Visszajelzés Húsvéti fesztivál - eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: BackOffice, témanyitás ideje: 27.3.18.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Gratula Imikém. :)

Melan, GA-BI-O-Farm, Swordfish és 5 más kedveli ezt.
  2. jófarmerlány

jófarmerlány Fórum császára

Sziasztok!
    A mai napon már 144 kiskockával kezdtem az aratást. Este -nem tagadom-vettem 20 titokládát./sajnos ritkán tudom azt megtenni, hogy valós pénzt fektessek a játékba.:(/
    Adott is szépen növényeket , meg a Csokikút kitehetőt.:)
    A reggeli aratásnál 22 felröppenőt kaptam, most este 15 felröppenő jött. Napközben 1 aratás kimaradt , mert VV is van .:)
    Az eventből 13 kis téglalap van már zöldre "festve", szerintem ez egy nap után ,nem rossz teljesítmény. :)Ha nem alszom el, éjfél után még egyszer aratok, kiváncsi leszek mennyi röpcsi jön majd.
    Ne adja fel senki, sok idő van még a játék befejezéséig /135 óra/ !!!
    Röppenjen sok-sok fészek mindenkinek és a mai kapálgatás után szép álmokat !! :)

Melan, marcsi152, csio70 és 12 más kedveli ezt.
  3. Sali~*.*

Sali~*.* Fórum elő legendája

Szia Gio!
    Igen nem tudtam aludni, sőt hajnalban mentem és a következő aratáskor már ismét gép előtt. Bizony mit meg nem tesz!
    Pedig mindenki tudja, hogy ez egy őrült játék! Arra azonban érdemes odafigyelni, hogy ne vigyen bennünket magával
    Tudom Ninett! Azt is, hogy általában sikeres is vagy! Gratulálni tudod csak a kitartásodért és a türelmedhez.
    Szórítok neked és persze mindenkinek, köztetek magamnak is.
    Szia Imi!
    Gratulálok! A csokiszökőkút már nekem is meg lett. Nekem is tetszenek a pipik! - maradhatnának. A grafikusok megint kitettek magukért.
    Szia!
    Gratulálok neked is! Kell egy kis kedvezmény néha nekünk és a játéknak is, ha jobban szeretnénk haladni.
    Húsz perc és aratok a negyvenből 10 feladatom kész. Majd kiderül mire lesz elég!
    Sok sikert mindenkinek!

Melan, marcsi152, csio70 és 9 más kedveli ezt.
  4. nyuszika215

nyuszika215 Fórum császára

Gratulálok, nagyon jól állsz!:) Én 15 lépésnél tartok, 2 nemesítésem volt, tehát 60 növényt buktam rajta, mert nem adott semmit.-.- Jelenleg 5 növény és 34 röpi van a malomban. 3 körül fog beérni a következő adag, tehát reggel lesz aratva. Jó lenne holnap 4x aratni:oops:
    Ja, a lényeg, teljes terület aratása, 2x2-n továbbra is, 26!!!!!!!!!!!!!! röpi.:DAz már azért valami... lehet, hogy rekord? :DxD

Melan, marcsi152, csio70 és 12 más kedveli ezt.
  5. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Majd holnap megtudod, én is hozom az enyémet, immáron teljes területen. :) :p

Melan, marcsi152, nyuszika215 és 5 más kedveli ezt.
  6. lüszike69

lüszike69 Törekvő

Nemesítettem én is. A jutalom : 3 db aranybanán. Nagyon örültem neki mert a zuhatagok szigetére gyüjtöm a banánokat. Én még csak 4 területről aratok de szerintem meg lesz ez így is.

csio70, -Fülemüle-70, hanny65 és 6 más kedveli ezt.
  7. _Cygnus_

_Cygnus_ Fórum elő legendája

Köszönöm! Beleolvastam itt-ott a csevegőbe, de ez elkerülte a figyelmem.

A BP nem jótékonysági intézmény, valaki csak fent kell tartsa a játékot. :music: Ha nem így lenne, nem lenne mivel játsszunk.
    Amúgy rám ösztönzőleg hatott tegnap, hogy beírták milyen kevés felröppenőt ad 30-36 kocka. Abból világosan látszott, hogy láda nélkül nem tudom az eventet teljesíteni. Valamikor este vettem 10 ládát, szerencsére volt benne egy tojásvarázs is. 6 gaz választ el a teljes területtől, de azzal már megvárom a következő aratást. Természetesen mire befejeztem az elkezdett hozzászólást kiváltottam a teljes területet.

A felröppenőkkel nem kényeztetnek el, 30 kockáról egyszer 14 darabot kaptam, most pedig csak 11-et pedig a legendám fullos.

Köszi, kedves vagy!:) Többé-kevésbé csinálom az eventeket - olyankor a taktikai tanácsokat is elolvasom a csevegőben - de event mentes időben nagyon ritkán aratom a farmot.

Amikor felröppenőt küldtél, gondoltam, hogy elkezdted az eventet.:D

Ezzel a számítással csak most jössz, amikor minden területet kiváltottam?:eek: Pedig ma 1 db hiányzó gaz miatt vettem egy ládát.:oops:

Melan, marcsi152, -Csiki- és 12 más kedveli ezt.
  8. Sali~*.*

Sali~*.* Fórum elő legendája

Arattam 2x1-esekkel teljes területről, 15 fészket kaptam, ami a növénnyel együtt 3 malomtermékre elég. Jelenleg 10 színes tojásfa figyel a pajtában.
    Így a jelenlegi állásom: 14/40
    Nyuszikát olvasva most 36 db. 2x2-es földbe vetettem, kiváncsian várom majd a kora reggeli aratást.
    Jó éjszakát, a játékban maradóknak sok sikert! Sziasztok!

Melan, marcsi152, csio70 és 13 más kedveli ezt.
  9. -greycat-

-greycat- Aktív író

(Amit tudni szeretnék, de sohasem mertem megkérdezni: Ki az a derűsen komoly hölgy a változó, csodaszép háttér előtt? ;))

Sali~*.* és mamika57 kedveli ezt.
  10. -Encyberama-

-Encyberama- Kivételes tehetség

Sziasztok! 6 teljes területes aratáson vagyok túl. A felröppenők terén gyenge kezdés után erős visszaesést tapasztalok, 18, 17, 19, 17, 16, 15, ha így haladok event végére már csak 1 lesz aratásonként xD Na de semmi gond mert vannak jó szomszédok, meg a ládából kapott 2 kütyü is besegít, így még mindig több a felröpim mint a gaz :) A matricának kifejezetten örültem mert hozott magával egy csiga fészket is :inlove: a többi ajándék szóra sem érdemes, TP, CSP, csillag hegyek :( Az állásom 22/40 és lassan de biztosan haladok a nemesítéssel is, már 300% TP bónusszal arathatok xD meg vigaszdíjként kaptam egy 5% érés csökkentőt meg egy 10% trágya hatékonyságot is, hogy ne sírjak xD Lényegében tetszik, aranyos kis event, emlékeztet az első sikeres eventemre az őskórban, ott vagy 6000 epret kellett ültetni és olyan boldog voltam, hogy sikerült megszerezni az eperstand kitehetőt. Annyira tetszett ahogy a nyuszi ellopja az epres ládát, hogy napokig nézegettem :)
    Megtaláltam [​IMG] hát nem aranyos? :)
    Jó éjt nektek! Megyek vízszintesbe vágom magam én is egy kicsit mert hosszú volt a nap.

Melan, nyuszi63, Imi* és 12 más kedveli ezt.
  11. zsoxxya

zsoxxya Fórumlakó

Sziasztok!
    Szeretnek megkerni 1 moderatort, hogy most vettem 1 husvet ladajat, de nincs sehol. Kerlek nezd meg hogy mi a hiba.
    Tudom, a vaza ikon alatt keressem, de se kezzel, sem farmmunkassal, sem pedig ugy hogy a kereso mezobe beirom a nevet nincs sehol. Elore is koszonom!
    Gazda: zsoxxyaID: 19684713

Swordfish és Sali~*.* kedveli ezt.
  12. Szivárványvölgy

Szivárványvölgy Járnitanuló

Szia !
    A Váza ikonnál, az Elhasználódó fül alatt keresd a Húsvét ládát!
    Remélem sikerül megtalálnod :)

Swordfish, -Csiki-, Gio és 4 más kedveli ezt.
  13. mamika57

mamika57 Fórum admirálisa

Talán én jó pár évvel ezelőtt , a háttér imádott Folkestonom Angliában .

Melan, -greycat-, marcsi152 és 9 más kedveli ezt.
  14. MamaMeseKertje

MamaMeseKertje Fórum veteránja

Hát ezért hiányzol nekünk a fórumról. Nem tudom, eszébe jutott-e valakinek a +5 maggal számolni. :D

Más: megpróbálkoztam a nemesítéssel (végül is lenne időm gyakrabban aratni...). 1 kicsit és 1 közepeset indítottam, de csak 1 (számomra érdektelen) bónuszt adott: 30% esély arra, hogy nem használok fel trágyát... Ebből persze nem lehet statisztikai következtetést levonni, de most nem indítok többet.
    Innen a hagyományos módon folytatom (és nullázok)!!! Most így gondolom... egyelőre... :p

Melan, Pharmer500#2, marcsi152 és 8 más kedveli ezt.
  15. makkanch

makkanch Fórum nagymestere

Jellemző, hogy ilyenkor pörgetek +1 szántőföldi termésbónuszt, amikor az eventre nem hat, minden más területen pedig ólak és fák vannak... ;)
    Amúgy boldog nyulat mindenkinek! :)

Imi*, marcsi152, csio70 és 12 más kedveli ezt.
  16. hoyabella

hoyabella Fórum nagymestere

Írj a szomszédjaidnak, hogy az event ideje alatt a felreppenőt küldjék ajándékba!

Swordfish, -Csiki-, Gio és még 1 ember kedveli ezt.
  17. sárkány-ka

sárkány-ka Fórum ismerője

Már megint a felröpik....ezen a szerveren most 3 azaz három db fészek van, míg a másik két farmomon 13 és 17 db van. Ez azért ilyen eventnél egy kicsit durva.:mad::mad::mad:

Swordfish, -Csiki-, _Cygnus_ és 4 más kedveli ezt.
  18. kariatida

kariatida Törzsjátékos

Sziasztok!

A teljes területről 16-17 db fészek repked. Amikor marad 30 db vetőmagom nemesítek. A 6 próbálkozásból sikerült 4 bónuszt szereznem,
    sajnos az érésidő még nem sokkal csökkent. Most 3:24

Jó játékot, sok locsolót, locsolást !

Melan, Imi*, marcsi152 és 9 más kedveli ezt.
  19. boszi52

boszi52 Fórum biztosa

Sziasztok ,éjszaka felkeltem aratni ,gondoltam megint kapok földterületet erre pénzt kaptam,reggel megint aratok erre mit kapok matricát. Nagyon mérges lettem meg szomorú ,ez a játék már teljesen arra irányul, hogy rákényszerítsenek,hogy pénzt áldozzon rá az ember,mert ha nem akkor vagy sikerül vagy nem :( Én még mindig hiányzik egy földterület kiváltása. A felröppenővel se bővelkedek,mivel nem jön a felröppenő és a szomszédaim se küldenek mert szerintem nem játszanak.:(

Swordfish, -Csiki- és kisjanos78 kedveli ezt.
  20. tappancs

tappancs Fórum mestere

Jó reggelt, szép napot mindenkinek!
    Megkaptam az első kitehetőt, az a baj vele, hogy olyan pici, pedig kitenném az íróasztalra!!! .....imádom a csokit! xD

Swordfish, hóóvirág, Gio és 3 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.