Visszajelzés Húsvéti fesztivál - eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: BackOffice, témanyitás ideje: 27.3.18.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. nyuszika215

nyuszika215 Fórum császára

Nekem 33/408):p

meszimarsi, Gio, Imi* és még 1 ember kedveli ezt.
  2. Lenczy

Lenczy Fórum parancsnoka

Köszönöm a választ, pont erre voltam kíváncsi, nemesíteni talán nem érdemes, ha jól emlékszem eltűnik, de a plusz ajándékok jól jönnek.

meszimarsi, -Fülemüle-70, drunyi és 3 más kedveli ezt.
  3. BackOffice

BackOffice Fórum elő legendája

Szia!
    Ugye ügyelsz a vakondokra holnap? Ha nem viselkednek rendesen téged vonunk felelősségre. xDxD
    Még most is vigyorgok blackcica >>EZEN<< írásán.

Holnapra bekészítve egy vödör kávé, tea és sok süti. Jöttök vendégségbe hozzám? 8)xD:p:music:

4. emocy91

emocy91 Fórum biztosa

Sziasztok :)

Áldott Húsvéti Ünnepeket kívánok :inlove:!!!

"Igazi lelkünket, akárcsak az ünneplő ruhákat gondosan őrizzük meg,

hogy tiszta legyen majd az ünnepekre."/József Attila/

Sokféle helyesírási jó tanács hangzott már el itt ;), és ez helyes is, ugyanis aki írásra adja a fejét :D, annak valamilyen szinten ismernie kellene édes anyanyelvünk nyelvtani szabályait :)!!!
    Most jövök én is eggyel :D: anno, szeretett tanító nénink belénk sulykolta ;), hogy az Én személyes névmással soha nem kezdünk mondatot 8). Ezt azzal indokolta, hogy nem helyezhetjük ennyire előtérbe az egoizmust. Talán igaza van, talán nincs, én mégis igyekszem ezt az aranyszabályt betartani :inlove:!!!

És, valóban be lehet építeni az én szócskát, szépen, bármelyik mondatba 8)...

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Az event grafikája és animációja lenyűgöző :inlove:, a színek harmóniában vannak egymással, az egész nagyon cuki 8)!!!
    Sajnos, a Húsvéti fesztivál nekem sem nyerte el a tetszésemet, hogy finoman fogalmazzak :D..., vontatottan lassú és borzasztóan unalmas -.-...
    Végül is azért vágtam bele a fesztiválba :p, mert itt, nem egyszer elhangzott már, hogy valós pénz nélkül, csak szorgalommal, ez az event teljesíthetetlen...o_O...
    Nos, be szeretném bizonyítani elsősorban magamnak, és másoknak is, de legalább is nagyon remélem, hogy ez nem így van:p...
    Ugyanis, épeszű játékkészítő, egy ingyenes játékban, ilyet nem dobhat piacra :eek:!!!

Ezért hát "elvből", egy lyukas farmaranyat sem költöttem erre az eseményre :D xD, és kíváncsi vagyok nagyon, hogy "segítség" nélkül befejezhető lesz-e ???!!! :p... Jelenlegi állásom a játékban: 21/40 8)!!!
    Vettem viszont három darab Ünneprontó dekort :inlove:, ez igen jó tapasztalat ponttal örvendeztet meg 8)!!!
    Azon hűséges és kitartó játékosok közé tartozom, akik már 2010-ben is eventeztek :inlove:!!!
    Akik a Farmeráma hőskorához hasonlítják ezt a fesztivált :p, azok nagyot tévednek :eek:..., hiszen ez még köszönő viszonyban sincs a valamikori eventekkel :)... Akkoriban még event növény sem létezett ;); emlékszem hogy az Óriás söröskorsót és fejlesztéseit Komlóval váltottuk ki :inlove:.
    A Piros kosárnál pedig, nem volt maximálva százra a naponta megvásárolható növények száma ;), így annyit vettünk mindenből amennyit éppen akartunk :D :)...
    A Húsvéti fesztivál kulcsszava a türelem kell legyen ;), és persze, ha csak egy mód is van rá, csinálni kell, és akkor biztosított a haladás :).

Arról sem szabad elfeledkeznünk, hogy a Család mindig prioritást élvez, és nem csak Húsvétkor 8) :inlove:!!!

Sikeres eventezést!!! Örömteli és szórakoztató játékot kívánok!!! :)

"A húsvét a legnagyobb mélységeket és legnagyobb magasságokat megélő ünnepünk." /Jókai Anna/

5. gyöngyborsó

gyöngyborsó Junior szaki

Kellemes ünnepeket, jó szórakozást, sok nevetést mindenkinek! 14/40 így állok, csak 26db fészek kell, és kész leszek! Szerintem nem lesz meg, de lényeg a jókedv!

6. BackOffice

BackOffice Fórum elő legendája

Szia!
    Zsunak, Zsuzsának és Bekonak is szólíthatsz te is és más is. Hallgatok mindegyikre. (Kevesektől a Zsuzsikát is elfogadom.)

Nem tudom mit csinálok nyuszikával, ha nem tudja felügyelni a rendet a kiképzett osztaga. Majd holnap eldől.

De tudod mi a fontos? Hibás mindig kell. Anélkül nem világ a világ. :D
    ------
    Van egy rendkívül okos és jó humorú kollégám. Olyan mondásai vannak, hogy csuda. xD

(A kedvencem: "Nálunk a cégben nem az a kérdés, hogy értesz-e hozzá, hanem, hogy mikorra kell értened hozzá." Tudod mi a vicces? Nálunk ez tényleg így működik.)
    Szóval az említett kolléga mondta, hogy "egy hibánál a hibás megtalálása már a hibajavítás első lépése".
    -----
    Nyuszika! Mit tudnak még az ügynökeid? Milyen nem várt esemény esetén tudjuk bevetni őket?

7. rum-kokos

rum-kokos Utánpótlás-írogató

Szép Húsvétolást mindenkinek! Kicsinkát el vagyok kenődve.Két napja szorgalmasan dolgozom ezen az eventen, de még csak a 4.-nél vagyok.Gyéren jönnek a felröppenők,sőt új területet sem kaptam utoljára.Játszom, de a kudarc kicsit elkeserít. :(

-Fülemüle-70, zit67, Swordfish és 2 más kedveli ezt.
  8. sutimami57

sutimami57 Fórum elő legendája

[​IMG] Kellemes, békés, vidám Húsvétot kívánok Mindenkinek!

9. Majty74

Majty74 Fórum-zöldfülű

Mindenkinek Kellemes húsvéti ünnepeket kívánok.

Maszatka47, -Fülemüle-70, Gio és 4 más kedveli ezt.
  10. hajnalka.balogh

hajnalka.balogh Utánpótlás-írogató

Én ötből sem kaptam de nincs választás mert mit csinálsz a tojásfákkal? Mert minden aratásnál marad50-60db.;)

Maszatka47 kedveli ezt.
  11. hajnalka.balogh

hajnalka.balogh Utánpótlás-írogató

Nagyon jó ötlet!!!!!!:p:p

12. Lenczy

Lenczy Fórum parancsnoka

Ámen, így legyen!;)

13. kovacstne

kovacstne Mindentudó orákulum

Főleg ha egy hónap alatt érik be.xD

14. Swordfish

Swordfish Fórum ezredese

Sziasztok! Kellemes Húsvéti Ünnepeket Kívánok Mindenkinek! Az event 25. feladata már kész, 3óramúlva aratok és talán 3db-ot malmozhatok majd. Elvetek és megvárom a beérését, kb 1órára esik az aratása majd. A rémföldesen, volt kint 2db Titokfa, még a múltkor raktam ki, és most szedtem le. Ilyenek lettek a fák, Boszorkányalma és a kedvencem a Polipfa.:D A ma kirakottak, még nincsenek beérve. Sok sikert és ehhez elegendő röpit kívánok mindenkinek!

15. Szabi451

Szabi451 Rutinos

Szia!
    Van választás....ha nem nemesitesz,akkor 1.2.aratásból 2 malomterméket tudsz keverni,de a 3.aratásból 3 malomterméket.
    Igy jobban haladsz!
    De ezt neked kell eldöntened! :)
    (feltéve ha van elég felröppenőd)

Utoljára szerkesztett: 31.3.18
  16. rum-kokos

rum-kokos Utánpótlás-írogató

Maszatka47, emocy91 és kovacstne kedveli ezt.
  17. brekkencs.

brekkencs. Fórum nagymestere

Kedves Gazdatársak.

Kívánok Nektek, és Kedves családotoknak Kellemes Húsvéti ünnepeket. :inlove:

Swordfish, maszilva, Maszatka47 és 10 más kedveli ezt.
  18. hóóvirág

hóóvirág Fórum félistene

Sziasztok!

Most percre pontosan arattam, most meg csak 13-at adott, az eddigi 19-20 helyett o_O Ki érti ezt?
    Nem aggódom azonban, 28/40-nél járok, van még hátra 91 óra, be fogom tudni fejezni.
    Nemesíteni továbbra sem szándékozom.
    Cyra, én általában kedvelem a meglátásaidat, főleg, amelyek tele vannak humorral, de nem tudhatod biztosan, hogy szándékosan vagy nem szándékosan ír így...
    Szeretek helyesen írni, szeretem, ha valaki igényes, nyelvtanból mindig ötös voltam, és nagyon szerettem is, és jártam mindig helyesírási versenyekre. Eltelt x év, és sokszor azon kapom magam, hogy elbizonytalanodom, egy-egy szót hogyan kell helyesen leírni, ilyenkor általában leellenőrzöm, de biztosan van olyan is, amit nem írok helyesen, és még csak meg sem állok, és nem bizonytalanodok el, és helytelenül írom le. Mentegethetem magam, hogy sokszor, amikor fáradt vagyok, vagy figyelmetlen, vagy sietek, de egész egyszerűen lehet olyan is, hogy nem tudom, vagy nem tudom, hogy tévesztek.
    Azt hiszem, ebben az esetben fontosabb lenne a nagyvonalúság, én sokkal jobban tudok haragudni akkor, amikor valaki szándékosan szól be másnak, vagy sért meg valakit, csak, hogy jobban érezze magát.
    Az, hogy nem tud helyesen írni, de senkit nem bánt, nem szól be senkinek, nem oszt ki másokat, szerintem megbocsátható bűn...
    De ez szintén csak a magam véleménye, nem kell ezzel egyetérteni. ("egyetérteni", egyben, mert kettőt érteni nem lehet és.... ha folytatjuk, nagyon sokszor olvasom a "hadd" szót úgy leírva mástól, hogy "had", és az "egyelőre" szót úgy leírva, hogy "egyenlőre", de azt az egyenleteknél használjuk - szinte majdnem mindenkire lehetne szólni ezek miatt)

Kérlek, ne haragudj meg rám, faramuci helyzet, de a segítő szándékú, én úgy tudom, két szó...:oops:

Kellemes Húsvétot Mindenkinek!

Rékuci1111, Swordfish, maszilva és 11 más kedveli ezt.
  19. drunyi

drunyi Fórumfelvigyázó

A husvéti nyuszi meglepett 2 tojásvarázs kitehetővel még az event elején a vásárolt dobozokból, látni láttam, de mostanáig nem találtam sehol. Gondoltam rosszul láttam,de ma egyszercsak rátaláltam a dekorációk között, így már be fogom tudni fejezni az eventet, mivel adnak felröpiket is! Remek ajándék, köszönöm Nyuszika a segítséget!!!xDxDxDIgaz a véletlenszerű ajándékok nem brillíroznak,de majd hátha kapok jót ott is!
    Mindenkinek hasonló szerencsét, kellemes Ünnepeket kívánok!!!!

Utoljára szerkesztett: 31.3.18
  20. jozseflzr

jozseflzr Fórum ezredese

Nekem 10-13 nál több felröpi nem jön. Husvéti eventnél azért jobban is jöhetne a felröpi. Ez is csak a pénzröl szól.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.