Visszajelzés Hódító neon - event csevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 1.2.17.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. JUCUS

JUCUS Fórumfelvigyázó

Adhattak volna 3000 aranyat és 5x24 órás munkás kupont. Na akkor boldog lenne mindenki :D Természetesen ez csak vicc. De mint tudjuk, minden viccnek a fele igaz..... Amúgy azt hiszem egyre több a boldogtalan, csalódott játékos. Na igen, lehetne boncolgatni, de minek. Ez is egyfajta függőség....... És hiába a sok takarékos megoldás-hála sok okos, elkötelezett játékosnak -, a sok táblázat, számolgatás....... Megharagudhat rám bárki, nem fogom a szívemre venni. Farmarany nélkül már nem élvezhető a Farmerama. Nagyon sokáig áltattam magam, örültem minden piti kis ajándéknak, jótéteménynek(mármint az üzemeltető részéről piti), s még biztattam is sok embert, hogy ha nem megy, ki kell hagyni, nem kell mindent végigvinni, nem kell mindenáron, mindent megszerezni. És én magam is elhittem, amit írtam. Most azonban a nyürrögőkhöz csatlakozom. Borzasztó................. És nem okoz örömet.

Netudki50, -kaktuszable-, genka53 és 9 más kedveli ezt.
  2. nyaf-nyaf

nyaf-nyaf Fórum veteránja

No ez is befejezve.. 8) végig..
    Legjobb ugrás az alapbékából elegáns lett.. Nem részletezem a többit..:oops:

Netudki50, genka53, panda_30 és 6 más kedveli ezt.
  3. BackOffice

BackOffice Fórum elő legendája

Kedves -Xhexania-!
    Mivel az általad említett "visszafelé tenyésztés" nem létezik, ezért pontosan szeretnénk utánanézni és tisztázni, hogy mi is történt. Tehát a konkrét esetre van szükség.
    A félinformációkból komoly félreértések lehetnek.
    Tehát kérem: miket tettél be a tenyésztelepre és mi lett belőle és mindezt kb. mikor tetted.
    Az az adatbázis, amit mi a tenyésztésről látunk, annyira bonyolult, hogy rengeteg idő elmegy az olyan keresgélésekkel, amikor valaki "egy példát" emleget, de "nem konkrét esetet".
    Kérlek, légy segítségemre abban, hogy ezt a helyzetet pontosan és mielőbb tisztázhassuk!

UPDATE!
    A mai nap folyamán a 4 db repülő békádból 19:01-kor 1 db repülő béka lett és 1db zebra béka. Ez utóbbi magasabb szintű, mint a repülő.
    Kérlek, legközelebb körültekintőbben nézd meg az eredményt, mielőtt azt a hírt keltenéd, hogy a játék "elvesz tőled" valamit!

Utoljára szerkesztett: 3.2.17
  4. erikpipi

erikpipi Járnitanuló

Azt szoktam mondani a kölkömnek, ha sírsz egy játékon, és nem okoz örömöt akkor azt hagyd abba, felesleges időtöltés.

Netudki50, genka53, Gio és 3 más kedveli ezt.
  5. -qwertzuio-

-qwertzuio- Fórum-zöldfülű

Sziasztok!

Nekem ki van váltva a denevértenyésztés a fán csillagokért, de mégsem tenyészthetem. Ilyenkor mi a szitu?

Netudki50 kedveli ezt.
  6. JUCUS

JUCUS Fórumfelvigyázó

Az én kölköm nem játszik :) Csak tudod: amikor 6 éve az ember belepakol időt, jókedvet, energiát, és örömmel csinálja, akkor már ez nem így működik. És lehet, hogy a kölköd megfogadja a tanácsod, de itt - szerintem - sokan ki akarnak kapcsolódni. Mégpedig úgy, hogy beleadnak apait-anyait. A kölköd talál sok más online vagy nem online játékot, azonban akik itt játszanak hosszú évek óta, azok munka mellett, család mellett játszanak. Mert megszerették, mert megszerettették velünk. Nem sírok. A játék miatt semmiképpen. De remélem, nem haragszol, hogy megírtam, amit gondolok.

Netudki50, -kaktuszable-, genka53 és 4 más kedveli ezt.
  7. nyaf-nyaf

nyaf-nyaf Fórum veteránja

Szia ezt a tenyésztést Kizárólag Jack-boltjába lehet kiváltani..

Netudki50, genka53 és Gio kedveli ezt.
  8. csodás

csodás Járnitanuló

Utálom a tenyésztős feladatokat - csak egy vélemény- bocsika

Netudki50 és csopke1 kedveli ezt.
  9. Angyalszárny

Angyalszárny Fórum császára

Szia!
    Jack boltjában tudod kiváltani a tenyésztés jogát!
    Amit a tölgynél váltottál ki az egy tenyész állat és/vagy egy tenyésztői csomag.

Netudki50, -kaktuszable-, genka53 és 3 más kedveli ezt.
  10. sárgazanót

sárgazanót Fórumelemző

Kész vagyok az eventtel. Megvannak a neon ólak, utolsó feladat elfelejtve! :D Szupertáp hiányom van! :cry:

Netudki50, -W-595-, kovacstne és 4 más kedveli ezt.
  11. Csókos

Csókos Fórum bárója

Sziasztok!
    Hát, szupertápom nincs, és lassan már pénzem sem, de megvettem a békát, és a kutyát.
    A béka 4millába fájt, a kutya csak 2,2 :D A denevérnél még ha össze tudom szenvedni a 125000-et, akkor oda is megveszem a denevért. De szerintem megéri. Jobb lenne, ha mindkettőt sikerülne megszerezni mindegyikből, de még mindig több, mint a semmi :)

Netudki50, -kaktuszable-, zotmar és 6 más kedveli ezt.
  12. -qwertzuio-

-qwertzuio- Fórum-zöldfülű

Ok, kösz.

Netudki50, Gio és Angyalszárny kedveli ezt.
  13. sárgazanót

sárgazanót Fórumelemző

Nekem a legjobb ugrás az lett, hogy kész vagyok! :p

Netudki50, GA-BI-O-Farm, Rebcsok és 4 más kedveli ezt.
  14. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Ej ej ej.
    Akkor maradjunk az első vicces mondatodnál.xD
    Egyébként itt is, az életben is (mármint a kormány és egyebek) ha adnak, felmennek az árak. Egyik kéz ad, a másikat nem is látod, és többet vett el. Ha többed van megszokod és még többre vágysz. Hajlamosak vagyunk elfelejteni honnan indultunk. Én maradok annál, hogy ez stratégiai játék. Amit úgy gondolom megéri azt megcsinálom, vagy csinálom, amit meg nem komálok, elkerülöm. Sajna, sokat kerülgetek mostanában.
    Mindegy 6 neon a pajtában. Gyönyörűek. Ez egy jó befektetés volt.

Domos52, Netudki50, -kaktuszable- és 10 más kedveli ezt.
  15. klaudiabarnuska

klaudiabarnuska Utánpótlás-írogató

szia! Pont én is így vagyok, az utolsó feladathoz már nincs sztápom!

Netudki50 és Gio kedveli ezt.
  16. kutyaszálló

kutyaszálló Fórum admirálisa

sziasztok
    eventecske lerendezve:inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::p
    sikerült megcsinálni közben a rózsa guanógyárat:D8)
    de nem sikerült a rózsa tűzcsapgyár:cry::cry:elfogyott az összes kutyim is8)
    ha valakinek van és cserélné: beírtam a csereberébe;)

Netudki50, zotmar, -W-595- és 7 más kedveli ezt.
  17. moonubul

moonubul Fórum parancsnoka

Sziasztok!

Készen vagyok (teljesen).

Már mindent ki is tettem a felhőre :)

Netudki50 és meszimarsi kedveli ezt.
  18. JUCUS

JUCUS Fórumfelvigyázó

Őszintén szólva a neonokat szeretem. De! És most nézzük objektívan-nem szoktam meg, hogy többem van :) Viszont tudom jól, honnan indultam. Nagyon is jól tudom. Onnan indultam, hogy megvolt a beetetés, és most kérlek legyél Te is objektív. Bár általában az vagy:ki ne vágyna arra, hogy megszerezze az event összes jutalmát?? Ez a csinálom, nem csinálom működik. Elvben.....Aztán persze csinálom, mert évek óta csinálom, miért pont most ne csinálnám? Az, hogy titkos cuccos nincs, rendben. Mert nem veszek. Hogy egy-egy event az utolsó pillanatban sikerül, rendben. Mert nem veszek kosarat, semmiféle hozzávalót. De az, hogy egy event arra van kihegyezve, hogy csak és kizárólag pénzzel legyen teljesíthető-na az már disznóság. Azért írom így, mert finom és nőies vagyok :D Ha nem így lenne, másként fogalmaznék. Igen, pénzért, mert tenyészteni kell. Amihez sztáp szükséges, amit meg kell venni. A gazdakörből összességében nem tudsz annyit kiszedni, amennyi egyetlen ilyen eventhez szükségeltetik. Ha van turbómalmod, keverhetsz magadnak. Kb. 3 év alatt... S persze a turbómalom is pénzbe kerül. Nos. Még egyszer szeretném leírni: nem sírok. De mostantól nyürrögök. Slussz-passz :) Egyébként mostanra tényleg stratégiai játék lett........ Na még jól meg is forgatod a kést a szívemben, hogy gyönyörűek a neon ólak..........Elképzelhető, hogy agit-prop szakon végeztél???? :D :D :D

Utoljára szerkesztett: 4.2.17
    Domos52, Netudki50, -kaktuszable- és 6 más kedveli ezt.
  19. baloghmark

baloghmark Utánpótlás-írogató

Hoppácska... Nekem Jack boltjában válltottam ki a tenyésztés jogát, eddig működött is, de most gondolt egyet a játék ördöge és NEM ENGEDI !!! Na, erre varrjatok gombot.

Netudki50 kedveli ezt.
  20. Fätum

Fätum Fórumőrült

Jó reggelt eventezők :) No, hát tegnap este én is készen lettem az eventtel, csak fentragadtam a Zeppelinen ezért némi éjszakai relaxáció után most értem ide :D Jó drága event volt ez, elment egy csomó sztápom rá, dehát a tenyésztős eventek sose olcsók. Nem baj, megérte :) Egyébként reklamálni akartam mondván, hogy nincsenek most nagy ugrások, és normál tenyésztési menetben megy a kupiban a móka, amikor is ez történt:
    Szóval azonnal vissza is vontam a reklamációt xD Most még gondolkozom rajta kitegyem e a piacra a kis szuperhőst, mert nagyon jól mutat a pajtámban, csinos darab. :inlove: A neon ólak is nagyon szépek. Összességében elmondhatom: bár ez egy nagyon költséges event volt, a végeredményt tekintve megérte a befektetést, én elégedett vagyok :)
    Akik már befejezték nekik nagy gratula. akik még tenyésztgetnek nekik sok szerencsét, és nagy ugrásokat kívánok :)
    Most megyek felülök még egy kicsit a Zeppelinre, hátha találok valami megérős motyót. :music:

Netudki50, -kaktuszable-, zotmar és 9 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.