivalóm nincs is az eventről...

15. farmisto

farmisto Aktív író

A piros-kék festés hogyan jön létre? Nálam vagy piros vagy kék ...

16. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

Előbb a bal oldalon mindkét színt kattintanod kellene a festékes tálcán. Csak azután vidd a tojás megfelelő sávjába.

Így pontosan azt kapod, amit a nyuszi kér abban a részben.

17. Janata9

Janata9 Junior szaki

Kényelmesen, bónuszok nélkül (1x6 ó termést kivéve) 89 játékig és 2222 pontig jutottam. Megvan a zebra, ennek külön örültem. A bolt nagyja kifosztva. Könnyebb volt a minijáték, mint vártam, a kövi őrületnek tűnik, pláne, mert be leszek havazva melóval :(

18. Imi*

Imi* Fórum elő legendája

Sziasztok!

https://kepkuldes.com/image/H04gZP
    Csak víz és más semmi.8)
    Szóval nincs lehetetlen csak tehetetlen!;)
    A minijáték könnyen ment még időbónusz nélkül is.:)

19. olga6270

olga6270 Junior szaki

Kész lettem mind a 4 farmon, 3 100 %, ezen a farmon csak az utolsó kettő nem sikerült, sajnos nem vizeztem a földet, - kimaradt az öntözés -. A felhő volt a cél, az kész lett mindenhol.

20. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Sziasztok!

Egy gyors ellenőrzést még érdemes elvégezni a tojásfestős felületen!

Minden érmét kiválasztottunk-e? Van még valami, amit megvehetünk?

Van-e elmaradt festés, amit pótolni tudunk a készleteinkből?

Ügyesek legyetek!

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.