Visszajelzés Húsvéti fesztivál - eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: BackOffice, témanyitás ideje: 27.3.18.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. spagetti24

spagetti24 Kivételes tehetség

Sziasztok!

Kicsit megkönnyebbültem,most 19 felröpit adott de egész nap ennél jóval kevesebb jött.24/40-nél járok.

Swordfish, -Fülemüle-70, Gio és 2 más kedveli ezt.
  2. nyuszika215

nyuszika215 Fórum császára

Az a kettő, amelyik most került a parancsnokságom alá a 3. kitehetővel:p;), biztos nem fog garázdálkodni!:D.
    Már csak 5 csicsás kosár kell és megvan a felhősor. Még most állok neki az ipari mennyiségű húsvéti tiramisunak, úgyhogy éjfél előtt simán learatok ma még 1x.

drunyi, Swordfish, Maszatka47 és 9 más kedveli ezt.
  3. Pharmer500#2

Pharmer500#2 Fórumgróf

Nem vagyok én olyan megátalkodott nyelvőr - főleghogy én is szoktam háttal kezdeni mondatot, ráadásul azzal a meggyőződéssel, hogy annak is megvan a maga helye és funkcionalitása, tehát nemcsak "pongyolaságból" lehet használni. Még írásban sem - sőt: írásban igazán - nincs annál tömörebb kifejezhetősége a "gondolkodóba esésnek"/"elbizonytalanodásnak" (mármint persze leszámítva ezt: o_O)...:)

Ami a grafikát/animációt illeti, őszintén szólva nekem nem jutott érkezésem elmélyedni benne, míg eme postod föl nem hívta rá a figyelmemet. Hirtelenjében négy gondolat ütött szöget a fejembe: az egyik egyszerre filozofikus és morbid - "robot az egész élet" - bemennek még meg nem született tojásokként, kijőve meg koporsókban pakolják fel őket a platóra, a kettő között meg 8 óra húsvét, 8 óra locsolás, 8 óra totojázás; a másik, hogy ezek nem is nyúl- hanem kakukktojások lehetnek, máskülönben mi lökhetné ki a kosárból a szerencsétleneket, amiket a nyúl szed össze, ha nem egy korán kikelt kakukkfióka (megj.: azt viszont nem értem, miért teszi vissza a szakikám őket az üvegházba - ha olyan mokányok, hogy nem törtek össze a leeséskor, akkor már úgyis keményre vannak főve, kár minden további UV-ért); a harmadik, mivel úúútálom a pazarlást, hogy mennyire borzasztó, hogy ezek 50%-os hatásfokkal dolgoznak - a futószalag végén álló kolléga lazán hagy odaveszni minden második csomagot, még csak az igyekezet látszatát sem kelti; a negyedik, hogy ezek lennének a világ legjobb költöztetői, mert csak pakolják, pakolják a cuccost a kocsira, de sosem telik meg, szóval 1 fordulóval kipakolnák még az államkincstárt is, nemhogy egy másfél szobás panelt.

Végül pedig ami az eventtaktikát illeti: az elejével minden porcikám húzódozott a nemesítéstől (ha másért nem, azért is, mert a malomtermékekért cserébe kapható véletlenszerű jutalmakkal szembeállítva a nemesítési mellékjutalmak még kétszerezve is kevésbé tűntek megérősnek), de olybá tűnik, hogy megkerülhetetlen alternatíva lesz belőle nálam. Sajnos nem állok túl jól (több aratás is kimaradt még az első két napon, ill. volt egy olyan, amikor a saját taktikámat sem sikerült követnem, mert kénytelen voltam learatni még az 5 óra letelte előtt, ráadásul a 2. területbővítésnél egy runddal többet is vártam a kelleténél, mert az maradt meg bennem, hogy +2, nem pedig össz. 2 húsvéti fészek kell hozzá, így hiába tekertem le a soron következőt a malomban, nem adtam be a gyárba:wuerg::mad: (megj.: ebből kifolyólag, hogy nem figyelmesen olvastam el az eventismertetőt, a kis folyamatjelző csík meg ugyancsak megtévesztett, az előző "értekezésemben" "számszakilag" a területbővítési matek sem stimmelt onnantól (csak találgatni tudom, miért nem javította ki senkio_O:eek: - bizonyára udvariasságból...:music:8)), persze az az alapján leszűrt végkövetkeztetés a "vegyesparcellázásos rendszerötösözésről":p8) azért ettől még áll)), és ha minden marad az eddigiek szerint, akkor még 12-13 aratásnyi növény mellett 15-16 aratásnyi felröppenő hiányzik, és pont a következő rund lesz az, amikor már nem fogok tudni még nettó hozamot sem elkeverni a malomban, úgyhogy innentől elkezdek nemesítgetni, egyrészt mert még szükség lehet rá a véghajrában, másrészt mert azért a "mellékes jutalmak" is jobbak, mint amit növények eventvégi visszaváltásával kapni lehet - mivel leírás szerint nem 6, hanem 4 óra a nemesítés időszükséglete, kényelmesen belefér innentől, hogy a kis cserépben (30-as üvegház) rundonként elnemesítsek egyet (és kb. annyi rund is van hátra, amennyi növényfölöslegem képződni fog) - nyilvánvaló, hogy csak az érésidőre ható bónuszok azok, amik érdekelnek, de tekintettel a mellékjutalmakra, én tovább folytatom még üresben is, ha meg is lesz már mind (persze úgysem lesz - de hát mégiscsak "elméleti szakember" lennéko_O:wuerg:xD).

További sikeres eventezést, kellemes hosszúhétvégét, áldott húsvétot és boldog bolondok napját Mindenkinek!:D

Üdvözlettel: Pharmer

4. gabianyus

gabianyus Fórum ezredese

Sziasztok. Haladok, mint a csiga :) De legalább haladok, és talán az alagút végén lassan megpillantom a fényt végre. 13 feladat van vissza, hol 2, hol 3 malomterméket tudok keverni 1-1 aratás után. Eddig mindig a növény állította meg a keverést, ez iy olyan fura, hisz a felröpi szokta.

Szerintem event végéig simán befejezem, valszínűleg számításaim szerint hétfőn leszek meg.

5. del.phine

del.phine Fórum-zöldfülű

Igen beraktam! Most megnéztem és 3 óra 37, tehát működik. Ha valaki segített, akkor nagyon köszönöm, mert most pedig működik! :)

Swordfish, Maszatka47 és Ivibaba54 kedveli ezt.
  6. hajnalka.balogh

hajnalka.balogh Utánpótlás-írogató

No hisz ez az.

Na na ne ragozzuk!!!:):):):);););)

Moderátor által utoljára szerkesztve: 31.3.18
    kovacstne és Maszatka47 kedveli ezt.
  7. Gábormester

Gábormester Törzsjátékos

Ez azért van, mert az összes nálad röppen fel, amit eredetileg hozzám irányítottak. Ezért tudok csak egyet-másfelet (?) keverni aratásonként.

Maszatka47, gabianyus és hóóvirág kedveli ezt.
  8. -Csiki-

-Csiki- Törzsjátékos

Sziasztok, 34/40-nél tartok:sleepy:

Swordfish, Lenczy, ildiko44 és 9 más kedveli ezt.
  9. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

S, ez olyan gáz?? Én még itt sem tartok. Szerintem te jól állsz. :)

10. -Csiki-

-Csiki- Törzsjátékos

Nem, csak fárasztó.

Swordfish, Leho69, -Fülemüle-70 és 4 más kedveli ezt.
  11. Ninett79

Az más téma...

12. marcsi152

marcsi152 Fórum veteránja

Sziasztok!:inlove:
    Haladok :music:33 beadásom van, :D így már csak 7 kell a felhőig!;)... a kicsiken kissé elhúzódik, de nem a kosár kevés, hanem a tojások!:wuerg: Ágianyunak köszönöm itt is az önzetlen besegítést:inlove:
    Mindenkinek Jó játékot, elegendő kosárkát!!!:inlove:

13. Ninett79

Gratula!

14. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Sziasztok
    Aloha CukiTündér

5/40 :inlove:
    Első nemesítés : 30 db/kiskosár vagy mi : 5%-kal hamarabb érik be :p
    Szóval vizezve és trágyázva 4 óra 5 perc helyett 3 óra 53 perc lett eddig . Nyertem elvileg -13 percet :D

ljanika6, Swordfish, ildiko44 és 8 más kedveli ezt.
  15. Ninett79

Váááóóó, nem semmi drága Bárókám. :) :p

16. klari5050

klari5050 Junior szaki

Sziasztok, ne haragudjatok, csak beleolvastam, de nem találom a húsvéti ládámat, az az igazság 61 oldalt végig olvasni, hááát.Előre is köszi a segítséget.

Swordfish kedveli ezt.
  17. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Tudom .:inlove:
    Mi lesz 2 óra 1 másodperc múlva az arany tyúkóllal a jobb alsó sarokban ? :p

18. nyuszika215

nyuszika215 Fórum császára

Roppannt felkészült ügynökökkel van dolgunk. Mondtam már: igazi profik8) ..még a NyUFO-k elleni hadviselésből is teljes körű kiképzésben részesültek . Tudod- azonosítatlan repülő nyulak... Be is tudnak épülni közéjük, hiszen titkos kapcsolatban állnak a Kockás Fülű Nyúllal... repülőórákat vettek tőle:D

Maszatka47, cass0129, kariatida és 3 más kedveli ezt.
  19. Ninett79

Szia! Nem kell 61-et, nah mindegy... A Ládát a váza ikon, elhasználódó fül alatt találod. :)

20. klari5050

klari5050 Junior szaki

Köszi, megvan!Igaz ott kerestem először, de nem találtam.

Swordfish kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.