Visszajelzés Húsvétvárás - eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Ableotory, témanyitás ideje: 16.4.25.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Mennyire tetszett az event? Kérlek, értékeld!

Szavazás lezárása: 14.11.25, 12:29.
  1. 1

2. 2

3. 3

4. 4

5. 5

6. 6

7. 7

8. 8

9. 9

10. 10

Az eredmények csak a szavazat leadása után láthatóak.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. drakula55

drakula55 Járnitanuló

Szia BombadilToma!

Mindenképpen szeretném megköszönni a nagyszerű összefoglalódat! Nagyon sokat segített ez az írásod az elindulásomhoz, kicsit jobban bejött nekem a megfogalmazásod, mint a hivatalos közlemény. Milyen jó hogy vannak ilyen önzetlen és segítőkész játékos társak. Persze nagyon sok ilyen játékos van, és ez nagyon jó!!!

2. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Szia!
    Nekem vegyesen vannak. :)
    Még annyi, hogy minden tenyésztésből jön 1 db.

genka53, lovardatanya, kigyo51 és 4 más kedveli ezt.
  3. Lenczy

Lenczy Fórum parancsnoka

Köszönöm szépen!

Kuzdern, zsani_apja és GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  4. mini76mini

mini76mini Törekvő

Köszönöm ezt tudom, de nekem nem nagyon adja, csak azt nem tudom, hogy miért?

Szia! Nálam vegyesen vannak, csak a felröpik nem jönnek. Még nem jöttem rá, hogy miért.

Szia, kérlek, figyelj rá a jövőben, hogy egymás alá ne írj több bejegyzést.
    Egy bejegyzésben tudsz több embert is idézni, Szerkesztés gombbal pedig tudsz módosítani. Most összevontam őket / Dolphin

Moderátor által utoljára szerkesztve: 23.4.25
    Kuzdern kedveli ezt.
  5. farmerSS

farmerSS Fórum ezredese

Szia

Mikroszkóp felröppenőt ugye adják a horroros fák illetve indítottam pár kör tenyésztést (mindegy milyen állatokat rakunk be a tenyésztelepbe) , ami garantáltan ad 1 db. felröppenőt.
    Űrlény felröpit a horroros ólak, terményes ólak aratásával kapunk. Itt nulláztam szintén sokat ólakkal, így jött össze a 2x 1000 körüli felröppenő.

genka53, lovardatanya, mini76mini és 3 más kedveli ezt.
  6. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia!
    Úgy láttam, hogy engem kérdeztél :)
    Nálam a területeken két nyitva tartás között kriptamécses kaktuszok voltak kint, + a füvészekben vegyesen vannak a fák és a bahán 35 varázsfát raktam ki. Ezeket arattam és így kaptam az általad idézett mennyiségű mikroszkópot.
    Kellemes ünnepeket kívánok mindenkinek :)

nagymami2, genka53, lovardatanya és 5 más kedveli ezt.
  7. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

No, az Izzó bükkfa XXL, harminc pár darab, 1 mikroszkópot adott. Szóval, egyenlő a nullával. :D Még jó, hogy a termés miatt raktam ki. :)
    Másikon Éjjeli jázmin van telibe. Majd nézem mennyi jön arról is.
    34 db jött. Viszlát!! :D

Utoljára szerkesztett: 20.4.25
  8. -gyöngy-581

Sziasztok!
    Tanácsot szeretnék kérni a nálam jobban számolóktól.
    Eventállás nálam:

Szerintetek ki fogom tudni venni az összes dekort + felhőt is?
    Ha valaki megírná nekem, nagyon megköszönném.

PZoli64, genka53, HéricsBáró és 3 más kedveli ezt.
  9. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Jóóó reggelt.
    Szia. Ha ma már nem aratsz és már végeztél a Plazmabömbös kirakóval, akkor : ha holnaptól napi 2x learatod az érmés órákat, akkor 1200 érmét kapsz szerda 22 óráig. Tehát a válasz: igen.

nagymami2, maszilva, genka53 és 6 más kedveli ezt.
  10. -gyöngy-581

Szia kukori!
    Sajnos ma már nem fogok tudni több minijátékot indítani, kimerült a keretem. Vagyis azt mondod, hogy most a felhőt vegyem célba, aztán a kitehetőket?
    Köszi a segítséget, így fogok tenni.

11. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

A felhőt vedd ki és a még hiányzó 1 db kitehetőt, azzal meglesz a felhőd. Ha marad ki aratásod, akkor legalább a felhő kész. Ha holnaptól napi 2x rövidíted az érmés órát, akkor mindent ki tudsz váltani.

genka53, lovardatanya, Kuzdern és 6 más kedveli ezt.
  12. Csaba957

Csaba957 Rutinos

Szia!
    Azt vedd figyelembe, hogy 60 minijáték után már nem ad több zsetont a kirakós.
    Én nagyon gondolkodom azon, hogy a felhőt nem váltom ki, akár hogy nézem nem annyira jó.
    Természetesen amikor hasznos jutalmak vannak jelentősen lekorlátozzák a megszerezhető zsetonok számát.

13. mini76mini

mini76mini Törekvő

Köszönöm szépen.

Köszönöm szépen. Így már értem, sajnos nullázni Én nem tudok.

Moderátor által utoljára szerkesztve: 23.4.25
  14. Blökix

Blökix Fórum hercege

Két kör letolva.
    Felhő,kitehetők kivéve.

genka53, kigyo51, vihence és 3 más kedveli ezt.
  15. GA-BI-O-Farm

GA-BI-O-Farm Mindentudó orákulum

Sziasztok!
    Érésidő szerint raktam sorba a fákat, teliholdason a leghosszabb a gerincesvirág, 3 fűvészbe az van, majd 12 órás és így végig reggel
    119 mikroszkóp.
    A gombardőben a legrövidebb, ami 6 órás, 66 mikroszkóp. Gyorsítom őket reggel és délelőtt, míg hat a farönkhangár.
    Sajna a képet nem tudom hozni, mert azt írja túl nagy, kicsinyíteni meg nem tudom, megpróbáltam másképp, úgy meg tök kicsi..
    http://www.kepfeltoltes.eu/images/2025/04/11/612teliholdas_felr_pi_tn.jpg

Utoljára szerkesztett: 21.4.25
    genka53, vihence, zsani_apja és 3 más kedveli ezt.
  16. feki13

feki13 Fórum parancsnoka

Sziasztok!

Lejátszottam 6 gömböt, meglepődve tapasztaltam, hogy 10 és 15 csilagos érméket írt a felugró. Ha már volt akkor 0 ha nem volt akkor 20, most akkor mi van? :D :D :D

Swartsch kedveli ezt.
  17. libuskafarm

libuskafarm Fórum admirálisa

Sziasztok.
    Szombaton volt kis időm este, meg tegnap délután és belekezdtem és a felhőm már akár meg is van, ha kiváltom. Már csak az órákat kell leszedni és rövjdíteni, ha akarom. Bevallom a pörgetések sokkal több kínt okoztak, mint maga az event. Sikerült annyit pörgetni, bónuszolni, hogy 23 növényt kaptam 1 óra alatt 1x1en. Zokniztam, rövidítettem, mert belefért. Közben ide-ideszaladtam leszedni.
    Szóval akik velem együtt megijedtek az eventleirástól, a sok faxnitól, engedelmetekkel adok egy rövid tippet és még nem lehetetlen boltozni. Van idő bőven. Jaaa, és nem vettem semmit.

Szóval: ültess eventnövényt, gyűjts röpit ( itt és ebből - ismertető). Ezeket add be a labor 3 szintjébe (volt ilyen event), ahol egy-egy feladat jutalmaként újraindítható órát kaphatunk. Az órák jutalma gömbös izé (nekem mindegy mi a neve) :D, amivel minijátékot játszhatunk, és érme amivel bótozhatunk. A minijáték után, ami pár sec újabb ajándék jön.
    Az órák 10 és 20 órásak és ha rövidíteni szeretném malomtermékkel lehet. Ennyi.
    Akinek van ideje ezek után böngészheti a táblázatokat és a videókat.
    Hajrá, nem késő nekiállni. Én is 2 nap után kezdtem el gondolkodni, hogy kezdek vele valamit. Akkor értem rá. S már csak aratok napi 2x, ha belefér, majd többször is.

18. Swartsch

Swartsch Kivételes tehetség

Szia! :)
    2x tudsz végig menni a 10 sorozaton. Az első körben 3-3 plazmagömböt tudsz felhasználni. Majd a 2. körben szintén 3-3 minden sorozatban. Azaz első sorozat úgy néz ki, HA MINDEN KOMBINÁCIÓ AMIT KIRAKSZ KÜLÖNBÖZŐ : 1. sorozat 3x 10 csillagos érme, második sorozat 3x 15 csillagos érme. 3. sorozat 3x 20 csillagos érme...és így tovább a táblázat alapján a 10. sorozatig. Majd kezdődik elölről . Újra az 1. sorozat 3x 10 csillagos érme...stb..

nagymami2, genka53, vihence és 9 más kedveli ezt.
  19. karesz

karesz Fórumprofi

Áldott húsvétot kívánok a társaságnak! Ahhoz képest, hogy el sem akartam kezdeni ezt az eventet, most pakoltam fel a felhőre a dolgokat, Hála Tomának, Genkának, és mindenkinek, akinek sikerült fényt gyújtani agyam sötétségében

Utoljára szerkesztett: 21.4.25
    nagymami2, Fuhur, genka53 és 6 más kedveli ezt.
  20. rencsike982

rencsike982 Aktív író

Sziasztok!

Bonyolultabbnak gondoltam az eventet...de már tegnap kész lettem!.....Növényes részhez növényes bónuszokat használtam ....a felreppenők meg minden gond nélkül meg lettek hamar!....2 db vadaskert 2db manufaktúra meg talán kb még 9 db ól volt kint a többi fa ....ennyi is elegendő volt !....Most már csak nem szabad elfelejtenem beszedni amit be kell !
    Kellemes Húsvéti Ünnepeket mindenkinek! :)

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.