Hírlevél kérése és az e-mail cím megerősítése

Kategória: 'Központ archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 6.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
 1. Csocsoovb

  Csocsoovb Board Administrator Team Farmerama HU

  Sziasztok!

  Megerősítették már a Farmerama felhasználói fiókotokhoz tartozó e-mail címeteket? Ha még nem, akkor ezt haladéktalanul tegyétek meg, hiszen ahhoz, hogy a felhasználói fiókotokat maximális biztonságban tudhassátok, erre feltétlenül szükség van.
  Néhány hete pedig bevezetésre került a lehetőség, hogy magatok döntsétek el azt, hogy szeretnétek -e fogadni hírleveleket a Farmerama-tól, avagy sem.

  A hírlevelek fogadásának rengeteg előnye van: számos újdonságról, eventről és különleges ajánlatról értesíthetjük a játékosokat a hírlevelek útján. A hírlevelek fogadásának feltétele pusztán az, hogy az e-mail címeteket a felhasználói fiókhoz megerősítsétek.

  Arról pedig, hogy hogyan kérhetitek újra a hírleveleket, vagy pedig hogyan mondhatjátok le azokat, IDE kattintva olvashattok egy részletes tájékoztatást. LINK
  A Farmerama csapata
   
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.