Visszajelzés Hímes tojás festő event csevegője

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Wellwisher, témanyitás ideje: 16.4.19.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Sziasztok!
    jó tojásfestést mindenkinek;)

Döbi65, Marika312, -W-595- és 2 más kedveli ezt.
  2. tandem6

tandem6 Fórumfelvigyázó

639 felröpi, nefelejcs, viaszvirág, olasz köles.

genka53, -W-595-, heureca3 és 2 más kedveli ezt.
  3. magdi06

magdi06 Fórum elő legendája

Sziasztok, szép napot,délutánt mindenkinek!Learattam minden területet,kaptam elég sok felröpit,kb 120 db-ot területenként.Összesen még nem néztem.Először szaporitást inditottam el.Után a kapott 1 tojást festettem meg.Szerencsém volt, mert a nyuszi kedves volt hozzám,csak egyszinű tojást kért tőlem.piros csikosat.22 pontos lett. Sok szerencsét kivánok nektek is.

maszilva, genka53, marcsi152 és 6 más kedveli ezt.
  4. -Holdfeny-.

Mivel még csak szigeteken arattam felreppenőt 142 lett...:music: másfél óra múlva azért remélem megugrik a számuk:p

Döbi65, heureca3, Kuzdern és 2 más kedveli ezt.
  5. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

600akárhány felröpi. A fentiekből úgy rémlik, hogy nagy gond nem lehet a röpikkel, azoknak sem, akik dekoroznak közben.
    A kapát viszont élesíteni kell folyamatosan, mert bónuszok nélkül kopni fog rendesen.

Döbi65, genka53, marcsi152 és 3 más kedveli ezt.
  6. Mica67

Mica67 Fórumelemző

Sziasztok !
    Kezdésnek 645 felröppenő :)
    A tojásfestést még nem próbáltam. Lassú vagyok , nem akarok már most mérgelődni.

Döbi65, Kuzdern, genka53 és 2 más kedveli ezt.
  7. timi-1980

timi-1980 Fórumgróf

Sziasztok! Hiába keresem nem találom hogy melyik termékek adnak +3 terményt. Tudnátok segíteni?

8. Kuzdern

Kuzdern Mindentudó orákulum

Az első nagyon egyszerű ne félj....

genka53, -W-595- és heureca3 kedveli ezt.
  9. Leho69

Melyik fajta érdekelne? Csokis croissant, hibiszkusz lekvár, paradicsomi koszorú avagy trópusi colada?

Elég, ha elég gyorsan tudsz kilépni, mert ismételhetsz utána.

szekulagábor, genka53, Kuzdern és 2 más kedveli ezt.
  10. KataMara

KataMara Fórumlakó

Szia!
    Mikor megfestetted a tojást, hogy lehet kilépni?
    Csak olyan tojást lehet festeni amit a nyuszi tart, mert akkor én elszúrtam az ajándék festést és úgy léptem ki hogy egyszerűen kiikszeltem:)
    Köszi előre is a válaszod!

11. Omkara

Omkara Utánpótlás-írogató

676 felröpi.

12. Leho69

Ha nem járt le az időd Xelés előtt, valószínűleg ismételhetsz. Festhetsz más tojást is, mint a nyuszi, de azért csak 15 pontocska jár.

KataMara és Kuzdern kedveli ezt.
  13. zolmány

zolmány Fórum biztosa

Tudom, hogy jó felhő lesz majd valamikor de én a jelenlegi helyzetre gondolva írtam (vagy nem? már nem is emlékszek). Szinte minden felhő hosszú távon jó és ez meg pláne. Ez egy hosszútávú játék tudom jól, nem is sietek sehova, nem vagyok tp-hajhász, csak haladgatok lassacskán. A kincses szigetem a mitikusoknak szenteltem csak, és már nem férek ott sem.
    Ja és a gesztenyés felhőhöz tudnám hasonlítani amit nem tudtam megcsinálni mert akkor szünet volt nálam, amit azóta is bánok, ezzel nem szeretnék úgy járni. szóval a felhő kell, jó lesz majd!

Leho69 és Kuzdern kedveli ezt.
  14. k.a.t.i

k.a.t.i Fórum hercege

947 felröpi, zuhatagon nem használtam pannikat. szerintem egész jól fogja adni, aztán annyi eventnövény lesz amennyi lesz.
    Felröpi hiány nem lesz azt már látom. :)

Kuzdern kedveli ezt.
  15. bocsinet

bocsinet Kivételes tehetség

Sziasztok 699 felröpi, első játék 25 pont , csak egy kis sárga volt a tojás tetején, a többi piros. Ez a beetetés, a többi nehezebb lesz. Azért ha 22 pont lenne végig, kiegyeznék vele. Én úgy vettem észre nem tűnik el a tojás , végig láttam milyet akar a nyuszkó.

16. -Holdfeny-.

Az első játék könnyű volt;)

Leho69, kovacstne és Kuzdern kedveli ezt.
  17. timi-1980

timi-1980 Fórumgróf

Sziasztok! Nekem nem tetszik az event. A tulipánfát kiveszem és ennyi :(

18. farmerogirl

farmerogirl Fórum félistene

Szia!

A felhő NEM CSAK a tojásokra fog hatni, hanem az összes dekorra. Már az ismertetőben is így szerepel, valamint tegnap Tamás is megerősítette ezt.

Lezárási idő: 23 óra
    kategória: Egyéb bónusz sorok
    Jutalom:farm szint x 750 TP
    farm szint x 125 CSP
    ]Gyorsabb termelés a dekorokra 2 órán keresztül - Bónusz:10%

Persze ettől függetlenül a 12 és 24 órás felhők semmivel sem fognak hamarabb beérni. (Sajnos.)
    --------------
    Kezdésre elég jól jöttek a felröppenők. (20 Pannival, 30-as legendával, plusz a röpikre ható felhőkkel hortenziára, saguaróra, néhány fára és pár raktárházra összesen 1086 db érkezett.) Nyilván az eventnövény ennél sokkal gyengébben fogja adni, valamint ahhoz már a Pannikat sem használom, de úgy gondolom, a röpivel nem lesz gondom.

A minijátékot is kipróbáltam két farmon, egyet időnövelő bónusszal, egyet anélkül. A bónusz (legalábbis nekem) biztosan kell. Azzal szerintem hozható lesz a 22 pontos átlag, az első 10 játéknál talán még a 25 pont is meglesz. Nem fogom elaprózni, esténként 15-20 játékot egyben fogok lejátszani, így talán jobban rááll a kezem és nekem máskor is jobban bejön ez az "összegyűjtős" taktika.

Na majd meglátjuk. Mindenesetre megpróbálom a legtöbbet kihozni belőle, ami nálam per pillanat azt jelenti, hogy a Bahára estétől ólak (vagy az eventgaz aratási időpontjához igazított hosszú érésű növények) fognak menni, a farmon pedig mindenhol az eventgaz csak vízzel, nagyobb csúszás esetén esetleg a késő délutáni ültetés trágyázva. Éjjelre szintén az eventes.

Szombat esténél korábbra nem tervezem a pixel tojások pingálását. Így számításaim szerint - egy-két kihagyott aratást is belekalkulálva - legkésőbb hétfő estére eljuthatok a felhőig. És - legalábbis most úgy gondolom - nálam ott lesz az event vége. Addigra már nyilván jojózni fognak a szemeim a hímes tojásoktól, nem szólva arról hogy már meglehetősen unni is fogom.

19. gabianyus

gabianyus Fórum ezredese

Sziasztok! 591 röpivel kezdtem. Malomba keverődik a bónusz akármi, összesen egyenlőre 30, majd éjszakára berakom a többit. Növény a földben, rajta minden jóval. Első tojás könnyű volt, bár megzavart, hogy minden egyes sáv festésnél újra mártani kellett, még akkor is, ha az előző sáv ugyanolyan színű volt. Azt hittem az adott festék rajtamarad, míg másikba nem mártok. Így azért lassabb lesz, de sebaj :) A "torta próbája az evés"- szokás mondani :)
    Jó eventezést mindenkinek :)

maszilva, Döbi65, Rékuci1111 és 3 más kedveli ezt.
  20. zolmány

zolmány Fórum biztosa

Hortenzia + Saguaro 1073 röpi (még két raktár aratásra vár). Kosarat nem vettem, a röpi nélküle is fog jönni. Most váltottam a bahán Sisakbab megy, éjfélkor érik.
    A piacot hamar tönkre fogják vágni, tegnap többért tudtam eladni mint most, estig lehet árulni szerintem utána nem foglalkozom vele.

Tudom, de mint írtad te is és én is a felhőkre nem hat. Én pedig felhőkkel aratom a tojásokat és a mitikus cuccokat is, de majd meglátom.

Moderátor által utoljára szerkesztve: 17.4.19
    GA-BI-O-Farm, Kuzdern, marcsi152 és 2 más kedveli ezt.
  21. KataMara

KataMara Fórumlakó

Köszönöm:)
    Mikor kiikszeltem még nem járt le az időm, viszont nem kaptam vissza a lehetőséget a festésre, így valószínű meg kell várni míg lejár az idő:)

Leho69 kedveli ezt.
  22. marcsi152

marcsi152 Fórum veteránja

Sziasztok!
    Indulásnak 1045 röpi!:music:A pitomba gyérebben adta 145,:wuerg: mint a saguaro 190, 1-1 területről 12 pannival!:p
    Bahán röpi vadászatra csak növényekkel tömöm a pajtát! :D Tojásfestést kicsiken gyakorolom, már keveredik az időzítő!;)
    Holnap lesz az első Jack főpróbája, remélem nem csalódok benne!:inlove: Majd Nyuszika intelmeit szem előtt tartva használom!:p

Jó játékot és Kellemes Húsvéti Ünnepeket mindenkinek!:inlove:

Imi*, maszilva, jófarmerlány és 10 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.