Visszajelzés Húsvétvárás - eventcsevegő

Kategória: 'Aktuális témák megbeszélése', témanyitó: Ableotory, témanyitás ideje: 16.4.25.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Mennyire tetszett az event? Kérlek, értékeld!

Szavazás lezárása: 14.11.25, 12:29.
  1. 1

2. 2

3. 3

4. 4

5. 5

6. 6

7. 7

8. 8

9. 9

10. 10

Az eredmények csak a szavazat leadása után láthatóak.
  1. terrdora

terrdora Fórumprofi

De csóri hét lesz a következő, lassan semmit sem ad!

Azért egy szintet illene tartani.

2. ambrusne

ambrusne Fórum nagymestere

Segítség! Ismét elakadtam - Okosfüles kártyakulcs kellene a belépéshez - mit csináljak?
    Köszönöm a segítséget!!! Üdv.

3. Sylja

Sylja Fórumgróf

Szia!

Az Ismertetőből hozom:

"Okosfüles kártyakulcsa
    Az event kezdetével kapunk automatikusan 1 db-ot!
    Hozzájutási lehetőség: az 1 db ajándékon felül, a térképes mechanika ablakán belül, a 2. és 3. szinten további plusz 1-1 db szerezhető."

Az 1. szinten (Gyűjtemény) a 12. mező,
    a 2 szinten (Terményes ól) a 6. mező,
    a 3. szinten (Titkos tanya) a 7. mező adja.

Forrás: https://board-hu.farmerama.com/threads/húsvétvárás.26221/#post-1446425

-ágianyu33-, Swartsch, inanna11 és 3 más kedveli ezt.
  4. ambrusne

ambrusne Fórum nagymestere

Igen, végig vittem a Gyűjteményt és még sincs Okosfűles.... ezért nem tudok belépni a Terményes ólba.

5. lovardatanya

lovardatanya Fórum mestere

Én már 1 hete nem láttam de most megnéztem(szerintem a többiek alszanak): ha végig vitted a gyűjteményt akkor a következő okosfüles kártyakulcsa a 12-es mezőn kellett legyen és meg kaptad. (gyüjteményes, felül balról jobbra a 4. kocka.

A Terményes ólnál alul balra a második kockába, az 1-es mezőbe kell beadnod, hogy tovább mehess. A harmadik okosfüles kártyakulcsot pedig tovább haladva a 6-os mezőn kapod meg.

Utoljára szerkesztett: 23.4.25, 22:54
    -ágianyu33- kedveli ezt.