Visszajelzés Húsvéti fesztivál - eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: BackOffice, témanyitás ideje: 27.3.18.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Nagypénteken tilos takarítani, szemetet kidobni. Törölgetni is tilos.

fröcsike, gyuluska, karateri és 22 más kedveli ezt.
  2. kpetra

kpetra Haladó

Hát ez ismét egy vicc kategória. 103 szinten full legendával eddig 4 területet tudtam kiváltani (Mindig aratok, még éjjel is). Jön is ám aratásonként 4-6 db!!!!!!!! felröpi. Van még hátra 5 nap, napi 7db fészket kellene készíteni. Hát ez totál esélytelen. Jobb esetben is napi 2 db lesz ilyen tempóval. Úgyhogy elmehet a BP oda ahová gondolom....
    A sok bosszankodás, és értéktelen ajándékok, nyeremények tömkelege lassan megöli a játék szeretetét. Eljön az a pont mikor már a "fanatizmus" nem lesz elég motiváció. És úgy látom ez a pont rohamosan közeledik. Minden hónapban megveszem a munkásokat, de ha ez nem elég a BP-nek, akkor ez sem lesz!
    Azt sem értem miért van az egyes farmokon aratásonként 15, másokon meg 5 db felröpi, amikor elméletileg azonosnak kellene lennie! Azért ez nagyon durva! Mire fel van hátrányos megkülönböztetés?
    >:(:(:mad::oops::sleepy::cry:

apcimama, Imi*, Sali~*.* és 9 más kedveli ezt.
  3. BackOffice

BackOffice Fórum elő legendája

Jó reggelt! Sziasztok!

Leho! Ennek az eventnek is megvan a harmadik sláger kérdése. :D>:(
    1. Event induláskor: "Nem tudok ültetni mit csináljak?" Mit? Tegyél ki földet!
    2. "Hol találom a megvásárolt ládát?" Hol? Ahol eddig is, a menüben. Ja, hogy ahhoz területet kell váltani? Igen!
    3. "Beadtam a malomterméket, de nem adott új területet." Majd akkor kapsz, ha a leírásnak megfelelő mennyiséget adod be.
    Kukori fogalmazta meg, olyan, mintha bölcsödében lennénk. -.-

Gondoljatok bele, ha ezeket is beleírnám az ismertetőbe, az életét elunná, akik végigolvassa. (És igaza lenne azoknak, akik azt mondanák, hogy túl sok felesleges infót tartalmaz.)
    Ja, és aki ilyeneket kérdez, az tuti nem is olvasná el.
    Egy event némi tudást és odafigyelést is igényel. És gondolkodást, vagy legalább tájékozódást.

-----------
    Két farmon eventezek(zünk).
    - Nagyfarmon vettem ládákat, amiből kaptam dekort, gazt és malomterméket is. (Kosarat nem vettem. Nem szoktam.)
    Minden területet kiváltottam, kapom a felröpiket a szomszédoktól, így eventnövény hiányban "szenvedek". Haladok, ahogy a lehetőségeim engedik. Egy aratással két húsvéti fészket tudok keverni.
    Egyet nemesítettem eddig. 30ezer csp-t kaptam.8) Nem hiszem, hogy folytatom. :D
    - Fiammal is belevágtunk. Se láda vásár, se fullos legenda. Jutunk, ameddig jutunk. Eddig 3 malomterméket adtunk be. A kedves barátoknak köszönhetően itt is a gaz a kevesebb. De játszani jó!:inlove:

-------------
    Felhívnám a figyelmeteket egy réges-régi "félreértésre", amire nem oly régen figyeltem fel egy játékos ellenőrzése során.
    Pharmer értekezése juttatta eszembe.....:music:
    Aki ezt eddig is tudta, attól elnézést kérek, hogy viszonylag régi játékosként és másfél éves modiként csak mostanában (1-2 hónapja talán) csodálkoztam erre rá.
    Tehát:
    Eddig minden gyikban kihangsúlyoztuk, ha valaki lenullázza az eventnövény mennyiséget, a rendszertől kap 5 magot.
    Ez oly módon korrekt: ha valaki az eventnövény mennyiséget 5 db alá "hozza", a rendszer kiegészíti 5 db-ra.

Nem stratégiai fontosságú információ, de a maximális pontossághoz ez is hozzátartozik. És tudom, hogy vannak itt (rajtam kívül is) olyan játékosok, akik ügyelnek arra, hogy amit leírnak, az korrekt legyen.

(Az utóbbi 1-2 általam írt gyikban már ez a megfogalmazás szerepelt.)

apcimama, Melan, Pharmer500#2 és 29 más kedveli ezt.
  4. csillaglili55

csillaglili55 Fórum biztosa

Szia Petike!
    Tegnap "géptakarítottam", aztán meg "beájultam", úgyhogy nem láttam a válaszodat. Most olvasom, és köszönöm szépen a dicséretet a nevemet illetően...:) - Ami a beáldozást, meg a sült galambot illeti, ma azért én is beszereztem valami dobozokat, de ilyeneket kaptam, hogy 2 fészek meg 8 tojáfa, úgyhogy nem vagyok feldobva..o_O - Az a néhány lépés a cél előtt nálam arról szól, hogy nem a sült galambot vártam, hanem nyelvlógatva loholtam az eventek célkitűzései felé, bár hősiesen bevallom, hogy időnként elfelejtem a jegyzeteimet, és akkor lemaradok egy-két aratásról, így aztán a végén muszáj beáldozni a hozzávalókért.:oops: A gyerekeimnek azt szoktam mondani a játék költségeit illetően, hogy még mindig jobb, mintha a kocsma asztalt támasztanám, de egy ideje az a válaszuk, lehet, jobb volna mégis a kocsma asztal... o_O - Kétségtelen, hogy az évek alatt beáldozott összegeken, már kb. bejárhatnám Európát, vagy három hétig...;) - de mivel maradok a farmon, hát csak a paszuly ágakon utazom... :D
    Kellemes ünnepeket, jó pihenést, kikapcsolódást, és szerencsés nyuszifa termelést kívánok! :)

apcimama, Melan, -Fülemüle-70 és 12 más kedveli ezt.
  5. Leho69

Szia!

Az első kérdéshez annyit, hogy minden kezdet nehéz. És aki 5 éve műveli a földjét, régen elfelejtette, hogy földet is lehet kirakni.
    Második kérdéshez csak annyit minek vásárolsz olyat, amit nem tudsz használni?
    A harmadik kérdéshez csak annyit, hogy könnyű hozzászokni a jóhoz.

És az utolsó mondatokhoz. Nagyon korrekt ez az ötre való kiegészítés, de tartok tőle, hogy újabb kérdéseket fog felvetni. Pl olyat, hogy "Nekem volt 1000 magom, elvetettem és most 5 van." Az ezret is ötre egészíti ki? Régebben ilyen nem volt, ugye?"

Utoljára szerkesztett: 30.3.18
    fröcsike, gyuluska, apcimama és 19 más kedveli ezt.
  6. Khirra

Khirra Kivételes tehetség

Jó reggelt Mindenkinek!Tegnap este a 2x2esről 18 röpi jött,Pharmeren beindulva:)1x1be ültettem ami ma reggelre 21 röpit hozot haza.Maradt ez a felállás .

fröcsike, Melan, Pharmer500#2 és 15 más kedveli ezt.
  7. Caccus

Caccus Fórum veteránja

Sziasztok. Gazom az nekem is sok van, felröppi lassan jövöget, már csak 150 db. kell ide, de a másik 2 farmon oda bíz sok kell még, jutok ott addig, ameddig tudok, nem erőltetek semmit sem.

gyuluska, szida57, -Fülemüle-70 és 8 más kedveli ezt.
  8. Petike1968

Petike1968 Fórumprofi

Szia Csillaglili! Nem személyeskedtem , inkább általánosságban mondtam amit mondtam.;) Néha én is elengedem magam, és belecsapok a lecsóba, de csak akkor ha tényleg annyira kevés hiányzik a végéhez. Viszont mostanában annyi hasznos infót olvastam itt a fórumon, hogy még az én random játékommal is nyugodtan végeztem vásárlás nélkül.:D Mondjuk a kocsmánál tényleg jobb, de én nem csinálok meg mindent :):) csak azt ami hasznos számomra. Aki nem talál örömöt a játékban az miért csinálja? :D:D:D Csatlakozhatom a paszulyos utazásodhoz? Ha igen akkor találkozunk a nyuszis event ágon.xDxDxD

Sikeres befejezést, és nagyon kellemes Húsvéti Ünnepeket KÍvánok!

Melan, -Fülemüle-70, Swordfish és 8 más kedveli ezt.
  9. szekulagábor

szekulagábor Fórum bárója

Farmerámázni szabad? :D:D

Melan, nyuszi63, nyuszika215 és 11 más kedveli ezt.
  10. Csigaa

Csigaa Fórumfelvigyázó

Hát ez az event lehet nem lesz kész, felrepi mennyiség katasztrófális, 4-6 db/aratás. Eddig 2 terület van kiváltva pluszba az alaphoz képest. Nappal 3 aratásom van, éjszaka nem vagyok hajlandó felkelni hogy arassak. UNCSI event... :S

11. Leho69

Ha nem takarítasz!

fröcsike, gyuluska, mentorkiller és 12 más kedveli ezt.
  12. franyo121

franyo121 Fórum admirálisa

Szervusz!
    Csak abban az esetben, ha a számítógépedet Nagypénteken nem takarítod!

Melan, nyuszika215, -Fülemüle-70 és 8 más kedveli ezt.
  13. drunyi

drunyi Fórumfelvigyázó

Jó reggelt,sziasztok!
    15 a 40-ből?? Jó gyorsan haladok!!!xDxDxD

nyuszika215, -Fülemüle-70, Gio és 5 más kedveli ezt.
  14. drunyi

drunyi Fórumfelvigyázó

1x1-be nekem kevesebb jött, így maradok a 2x2-nél, a kapott növény mennyisége úgyis egyforma!

Gio, MamaMeseKertje, hóóvirág és 6 más kedveli ezt.
  15. strawberry49

strawberry49 Rutinos

Sziasztok!
    Nekem a nyuszika, hozott egy közepes kosarat, 10 dobozt (benne 1 darab kitehetőt, egy Húsvéti fészket és tojglikat, 4 nemesítésből ideadta a 10 és a 20%-os gyorsítót és a 400%-os tp-t. Mostanra az event félig már kész is lett.
    ...és ime az én szorgos nyuszim...hozzon nektek is sok fészket! Fogadjátok szeretettel!
    Kellemes Ünnepet , és szép hétvégét kívánok mindenkinek!
    http://keptarhely.eu/images/2018/03/30/v00/20180330v00ni9uly.jpeg

Utoljára szerkesztett: 30.3.18
    Fuhur, Nana470801, maszilva és 36 más kedveli ezt.
  16. szellorozsa

szellorozsa Fórum császára

Sziasztok..elég lassan haladok...még most kaptam meg a matricát...két területem még mindig nem szabad...eddig 5 húsvéti fészek beadva..egyenlőre a röppenő elég mindig a malomtermékhez..mivel többet nem tudok keverni:( Én még 2*2 -be ültetek..talán ha minden szabad lesz próbálom az 1*1-et ha ott több a felröpi..de látom változó ahogy írtátok.

maszilva, Melan, Imi* és 9 más kedveli ezt.
  17. Maszatka47

Maszatka47 Fórum nagymestere

Sziasztok,csodálatos napot mindenkinek. Jelenlegi állásom 31/40:D.Gyarló ládás rajongásom ,most végre szerencsével járt.Eleinte tétováztam,hogy a kitehetőt vegyem meg,vagy a ládákat...a ládák mellet döntöttem .Igy lett egy kitehetőm,némi növényem,elégé sok egyszerű fészket és ami a legjobb több húsvéti fészket kaptam. Igy nagyon rövid idő alatt megkaptam az összes területet ,ráadásul elsőre sikerült a 20% termésbónusz birtokába jutnom. A teljes terület aratásonként 17-25 felröpivel örvendeztet meg,nem beszélve a pótólhatatlan jó szomszédaim ajándékairól.:inlove:.No,de a kis farmomon még csak 5/40 az állás,se röpi,se növény a felállás.xDAnnyira elkápráztatott az itt ért szerencsém,hogy folyton elfelejtek aratni.De nem aggódom,mert itt azt tapasztaltam,ha sikerül kiváltani az egész területet,igencsak jól lehet haladni.Mindenképpen megcsinálom ott is,mert szeretném,ha lenne összehasonlitási alapom.Nem túl időigényes az a párpercnyi aratás.Sok sikert mindenkinek!:)

Melan, brekkencs., Imi* és 13 más kedveli ezt.
  18. arkadiiktoria

arkadiiktoria Fórum-zöldfülű

sziasztok vettem ládát de nem tudom kirakni :( hogy működik?

Swordfish és szellorozsa kedveli ezt.
  19. Maszatka47

Maszatka47 Fórum nagymestere

A váza ikon alatt keresd a többi ládánál.:)

Imi*, -Fülemüle-70, Gio és 4 más kedveli ezt.
  20. szekulagábor

szekulagábor Fórum bárója

Amúgy se szoktam.

szellorozsa, -Fülemüle-70, Gio és 5 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.