Visszajelzés Húsvéti fesztivál - eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: BackOffice, témanyitás ideje: 27.3.18.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. ginger.

ginger. Fórumprofi

Amit kapok érte az egy nagy kalap s....... . Azt nem értem hogy miért nem sikerülhet nekem is végre. Bevallom, hogy nagyon bosszant már ez a dolog. Többet már nem próbálkozom, de elgondolkodtam a játék befejezésén.

2. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Ezek szerint akkor ikrek vagyunk. :D
    Én örülnék a széleknek. Oda ültetnék színes tojásfákat. :D ;)

Ananke, Melan, -Fülemüle-70 és 10 más kedveli ezt.
  3. BackOffice

BackOffice Fórum elő legendája

Szia!
    Ha gondolkodsz a játék befejezésén, akkor annak biztosan nem a nemesítés az oka.
    A játékban sok szerencsén alapuló dolog van (kerék, ládák, nemesítés, titokizék, válogatások stb). Vannak olyanok, akinek ezek izgalmas dolgok, vannak olyanok, akiknek bosszantóak.
    Bizonyos helyzetekben ki lehet kerülni. Ha úgy érzed, hogy neked nem megy a nemesítés, akkor vagy kerüld el, vagy csináld könnyedebben! Arra gondolok, ha pl. ki akarod nemesíteni a póréhagyma X bónuszát és az egy hónapba telik, akkor fogadd el így. Ha ez neked bosszúság, akkor kerüld el az üvegházat.

Ne nevess! Én minden nap nemesítek és naponta 2-3 kis cserepet aratok. Volt olyan, hogy másfél hónapig egy bónuszt sem kaptam. Már majdnem mentem a panasz topikba. Fogták volna a fejüket a kollégák és kaptam volna Csocsotól pár keresetlen szót.

A másik ilyen kényes pont a kevert tenyésztés. Ha úgy állsz hozzá, hogy tudsz vállat rándítani a bukáson, máris nem fogsz dühösen csapkodni, ha nem jön össze.

Találd meg a játékban a kiszámítható sikerélményeket!
    Lépegess szintet, csinálj gazdakört! Tervezd előre, hogy mihez mit kell csinálnod, hogy sikerüljön! Láss ebben örömöt, kihívást és legyél büszke minden apró, vagy nagyobb eredményedre. Mert azt munkával érted el és nem szerencsével.

Fuhur, küldj, csio70 és 27 más kedveli ezt.
  4. Sali~*.*

Sali~*.* Fórum elő legendája

Sziasztok!:)
    Előfordul, hogy senkit nem érdekel, de azért is leírom!:wuerg:
    Az 1x2 földterületek aratásakor 11 fészek reppent. /már annyi a cetli az asztalomon, hogy nem tudom pontosan melyik mennyiség, melyik aratáshoz tartozott/ Prof. Úr azt mondta ma nem szabad takarítani, egyenlőre gyűjtögetek, válogatok.
    Jelenleg 4 db. 2x2, 51 db 2x1, 24 db. 1x1 földekbe ültettem. Két 1x1 kocka üres. Gondoltam, bezsebelem majd a rendszertől a + 5 vetőmagot. A redszer változatlanul ellenáll, hiába lépkedek ki be, tolom neki az F5-öt, rá se hederít.
    Most azonnal megyek és írok a szupportnak,:D nehogy unatkozzanak már egy kicsit is! xD

Melan, rencsike982, -kaktuszable- és 12 más kedveli ezt.
  5. BackOffice

Keresztanyu drága! Öt órán belül adja azt az 5 magot a rendszer. Addig jó sokszor tudsz frissíteni. :p
    Háááá' ez is benne van a gyikban. :D:D

A supporton szeretettel várunk. :inlove::p Jelzem jöttödet a kollégáknak.

Viccet félretéve: ezt is megpróbáltam már tesztelni, hogy mitől függ, hogy kinek mennyi idő múlva egészíti ki az eventgazt 5 db-ra, de még nem fedeztem fel ebben kiszámíthatóságot. Ha rájövök valaha, megosztom majd veletek.

Melan, -Fülemüle-70, rozo52 és 14 más kedveli ezt.
  6. Cyra65

Cyra65 Fórum admirálisa

Sziasztok :)

Jelenlegi állásom a húsvéti eventben :)
    A 3. nemesítésre sem kaptam bónuszt, így inkább az eventes csík "feltöltésére" koncentrálok, most 2 fészket tudtam beadni, nem is nagyon nézegetem, mert engem frusztrál a csík és az az érzésem, hogy sosem fog végig érni.
    Nem is annyira a felröpikkel van most gond, legalábbis a teljes terület megszerzése után, mint inkább a tojásfák mennyiségével, mert pontos aratás nélkül szerintem kétes lesz a befejezés.
    Pharmer írásán felbuzdulva, a továbbiakban kipróbálom az 1x1-es kockákon való ültetést, ha jól emlékszem a Malala eventnél is így ültettem és kész is lettem, bár ott nem volt szimmetrikus a földterület elrendezése és nem lehetett csak 2x2-essel beteríteni.

Ennek ellenére tetszik az event, kár, hogy nem lehet korlátlanul vásárolni a dobozokat:cry:xD
    Mindenkinek tartalmas húsvétot(értem ezalatt a jó nagy sonkát és a rengeteg főtt tojást, tormát....istenem, hogy mennyi csalánkiütéses lesz kedd reggel a rendelőben:wuerg:xDxD)

meszimarsi, Melan, rencsike982 és 16 más kedveli ezt.
  7. Sali~*.*

Szia Beko!:)
    Sajnálom! Nekem nincs annyi időm várakozni. Most azonnal kérem! Hisz 5 óra múlva már ismét lesz és törhetem a fejem a rendszer kicselezéséhez.:music: Nincs nekem kérem szépen ehhez 5 órányi türelmem.:wuerg:

Melan, -kaktuszable-, GA-BI-O-Farm és 8 más kedveli ezt.
  8. BackOffice

Szia!
    Tiéd a "nap mondása" díjam!
    xDxD

kosagi, Melan, rozo52 és 14 más kedveli ezt.
  9. Cyra65

Cyra65 Fórum admirálisa

Szia Kedves Beko és köszönöm :)

Úgy szoktuk a Főorvosnővel hívni ezeket a betegeket, hogy a Húsvét áldozatai :) és elég sokan vannak, kapják a szurit a popójukba rendesen pár napon át.Mindig megígérik ilyenkor, hogy nem esznek többé sonkát és tojást, aztán 1 év múlva megint ott állnak piros pöttyösen, ártatlan arccal.:cry:xD

Utoljára szerkesztett: 30.3.18
    kosagi, Melan, rozo52 és 15 más kedveli ezt.
  10. Petike1968

Petike1968 Fórumprofi

Szia Ginger!:)
    Emiatt ne keseregj, nem vagy egyedül az ilyen "kiszúrásokkal";). Nekem pl. 2 hónapba telt (állandóan nemesÍtettem), mire a szegfűből elővarázsoltam a sztrágya imádatot. A páromnak ez kb fél óra volt.:D:D. A póré hetek óta nem képes egy nemesÍtést produkálni:oops: Neki a láda repülő elefántot, nekem rózsalekvárt.xDxDxDcsp 1, fp1, csillag 1, jön a ládákból;). De azért nem adnám fel! Lessz az jobb is csak kitartás. ;)

csio70, Melan, rozo52 és 11 más kedveli ezt.
  11. -greycat-

-greycat- Aktív író

(FÉL)ISTENNŐ. :)

mamika57 és Sali~*.* kedveli ezt.
  12. Cyra65

Cyra65 Fórum admirálisa

Szia Sali :)

Van egy kisebb szintű farmom, és ott megtörténik a csoda eventek idején, ugyanis ott szinte mindig ad +5 magot területváltás után azonnal, csodálkozom is, hogyan lehet, de benne van az 5 órán belül, úgyhogy elfogadom
    :D

Melan, rozo52, Maszatka47 és 9 más kedveli ezt.
  13. Repesz

Repesz Aktív író

Sziasztok! az normális lenne, hogy a 24 db. közepes területen készült 48 szines tojásfával mindösszesen csak egyetlen egyszerű húsvéti fészek lett, úgy, hogy ebben már benne van a szomszédaim ajándéka, és még lehetőség sincs arra, hogy valahogy feljavítsuk?

josie kedveli ezt.
  14. marcsi152

marcsi152 Fórum veteránja

Sziasztok!:inlove:
    Szépen, komótosan haladok, most arattam és teljes 2x2-esen adott 23 kosarat:Da reggeli 17 volt!:p 18 beadásom van meg!:D
    Mondtam, hogy jön a Nyúl!!!;)
    A + 5 magra visszatérve, most gondolkodóba estem néhány aratáskor ;) hogy vetek, vagy keverem a tojásokat, aztán eszembe jutott, hogy hátha azonnal adja!:p Nem F5-re adta, hanem újra töltöttem és mindig ott volt a +5mag!:D
    A nemesítést hanyagolom, így is csúszok,:D van elég tennivaló a háztartási eventemben!:D
    További jó játékot mindenkinek!!!:inlove:

Melan, Maszatka47, hóóvirág és 9 más kedveli ezt.
  15. josie

josie Fórumlakó

Sziasztok!
    Teljes területről 2x2 földről jött 16 felröpi.. azért ez nem olyan rossz.

Maszatka47, Swordfish, Gio és 3 más kedveli ezt.
  16. Imi*

Imi* Fórum elő legendája

Szia Straw! :)
    Ez enyém se lett rossz, de ez még annál is jobb nagyon ügyes vagy!:inlove:

Most arattam 11 fészket adott!
    16/40 a jelenlegi állásom
    Sok sikert kívánok mindenkinek!
    És
    Kellemes Húsvéti Ünnepet!

marcsi152, csio70, Melan és 12 más kedveli ezt.
  17. drunyi

drunyi Fórumfelvigyázó

nekem csak 11 lett!

18. Sali~*.*

Szia Cyra!:)
    Tudom vannak csodák.;) Valószínűsíthető, hogy a központi szerver hamarabb érzékeli azt a farmod.:)

Szia Marcsi!:)
    Köszönöm szépen, már adta nekem is azonnal, de valószínű megunta! :music:Én is, nem kavarom többé a területeket. 2 mag tiszta haszon ugrott. Hogy lesz igy kész az eventem?xD

marcsi152, Cyra65, Melan és 7 más kedveli ezt.
  19. -Csiki-

-Csiki- Törzsjátékos

Sziasztok,
    Nekem este adott teljes terület 2x2 11-et:(.Tegnap nemesítettem 2 kicsit adott 5 sztápot és 2 csillagot ennyi elég is lesz belőle.
    Most malmozok kettőt és 19/40 lesz:sleepy:.
    Kellemes húsvétot közben sok felröpit:)

20. ildiko44

ildiko44 Fórumfelvigyázó

nekem 15 jött, de a másik farmomon pedig 24 hát hogy is van ez????

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.