Visszajelzés Húsvéti fesztivál - eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: BackOffice, témanyitás ideje: 27.3.18.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. marcsi152

marcsi152 Fórum veteránja

Event ismertetőben kerested?:sleepy:...ott mindenre van válasz!;)

taga1, Cyra65, Imi* és 8 más kedveli ezt.
  2. mimre1

mimre1 Utánpótlás-írogató

Sziasztok!

Mivel a felröpi száma fogja megadni a malomba kerülő tojásfa számát,ami azon felül van mehet a nemesítésbe. Úgy se lehet vele kezdeni semmit.

genka53, Swordfish, -Mayacska85- és 7 más kedveli ezt.
  3. pisti243

pisti243 Törekvő

1 kérdésem lenne, hogy a Baha + Farm terület ad e felröppenőt mert akkor úgy vetegetek. Köszönöm előre isa segítséget! :) :)

4. BackOffice

BackOffice Fórum elő legendája

Szia!
    Idézem az eventismertetőt:

Felröppenő
    Egyszerű fészek

Felröppenhet:
    HOL? eventes területen
    MIBŐL? eventnövényből

taga1, Imi*, genka53 és 11 más kedveli ezt.
  5. mamóka1cc

mamóka1cc Fórumgróf

Többször átgondoltam a kitehető területeket. Én az 1x1 mellett döntöttem. Hátha több felröpi jön, mint a 2x2-ön.

genka53, -kaktuszable-, Maszatka47 és 3 más kedveli ezt.
  6. DGabriella

DGabriella Fórumprofi

Sziasztok!
    Beizzítottam a 8-as szinten lévő aktív kiscsibémet, hogy fogjon bele ebbe az eventbe, mert ez aztán a kisfarmosoknak is jó lehetőség, sok jutalom megszerzésére. "Csak" vetni-aratni kell, de elbizonytalanodtam, mert egyetlen pozitív hozzászólást sem látok a kisfarmosoktól.

Imi*, genka53, -kaktuszable- és 4 más kedveli ezt.
  7. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Aloha DGabriella
    Mi számít kis farmnak ? Én 100 alatt vagyok . Szóval pici vagyok :cry:

De nekem kell a bölény ól :inlove::inlove::inlove::inlove:

Imi*, genka53, Leho69 és 11 más kedveli ezt.
  8. mementori74

mementori74 Fórum félistene

Sziasztok
    Ingyen van,megéri minden szempontból,ha már fent vagy a farmon ide vagy oda az a pár kattintás nem oszt nem szoroz.

steve223, Imi*, genka53 és 22 más kedveli ezt.
  9. Swordfish

Swordfish Fórum ezredese

Sziasztok! Szép napot kívánok mindenkinek! Az ismertető elolvasva és megértve is! Már csak a kezdés hiányzik, aggódom egy kicsit, mert nem emlékszem, hogy mit hagytam a földben! :D A nemesítést, lehet kihagyom, kicsit sok az ideje, de lehet egy próbát azért megér. Ha lesz elegendő növényem, kipróbálom, de biztos, hogy a Tp-ét adná meg. Sok sikert kívánok mindenkinek!

Rékalány2004, Imi*, genka53 és 28 más kedveli ezt.
  10. HaVera

HaVera Junior szaki

Szia.
    A "remélhetőleg" a tesztek tapasztalatain alapul?
    Van infód a röpik számát illetően a 2x2re és az 1x1re? Azt gondolnám a teljes területet elérve 1x1en többet adhat(a rendes farmon is így műxik). Az egész terület sem olyan nagy, mint a többi farmterület. Azt gondolom hiú ábránd a sok röpi 1-1 aratással. A 2x2 az mindig nagyon behatárolt szám. Nekem soknak tűnik a röpi, de 1 hozammal a növény sem kutyafüle.
    Na mind1, majd meglátjuk mi lesz, ha elkezdődik.

Amúgy egészen más eventre számítottam. Nem gondoltam volna, hogy ennyire géphez szegez a bp az ünnepekre is. Persze egyértelmű, hogy akkor sem szeretne pénz nélkül maradni. Így logikusabb volt a +1 terület :) Nem piskóta ez a cirkusz :)
    Ha jól figyeltem kb 18x 4 óra? Hmm nekem nem kevés. Kb 1 aratással kicsit több, mint 20 röpi. Azért az elég soknak tűnik. Persze még az sem biztos, hogy pluszban nem kell ültetni, mert kevés lesz a röpi.
    Nemesíteni nem fogok, örülök ha összejön a növény, nemhogy még elpazaroljam ami megvan a nemesítéssel, aztán még rövidebb időre tart pórázon a bp többször :)
    Azt gondoltam aratok reggel-este és jókat pihenek farm nélkül. Na ennek lőttek, lesni kell az órát. Persze, ha szükségem van az eventre.
    A felhő szokásos, az ajándékok zöme gondolom cs és tp lesz. Akárcsak a többi eventen.
    Ha most azt írom icipicit csalódtam, ismét fejem veszitek. De akkor is így van :)

Jó játékot Mindenkinek!

11. BackOffice

Óhhhh, tényleg! :D:D Én sem emlékszem rá. xDxD

Ma megnyerted a "nap mondása" díjat nálam! 8)

12. -tita76-

-tita76- Járnitanuló

Szia!Szerintem is kezdjen bele.Itt csak az számít mennyi ideje van,ha tud pontosan időben aratni akkor nagy esélye van arra végig csinálja.
    Nekem az aratás pontos betartásával szoktak gondjaim lenni.

genka53, -kaktuszable-, Maszatka47 és 6 más kedveli ezt.
  13. Swordfish

Swordfish Fórum ezredese

Szia! Köszönöm szépen! Az eventem már jól fog indulni.:D

Imi*, genka53, csio70 és 13 más kedveli ezt.
  14. -W-595-

-W-595- Fórum ezredese

Sziasztok!
    Event ismertető elolvasva és megértve. :)
    Én csak kapálni, malmozni, és beadni fogok a nemesítést kihagyom - most még így gondolom.
    Remélem a felröpik jól fognak jönni, igyekszem majd időben aratni-vetni. :);)
    Sok sikert és jó játékot kívánok Mindenkinek!

Imi*, genka53, -kaktuszable- és 13 más kedveli ezt.
  15. DGabriella

DGabriella Fórumprofi

Szia!
    Igazad van, az tág fogalom, hogy kisfarmos, de emlékeim szerint a hozzászólásokban így definiálták magukat. Nem tudom, hogy Te pici vagy-e, én a 8-as szinten lévő csibémet gondoltam kicsinek.
    A korábbi eventnél írták többen, hogy miért nem lehet a "kisfarmosokra" is gondolni, és hú, meg ha. Ezért gondoltam, hogy most ők fognak örömködni, de nem találkoztam ilyennel (talán majd este).

-W-595-, brekkencs., genka53 és 10 más kedveli ezt.
  16. BackOffice

Szerintem ne próbáld, mert több növényt veszítesz. Hiszen learatsz kettőt és abból egyet visszaültetsz.
    A "hátha" nem elég nyomós érv ekkora pazarlásra. Szerintem.

Szia!
    Igen, teszteltem az eventet. De az esetek nagy részében az éles játék nem ugyanazt hozza.
    Jósolni nem tudok. És a "remélhetőleg" szónál sem tudok most jobbat.

Az event induláskor dolgozni fogok, de ha belefér az időmbe, holnap este csinálok pár kör aratást a tesztfarmon és hozom a tapasztalataimat.

A felröppenős tapasztalat általánosságban azt mutatja, ha 2x2-ön egy növény 44-nél látványosan kevesebbet ad (nem csak 1-2 darabbal), akkor 1x1-es sem fog megugrani a felröpi darabszáma.
    Csak egy példa: ha egy terület 2x2-es mondjuk 18-20 db-ot ad, akkor 1x1-en is nagyjából ennyit ad ugyanaz a növény.

Én nem teszek ki 1x1-et az event alatt. Ma így tervezem. ;)

-W-595-, Cyra65, Imi* és 21 más kedveli ezt.
  17. boszi52

boszi52 Fórum biztosa

Erre nem gondoltam ,köszi,hogy felvilágosítottál :) ÖREGSZEM :) :)

-kaktuszable-, Maszatka47, Othep és 5 más kedveli ezt.
  18. BackOffice

Igazi kezdő kisfarmos nem talál ide a fórumra olyan hamar. (Sőt, ha idejut sem érti a felét a beszélgetéseknek.)
    Örül, ha képes arra, hogy feldolgozza a sok feladatot, amit a játék ad és gyönyörködik a grafikában és rácsodálkozik minden apróságra.
    A mentorok tudnak nekik segíteni. Jól teszed, hogy fogod a kezét és segíted mindenben. :)

maszilva, taga1, Imi* és 19 más kedveli ezt.
  19. fénylő.

fénylő. Kivételes tehetség

Én imádok nemesíteni,mert mindig izgatottan várom az eredményt :) Ha lesz időm,na és elég event növényem,tuti,hogy nemesítek. Bár azt nem merem megígérni,hogy mindegyiket megfogom szerezni :D Az eventes föld az új föld rész vagy ott lesz ahol a teleholdas?

Imi*, csio70, Maszatka47 és még 1 ember kedveli ezt.
  20. BackOffice

Szia Gyöngy!
    Ha megvan minden bónusz, akkor írj a fórumra. Kép sem kell.
    Hiszen úgyis ellenőrzöm, hogy azokat a bónuszokat milyen és mennyi cserép felhasználásával érted el.
    Ezért írtam, hogy nem a gyorsaság számít, hiszen FA-ért gyorsan végig lehet kattogni.

Imi*, brekkencs., spagetti24 és 13 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.