Visszajelzés Húsvétvárás - eventcsevegő

Kategória: 'Aktuális témák megbeszélése', témanyitó: Ableotory, témanyitás ideje: 16.4.25.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Mennyire tetszett az event? Kérlek, értékeld!

Szavazás lezárása: 14.11.25, 12:29.
  1. 1

2. 2

3. 3

4. 4

5. 5

6. 6

7. 7

8. 8

9. 9

10. 10

Az eredmények csak a szavazat leadása után láthatóak.
  1. Ableotory

Ableotory Team Leader Team Farmerama HU

Kedves Játékosok!

Érkezik a következő event!

Húsvétvárás

Az event kezdete várhatóan: 2025. április 17. (csütörtök) 14:00 óra
    Az event vége várhatóan: 2025. április 30. (szerda) 22:00 óra

Event jellege: eventnövény termesztős, felröppenő gyűjtős, malomban keverős, térképes mechanikás, kiválasztós mechanikás
    Eventnövény: Főzőpohár-gyökér
    Felröppenők: Mikroszkóp, Űrlénysejt
    Malomtermék: Űrlénytojás

Különleges kellékek: Okosfüles kártyakulcsa, Plazmagömb, Csillagos érme
    Event elkezdéséhez szükséges feltételek: 3. farmos szint
    Az event nehézségi fokozata: közepes / nehéz

Az event a Teliholdas farmon és a Gombaerdőn zajlik.

Az event a hírek felületéről, az event óráról,
    valamint a Teliholdas farmon és a Gombaerdőn megjelenő eventbejáratból érhető el.

Kérünk mindenkit, hogy amíg nem jelezzük, hogy az event elkezdődött és minden rendben megy,
    ne arassatok (a felröppenő miatt) és ne ültessétek el az eventnövényt!

Javasoljuk továbbá, hogy az event teljesítését ne hagyjátok az utolsó pillanatokra,
    nehogy valami nem várt technikai problémátok legyen (pl. áramszünet, internetelérés probléma)
    és emiatt elvesszen az addig elvégzett munkátok.

Az event ismertetője >> ITT << olvasható.

Az event panaszládája >> ITT << érhető el.

Kérdés, probléma esetén a segítségkérő topikokban lehet segítséget,
    tanácsot kérni, a probléma pontos leírásával, farmnév és User ID szám megadásával:
    Általános témák
    Technikai kérdések
    Kérdések és válaszok

Eventekhez segédlet >> ITT << található.

A bónuszlexikon >> ITT << olvasható.

Növények érési idejéről összefoglaló táblázat >> ITT << olvasható.

Földterületek hozamtáblázata >> ITT << olvasható.

Panasz esetén, a panaszkönyv áll rendelkezésre:
    Panaszkönyv

A csevegőre is a fórum szabályzata vonatkozik.
    További tudnivalókat a fórum szabályairól itt olvashatóak:
    Házirend

Kuzdern, jucus1976, sutimami57 és 3 más kedveli ezt.
  2. Ableotory

Ableotory Team Leader Team Farmerama HU

Sziasztok!

Hosszú időtartamú, 2 hétig tartó event érkezik húsvét alkalmából, ráadásul teliholdas köntösben.

Érdemes a videókat is megtekinteni, segítségül:

1. mechanika (térképes)

2. mechanika (kiválasztós)

Sok sikert kívánunk Mindenkinek!

ZitaGAZDA03, PalMa, PZoli64 és 12 más kedveli ezt.
  3. PaySkin

PaySkin Fórum mestere

Sziasztok!

Az event térképes része egyszerű, a videó is mutatja, hogy mindössze röpke 4 perc alatt teljesíthető lesz :)
    Utána csak le kell szedni az időre aratható mezőket, meg egy kis kémia órán részt venni...

barbi021951, genka53, ildiko44 és 9 más kedveli ezt.
  4. pecanegra1976

pecanegra1976 Fórum bárója

Sziasztok. Nálam a húsvét locsolásból, tojásfestésből, kirándulásból, beszélgetésből áll. Győzködöm magam, hogy kell e nekem ez az event. Biztos, hogy csinálom, de elsőre nem jött át. Majd talán másodszorra, vagy harmadszorra, ha ismét elolvasom. A leírást köszönöm, de a csokitojásom tele van ezekből a nyakatekert eventekkel. Én egy egyszerű gyerek vagyok, elmondom a verset, választok egy tojást azt jóccakát. Nem kell nekem labor, ürlény meg ilyenek....

5. gyuszti0000

gyuszti0000 Rutinos

Sziasztok!

A felhő nagyon tetszik, ólnullázás mellé jól fog jönni és a dekorok is tetszetősek.
    Így a matekosabb egyénektől kérdezem, több accounton megéri-e a valamelyik dekor kiváltása és ha igen, akkor melyik dekor érné meg?
    Körülbelül milyen növény és felröppenő mennyiség kellene 1 dekor kiváltásához?

Csak ezen tények ismeretében fogok nekivágni a több accountnak, mivel készülni nem lehet rá.

Egyebekben a fő farmon gyorsítottban tervezem letudni az eventet, hogy tudjak foglalkozni a teliholdas állatok tápjaihoz szükséges növényekkel és fatermésekkel.

Sok sikert mindenkinek!

Mica67, Fätum, -gyöngy-581 és 2 más kedveli ezt.
  6. pecanegra1976

pecanegra1976 Fórum bárója

Ajaj. Ebbű baj lesz: 30867növény, 521 mikroszkóp felröpi és 462 űrlénysejt felröpit számoltam + még ha rövidíteni akarok malomtermékkel a plazmagömb "érési idejét" akkor még több kell. Ha nem tervezek %-os gyorsítást, vagy zöld cseppet, akkor nem lesz kész időben a növény, nem lesz hol fákat és ólakat kirakni.
    Maónika! Idegállapotba kerültem ismét :)

7. farmerSS

farmerSS Fórum parancsnoka

Szia

Pontosak a számaid. Nálam is ennyi!

Amennyiben belevágok, akkor előbb letermelem az összes eventnövényt 2 területen, ezután 1 területen fákkal, másikon ólakkal-terményesekkel gyűjtöm a felröpiket.
    Ha úgy látom, hogy "alig-alig", akkor csak fák lesznek kint, az ólakkal meg majd nullázom.
    Jó lenne gyorsban megszerezni az első játékból az "Órákat", hogy a 2. részt is végig lehessen majd vinni.

8. vízöntő

vízöntő Fórum ezredese

Őszintén szóval, Húsvétra, egy kicsit mókás, egyszerűbb eventet képzeltem.
    Azért még átrágom az event leírást, és majd meglátjuk.

9. Sali~*.*

Sali~*.* Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Első olvasatra megkérdeztem magamtól, komolyan kell ez neked? :D A Tp. vonal kimondottan nem érdekel. Az ólakkal való nullázáshoz jó ha van, de nem történik semmi katasztrófa akkor sem ha nincs. Ünnepekre készülök, vendégeim lesznek, másnap jönnek a locsolók, utána irány a természet, tulipán fesztivál. :inlove: Megyek kertészkedni, ha engedi az idő, ha nem majd még átgondolom ismét, ha látom a matekosok levezetéseit, hogy valóban kell-e ez nekem.
    Aki csinálja, annak sok sikert kívánok, mindenki érje el a célját. :)

10. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Jóóó reggelt.
    Atyagatttyaa. Ezt még összefoglalni is nehéz. :D Na lássuk.
    A felhőhöz és a kitehetőkhöz csillagos érmére van szükség. Minél gyorsabban el kell érni az órákat. Az első részben növényt kell ültetni a 2 órához és Okosfüles kulcsáért. (A kulccsal tudjuk kiváltani a másik szintet.) Fontos, hogy jól gondoljuk meg, hogy hova adjuk be először a kulcsot, melyik szinttel leszünk kész a leghamarabb. Én a növényeshez fogom beadni. 24.216 db növény kell a 2 órához és a kulcshoz.
    Utána a terményes ól szintet fogom kiváltani, mert ahhoz Mikroszkóp felrepi kell. Felrepit kapunk a fákból, tenyésztésből, varázsfából. A 2 órához és a kulcshoz 442 db felrepi kell.
    Utoljára váltom ki a Titkos tanyát. Ez a legnehezebb, mert csak ólakból és terményes ólakból jön a felrepi. 394 db kell a 2 órához.
    Az órák aratásából kapunk Plazmagömböt, ezt a kirakós játéknál tudjuk felhasználni, onnan is kapunk csillagos érmét.
    A malomhoz is felrepi kell, majd meglátjuk, hogy mennyire fogja adni.
    Remélem nem felejtettem ki semmit.
    Sok sikert.

11. farmerSS

Szia

Igazából nálam sem a növény és felröppenők okozzák a "gondot", hanem az órák.
    A 20 órást legalább naponta 2x jó lenne aratni, de még így is kevésnek bizonyul a 120 csillagos érme/nap, mivel csak a felhő és a rávaló 5 dekor 1850 csillagos érme.
    Ehhez segítség a 2. rész játéka, ahol elég szépen lehet még csillagos érméket szerezni, de ehhez nagyon sok plazmagömb kell. Ez 10 óránként aratható, amit viszont jó lenne legalább napi 3x aratni.

12. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

növény és felreppenő úgy tűnik hamar meg lesz... de mivel több nap kiesik nálam... így a legnagyobb kosárral kellene indulnom...
    remélem az a vásárlás már átcsúszik a Dzsinn következő szakaszába...
    Tetszik, hogy lehet gyorsítani az időre arathatő mezőket...

13. PBerti

PBerti Haladó

A felhő kifejezetten tetszik. De ennyi ól és legfőképp TERMÉNYES ól felröpi a teliholdason? Te jó ég. Ehhez rengeteg állat és leginkább TÁP szükséges ami elég combos....
    A kis farmokat meg elvetem eleve, hónapok óta fel van függesztve az ajándék és csere event,arról se tudni semmit sem, így fölösleges kis farmon erőlködni.

14. -Holdfeny-.

hónap végén lesz csere..
    s az ólak szupertáppal is működnek...

juliannakoczkas, Mica67 és Swartsch kedveli ezt.
  15. Fätum

Fätum Fórumőrült

Sziasztok eventezők :) Atyagatya. Nem semmi egy event, jól megbonyolították, és nehéz is. Így húsvétra azért lazább eseményt vártam én is, és bevallom a felhősor se mozgatott meg. A kitehetők jók, bár a TP abszolút hidegen hagy. Annak örülök, hogy a teliholdas nyitva lesz jó sokáig, mert vannak befejezetlen GK-im a teliholdason. Holnapig eldöntöm, hogy legyen de nagyon húzok arra, hogy inkább a GK-kat csinálom, ezt az eventet pedig elengedem.

16. farmerSS

Szia

Amióta "eltűntek" a 389 forintos kosarak, sőt még az 500 akárhányasok is, azóta a kosárvásárlás nálam nem opció.
    A legolcsóbb, amiben van egy kis gaz + felröpik = 2.890 ft. :music::music::music::music:

Holnap szaporítás, aztán péntektől kedd reggelig fák aratása napi 2x, ennyi belefér az ünnepek alatt , és keddtől nekilátok az eventnek.

17. laciku02

laciku02 Járnitanuló

Félig elovastam aztán az agytekervényeim összekúszálodtak. Inkább Husvétozok. Nem hagynak kicsit pihenni." Husvét van, husvét van mosolyog az ég is, adjatok egy felest majd mosolyosgok én is" -Ismeretlen költői vénámból született versike-

zánkamama, hódkakass, aboga és 32 más kedveli ezt.
  18. -Holdfeny-.

Először én is kisebb kosárban gondolkoztam... de összességében a legnagyobb ad kellő segítséget...
    Így nem fogok azon aggódni... lesz elég időm...

Szóval azt gondolod... keddtől is lehet végezni:music: bár ugye két hetes az event....;)

19. farmerSS

Nem számoltam utána, de mivel ez nem eventes terület, hanem a TH, így ide vannak gyorsítók(sztrágya), nullázási lehetőség ólakkal, illetve érésidő-csökkentők a fákra.
    Semmi kihagyhatatlant nem ad az event, így jutok amíg jutok.
    A kicsimen viszont nem állok neki. Ott majd gazdakörizem inkább.

20. SnéDóri

SnéDóri Fórumgróf

Sziasztok. Én úgy döntöttem, hogy ehhez az eventhez nem vagyok jó idegállapotban :) Fáradt vagyok, rengeteget dolgozom, ünnepek jönnek, nem akarok én idegeskedni, agyalni. Kiveszem a szabimat :)