Visszajelzés Hódító neon - event csevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 1.2.17.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. bindi5454

bindi5454 Fórum veteránja

Már nagyon várom a kezdést - bár bevallom kedvemet szegte, hogy nincs még neonos kitehető sem, a felhőről nem is beszélve - de ez van, ezt kell szeretni, vagy nem. Azért amit lehet szerintem mindenki kiszedi belőle, erejéhez, pajtájához mérten. Akinek nincs deni tenyésztése, annak nehezebb, de tenyésztett állatkák aránylag elérhető áron lesznek kaphatók szerintem, hisz a deni ára csökkenő tendenciát mutat.

Netudki50, -W-595-, meszimarsi és 8 más kedveli ezt.
  2. Gio

Gio Fórum bárója

Sziasztok! Ez az a két event, amit ki nem hagynék semmi pénzért, már alig várom:D A baj csak az, hogy ma dolgozom estig és holnap is délutánig:wuerg:, de hát meg kell keresni a szupertápra valót:oops: Az állatkáim jól érzik magukat, már 2 napja bent vannak a házikóban, most már én is szeretném jól érezni magamatxD Minden nap nagy erőfeszítésembe kerül, hogy ki ne tereljem onnan őket boom előttxD A piacon idáig kerestem 60 milliót és hol van még a végexD Este jövök:D
    Mindenkinek nagy ugrásokat sikeres cseréket és nagyon jó szórakozást kívánok!!

Netudki50, GA-BI-O-Farm, taga1 és 22 más kedveli ezt.
  3. libuskafarm

libuskafarm Fórum admirálisa

Szia! Tetszik :D

S mi lenne, ha magadat is bezárnád 2 napra, biztosan Te is jól éreznéd magad :D (dolgozni sem kell). Főleg 1 számodra megfelelő társsal :) Bocsi, remélem nem sért, de nem hagyhattam ki :D

A szórakozás már megvan :D ( ha zavar, vagy bárkinek sérti a lelkét, törlöm )

Netudki50, meszimarsi, Gio és 7 más kedveli ezt.
  4. kamijozsi

kamijozsi Járnitanuló

Munka az már nekünkxD
    ( bocsi, hogy belekoty-koty, de én sem bírtam kihagyni)

Netudki50, meszimarsi, Gio és 6 más kedveli ezt.
  5. sárgazanót

sárgazanót Fórumelemző

Akkor estig várok, mert legalább kapok vissza alapállatot! :)

Netudki50, meszimarsi, Gio és 6 más kedveli ezt.
  6. libuskafarm

Frászkarikát :) Ilyenkor én is összeszedem anyait-apait, kell a sztáp :D

Netudki50, meszimarsi, Gio és 5 más kedveli ezt.
  7. kamijozsi

kamijozsi Járnitanuló

Mivel turbózod a sztápot???o_O:D

Netudki50, Gio, bindi5454 és 2 más kedveli ezt.
  8. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Nem zárhatod ki. Én sem teszem. Tudod fizu, sokaknak, csak hétfőn kedden lesz. De akkor már nem akciós a szupertáp.
    Lényegtelen a Panaszkönyvben már elsején jeleztem, hogy ebből csak morgolódás lesz. Persze kedden lesz. Kicsit nyírbálni fogja a játékosok boldogság szintjét.
    De adhattak volna 2 óra azonnali munkásokat, vagy 2x1 óra kupont is helyette és akkor mindenki boldog lenne.

Netudki50, taga1, meszimarsi és 14 más kedveli ezt.
  9. libuskafarm

Az én keverőm hol jobbra, hol balra kever 1et, vagy többet :D Mint a turbómalom :)

No, már csak 3 óra, és nyílik a kupiajtó :D

Netudki50, genka53, Gio és 4 más kedveli ezt.
  10. zotmar

zotmar Fórum ismerője

Szép estét:).
    Harminc békatenyésztésből alapállatokkal két repülőbéka lett a legnagyobb. A másik harminc kutyatenyésztés, szintén alapállatlal, csak norvég elghundig ugrott. Remélem a következő kör jobb lesz.

Netudki50, genka53, meszimarsi és 8 más kedveli ezt.
  11. *bálint*

*bálint* Fórum hercege

Jó estét mindenkinök:)xD
    jelentem az event félig készen van, a 3 neon ól már kint villog:music:

Netudki50, -W-595-, genka53 és 10 más kedveli ezt.
  12. franyo121

franyo121 Fórum admirálisa

Szervusz!
    Egy mind így igaz, de a BP-nek nem a játékosok boldogsága a fontos. Sokkal lényegesebb a "hosszútávú koncepció" megvalósítása! És ezt mindenki a saját belátása szerint értelmezheti!

Netudki50, genka53 és bindi5454 kedveli ezt.
  13. MamaMeseKertje

MamaMeseKertje Fórum veteránja

Netudki50, GA-BI-O-Farm, taga1 és 17 más kedveli ezt.
  14. -Xhexania-

-Xhexania- Aktív író

nagyon elkeseredett vagyok az értékes tenyész állatok tenyésztéséből alap állatot ad .pl. 4 repülő békáért ad egy alap békát és 3 nyílméreg békát ez így nagyon nincs rendjén. miért visszafelé tenyészt?? ha nincs bébi bumm akkor a 4 repülőbéka ad 1 zebrabékát ez így nem fair :(

Netudki50, bindi5454 és *bálint* kedveli ezt.
  15. Angyalszárny

Angyalszárny Fórum császára

Kérhetek egy Id számot? s akkor le ellenőrizhetjük a tenyésztésed.

genka53, Gio és bindi5454 kedveli ezt.
  16. kovacstne

kovacstne Mindentudó orákulum

Sziasztok! Mindhárom új ólam kint van, de a deni tenyésztés nagyon gáz volt nálam is.:cry:Nem tenyésztek tovább kész vége

Netudki50, -W-595-, genka53 és 5 más kedveli ezt.
  17. -Xhexania-

-Xhexania- Aktív író

id:9743712 amit írtam egy példa volt nem konkrét eset de úgy is fogjátok látni

Netudki50 és bindi5454 kedveli ezt.
  18. pal73

pal73 Junior szaki

8)megvan8) ... no coment avagy gyenge volt a booooommmm

Gio, bindi5454 és *bálint* kedveli ezt.
  19. laclo70

laclo70 Junior szaki

Sziasztok

Segitseg kellene, nekem a denever szurken van pedig van belole 930db. Ilyenkor mi a teendo

Netudki50 és bindi5454 kedveli ezt.
  20. Angyalszárny

Angyalszárny Fórum császára

Szia!
    Ha 4 egyforma álltot teszel be a tenyésztelepre akkor biztosan egyel magasabb szintűt kapsz. Ha vegyes tenyésztést indítottál akkor nincs garancia az előre lépésre.

Netudki50, GA-BI-O-Farm, taga1 és 8 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.