Visszajelzés Hódító neon - event csevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 1.2.17.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Okkkay

Okkkay Fórum ismerője

Most a neonok miatt elég jó áron lehet venni fejlesztett denevér meg béka ólakat. Óóóó, kezdem szeretni ezt az eventet. Nagyon.

zotmar, Netudki50, genka53 és 2 más kedveli ezt.
  2. alpha58

alpha58 Rutinos

Sziasztok!
    Mindegyik neonból 2-2 darab a farmomon van. :)
    Az utolsó feladatot kihagytam. Remélem , hogy az aranybanán miatt nem fogom megbánni.:cry:

zotmar, -W-595-, Netudki50 és 3 más kedveli ezt.
  3. Okkkay

Okkkay Fórum ismerője

Ezt nem hiszem el! :D
    Épp néztem a piacot, hátha kétmillió alatt sikerül mopszot vennem és akkor megvan a neon kutya. Erre valaki (tuti véletlenül) egymillióért tett föl egyet.
    Event summája:
    bevétel: két neon béka, egy neon kutya, egy piros denevér, egy piros béka, egy tojásfa, egy aranyesőfa, narancs strucc, másfél millió csp.
    kiadás: egy buzogányfa, két Malala-dekor, denevér (alap), pár Bougainviella. Meg egy rakás szupertáp.

Nem volt rossz, remélem a békák ára magasan marad egy ideig.
    Ja, ami meglepő tanulság volt, hogy a nem eventállat macskák ára magasabb mint a kutyáké.

zotmar, Rebcsok, -W-595- és 6 más kedveli ezt.
  4. ulmo12

ulmo12 Fórum ezredese

Sziasztok!
    Krónikus békahiány miatt most fejeztem be az eventet. Lakatom is lett elég, így az utolsó feladatba volt mit beadni, a banánokat nem hagytam volna ott. Szerintem járok egyet ebben váratlan februári tavaszban, holnapra sok esőt, utána újra hideget ígérnek, használjuk ki a szép napsütést.
    :inlove:

zotmar, Rebcsok, -W-595- és 9 más kedveli ezt.
  5. achmed1122

achmed1122 Fórum félistene

legalább annyi sikerült hogy meglett 2 neon kutya :D 1 neon béka és 1 neon deni :D

plusz lett egy vizilovam:D

zotmar, Rebcsok, Netudki50 és 4 más kedveli ezt.
  6. hagnes534

hagnes534 Fórummogul

Hol látsz te ilyeneket?

Netudki50 kedveli ezt.
  7. szekulagábor

szekulagábor Fórum bárója

Sziasztok!
    Nekem nem tetszenek ezek a tenyésztős eventek. Sok- sok millió ráfordításával van egy-két ólam, ami négyet ad? Megéri? Kiváltom a vadaskertet és azt teszek bele amit akarok. Felfejlesztve akár 6-8 állatot is kapok. A régebbi neonjaim is a fiókban porosodnak. Egyetlen hasznom, hogy néhány tenyésztett békából-kutyából lett 6 millióm. Persze kinek-kinek kedve szerint. De gustibus non est disputandum.

Netudki50 kedveli ezt.
  8. Okkkay

Okkkay Fórum ismerője

A csere-eventben. Van 2.-3. szintű denevér meg béka fejlesztés szép számmal, most, hogy a játékosok megszerezték a neont belőle. Hogy ki mit tud adni érte, nyilván relatív, de ekkora kínálattal biztos találsz olyat, aki azt kér ami neked van.

Gio, Netudki50 és genka53 kedveli ezt.
  9. Funtinelli_boszi

Funtinelli_boszi Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Butát kérdezek. Eladni tudnák ólat most a csere event alatt, de hogyan lehet vásárolni? Ilyen lehetőség nálam nem jelenik meg. Tudja valaki erre a választ? Előre is megköszönöm a segítséget!!!

Netudki50 és achmed1122 kedveli ezt.
  10. Okkkay

Okkkay Fórum ismerője

A neon ólakat is be lehet tenni vadaskertbe, és akkor alap "négyállásos" vadaskert és négy neon ól esetén van minden aratáskor 16 állatod. Felfejlesztve nyilván a dupláját adja.
    Szóval, igen, ha akarsz abból az állatból egy hadseregnyit, akkor megéri. Főleg hogy a műhelyes ára egy sokkal magasabb szintű tenyészállat, mint amennyit most kell bedobálni érte.

Rebcsok, alpha58, Netudki50 és 2 más kedveli ezt.
  11. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

A mini-event leírásában szerepel, hogy a rendszernek vissza lehet adni a fölöslegessé vált dolgainkat. Az ár meghatározott, néha kedvező is ....

Vásárolni nem lehetséges!!

Építhetsz a műhelyben ólakat, fejlesztéseket ... amit használni tudsz ... vagy esetleg jó cserealap lehet számodra.

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/ajándékozási-és-kereskedési-nap-cserenap.2741/

Gio, Netudki50 és genka53 kedveli ezt.
  12. Okkkay

Okkkay Fórum ismerője

Az eladásos ablak mellett, középen, van a csere. Nem csp-ért vásárolunk, hanem elcseréljük azt, ami nekünk kevésbé életbevágó.

Gio, tereza6517, Netudki50 és még 1 ember kedveli ezt.
  13. Funtinelli_boszi

Funtinelli_boszi Utánpótlás-írogató

Netudki50 kedveli ezt.
  14. feri465

feri465 Törekvő

Szép estét farmtársak az Event kész!

zotmar, Rebcsok, Gio és 8 más kedveli ezt.
  15. Netudki50

Netudki50 Törekvő

Sziasztok, gratulálok mindenkinek, aki befejezte. Én is, csak nem csináltam végig, de nekem a 3 állatból elég 1-1 neon ól. További jó játékot mindenkinek.

zotmar, eko19, Gio és 4 más kedveli ezt.
  16. genka53

genka53 Fórum elő legendája

Szia alpha58! :)
    Gratulálok a neon ólakhoz! :D:inlove:
    Én végigvittem az eventet, megcsináltam az utolsó részt is, de nem azért, mert event és meg kell, vagy meg szoktam csinálni fullra. :)
    A Gangon már pár héttel ezelőtt elhangzott, hogy nemsokára jön az újabb cukiság, a koala, meg új növényeket, és fákat is kapunk, amikhez nem kevés AB kell. Viszont AB-t még FA vásárlással sem, csak szintlépésből, vagy feladat elvégzéséből tudunk szerezni, avagy esetleg majd Farmpengőért, amelynek a megszerzése ugyancsak feladathoz kötődik, és nem könnyű. Ezért, bár van néhány száz AB-m a polcon, ennek ellenére úgy vélem elviselhető az a szupertáp plusz igény, amit a 2. feladatrészhez, a lakatok kinyerése céljából be kell fektetni, hisz mellette még tenyészállatot is kapunk. :)
    Persze ez csupán az én véleményem, és mindenki saját elképzelése és lehetőségei szerint játszik. ;):D
    További sikeres játékot kívánok mindenkinek! :D:inlove:

zotmar, Rebcsok, ursa11 és 5 más kedveli ezt.
  17. tanítvány

tanítvány Utánpótlás-írogató

Sziasztok, nagy bajban vagyok, nem tudom leszedni a tenyésztést: csak egy gólya kerepel csőrében az áhitott állatkáimmal, hiába frissítek, minden böngészőn megpróbáltam. Már bánom, hogy belekezdtem. Utálom és idegbajos leszek. Segítsetek!

18. hajnalka.balogh

hajnalka.balogh Utánpótlás-írogató

Igen én is jártam már így írtam a megfelelő helyekre jött e-mail is hogy erre a farmra nem történt megrendelés ez volt a tanulópénzem.

19. Csókos

Csókos Fórum bárója

Jó estét!
    Függőségem jeleként megszereztem a 2. neont. Sajnos a lóvém már nem lesz elég a 3. neonra. Így a denevérkém magányos lesz :(

Gio és genka53 kedveli ezt.
  20. alpha58

alpha58 Rutinos

Köszönöm szépen, hogy írtál.
    Van még 65 órám és ha összejön még a szükséges supertápmennyiség, megcsinálom az utolsó feladatot is. :cry:
    Teljesen igazad van, hogy az AB nagyon nehezen gyülik magas szinten.
    Megpróbálom az új gazdaköriekből is kiszedni a supertápot, de a pávatenyésztéshez is kellene tartalékolni.
    Na mind1, lesz ami lesz. Amúgy minden eventet fullra szoktam csinálni,mint a legtöbb farmfüggő játékos.:p

zotmar, Gio, *bálint* és még 1 ember kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.