Visszajelzés Húsvétvárás - panaszláda

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Ableotory, témanyitás ideje: 16.4.25.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Ableotory

Ableotory Team Leader Team Farmerama HU

Ez itt az event panaszládája!
    Ide várjuk a panaszaitokat az eventtel kapcsolatban!

Kedves Játékosok!

Érkezik a következő event!

Húsvétvárás

Az event kezdete várhatóan: 2025. április 17. (csütörtök) 14:00 óra
    Az event vége várhatóan: 2025. április 30. (szerda) 22:00 óra

Event jellege: eventnövény termesztős, felröppenő gyűjtős, malomban keverős, térképes mechanikás, kiválasztós mechanikás
    Eventnövény: Főzőpohár-gyökér
    Felröppenők: Mikroszkóp, Űrlénysejt
    Malomtermék: Űrlénytojás

Különleges kellékek: Okosfüles kártyakulcsa, Plazmagömb, Csillagos érme
    Event elkezdéséhez szükséges feltételek: 3. farmos szint
    Az event nehézségi fokozata: közepes / nehéz

Az event a Teliholdas farmon és a Gombaerdőn zajlik.

Az event a hírek felületéről, az event óráról,
    valamint a Teliholdas farmon és a Gombaerdőn megjelenő eventbejáratból érhető el.

Kérünk mindenkit, hogy amíg nem jelezzük, hogy az event elkezdődött és minden rendben megy,
    ne arassatok (a felröppenő miatt) és ne ültessétek el az eventnövényt!

Javasoljuk továbbá, hogy az event teljesítését ne hagyjátok az utolsó pillanatokra,
    nehogy valami nem várt technikai problémátok legyen (pl. áramszünet, internetelérés probléma)
    és emiatt elvesszen az addig elvégzett munkátok.

Az event csevegője >> ITT << érhető el.
    Az event ismertetője
    >> ITT << olvasható.

Swartsch és .dina1. kedveli ezt.
  2. Ableotory

Ableotory Team Leader Team Farmerama HU

Ne feledjétek, ide kizárólag az eventtel kapcsolatos panaszaitokat várjuk.

Az event csevegőjében várjuk a taktikai, segítő hozzászólásokat.

A panaszláda kizárólag az eventtel kapcsolatos panaszokra van fenntartva!

Sikeres játékot kívánunk!

Swartsch és .dina1. kedveli ezt.
  3. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Sziasztok

Az ismertető hosszú... remélem az event egyszerűbb lesz mint amilyennek tűnik mint :music:

Fätum, inanna11, NagyG1950 és 3 más kedveli ezt.
  4. Marcsifarmja

Marcsifarmja Aktív író

Sziasztok. A teliholdas területet miért nem lehet előbb kinyitni, hogy felkészülhessünk a felröppenőkre? Gondolom vannak még rajtam kívül, akiknek zömében növények vannak ültetve, kevés fával és óllal. A másik, hogy a felröpik csak fákból és ólakból jönnek, és akkor még hol ültetem az eventnövényt? Magam részéről kimaradok ebből az eventből is.

Valika51, barbi021951, Fätum és 10 más kedveli ezt.
  5. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    két hetünk lesz az eventre, szerintem még ne engedd el.
    Van két teliholdas termő terület, az egyiken például kirakod az ólakat, mellé fákat, a másik területen meg termeled az event növényt, s ott is hagysz kint fákat.
    Biztos hoznak majd a Játékostársak is terveket, sok sikert, ha mégis belefogsz.

genka53, barbi021951, Sali~*.* és 2 más kedveli ezt.
  6. vasslacko1975

vasslacko1975 Járnitanuló

Miért a teliholdasra tervezték?? Agyrém... Növényt kell ültetni, de a felröpi fákból és ólakból lesz... A gombaerdő meg nem mindenkinek van meg, vagy csak részlegesen... Nekem nem gond, 100 év múlttal van segítségem (bónuszok)... Inkább nem folytatom... Nekem a teliholdas farm a kedvencem, nem szeretem ha oda mást terveznek be... Úgyhogy most morgom tovább magamban....

Gaznóra, Marcsifarmja, sutimami57 és 3 más kedveli ezt.
  7. szili48

szili48 Törekvő

eszement dolog ilyen lassú, nyúlós eventet ünnep idejére hozni, még ha mindjárt 2 hétig is tart, aki kitalálta annak se családja, se hite nincsen, ez szomorú!

a1a4, Kisfenyő, rezsder és 9 más kedveli ezt.
  8. Marcsifarmja

Marcsifarmja Aktív író

Szia. Köszönöm a bíztatást. Még átgondolom.

sutimami57 kedveli ezt.
  9. boszi52

boszi52 Fórum biztosa

Úgy látom ez felejtős event lesz , tul macerás ,pláne,hogy nem nullázok ,mivel nem tudjuk még megnyitni se fát se plakat nem tudtuk kirakni így nem jön a felröpi,amikor meg már nyitva lesz akkor meg növényeket kéne ültetni , két hét pihenés lesz úgy is televagyok dekorokkal ott porosodik a raktárba

sutimami57, andika84 és mucus252 kedveli ezt.
  10. Supernagyi50

Supernagyi50 Aktív író

Helló mndenkinek! Nem szoktam panaszkodni, de most engedjetek meg egy-két megjegyzést. Én már régen játszom a farmeramán, de még olyan húsvéti event nem volt, hogy a teliholdason legyen. Aranyos volt, tojáskeresés, húsvéthoz kötődő játékok voltak és nem a teliholdason, hanem a főfarmon, szédült szántón és az erdei tisztáson. Azok jók voltak. Ez most nem igazán tetszik. Akinek igen, annak jó játékot kívánok, én ezt inkább kihagyom. Bocs, a negatív hozzászólásért.
    Supernagyi50.

11. Imrus65

Imrus65 Törzsjátékos

Nekem ez túl hosszú időtartamú, kihagyom, inkább a tényleges kertemmel foglalkozom.
    Jó eventezést mindenkinek.

12. i.boroka

i.boroka Járnitanuló

Jaj de jó, már be is fejeztem ezt az eventet :). Nekem a Húsvét nem ilyen horror izé mizékről szól. Számomra végigolvasva egy káosznak tűnik az egész event. Túl fáradt vagyok, hogy ezen agyaljak....sok sikert azoknak akik nekifognak.

Farmom1024, Neni60, szili48 és 6 más kedveli ezt.
  13. edit101977

edit101977 Utánpótlás-írogató

Szomorú vagyok , Húsvét ünnepén teliholdas játék van . Nem értem , de legalább az ünnep alatt nem játszom . A családra és a Húsvétra figyelek , nem a démonokkal teli játékra . Végülis köszönettel tartozom . De azért nagyon furcsa ! Mostanában túl sok teliholdas játék van , ha így folytatódik , abba hagyom a hosszú évek óta való játékomat . "Jézus – pénteki keresztre feszítése után – a harmadik napon, vasárnap feltámadt. Kereszthalálával megváltotta minden ember bűnét, feltámadásával pedig győzelmet aratott a halál felett."

tunderbogyoka1 és strawberry49 kedveli ezt.
  14. Tavirózsa

Tavirózsa Fórumőrült

Sziasztok!

El sem olvastam az ismertetőt, egyből ide jöttem olvasni. Az olvasottak alapján én is úgy gondolom, hogy ezt az eventet elengedem..... Húsvét van, készülődés, locsolkodók, család, vendégek várása. A kertben is van dolog már, ha itt a jó idő. Mindenre számítottam, csak erre nem. Csinálja az, aki kitalálta. Újabban idelöknek mindenféle nyakatekert és egyre többször hosszú 2 hetes eventet, ez már kezd unalmas lenni. Játszani szeretnék, és akkor, amikor az időm engedi, nem pedig agyalni, nézni az órát, hogy ideérjek leszedni dolgokat. Teljesen egyetértek azzal, aki előttem írta, hogy a játékomat alakítom az életemhez, nem pedig fordítva! Nem gyerekek vagyunk már.

15. kincsembogaram67

kincsembogaram67 Kivételes tehetség

Sziasztok. Már kezdtem szégyellni magam, hogy csak én panaszkodom sokat. Nos, ez az event sem lesz elkezdve részemről. :( Felfogni sem tudom, hogy lehet ilyen őrült mennyiséget kérni. A szupertáppal gyorsabban érnek az ólak, de tuti, hogy erre nem pazarolom el. A szupertrágyát sem és osarat nem veszek, így az általatok kiszámolt mennyiséget elérhetetlennek látom.
    Legalább feltudom szaporítani a növényeket, mivel sokáig nyitva lesz a Teliholdas. Ennyi előnye van és már ennek is örülök. :)
    Hálás szívvel köszönöm a megosztott és kiszámolt nővények és felröpik számát. :inlove:
    Aki elkezdi az eventet, sok sikert kívánok hozzá.

Neni60 és szöszi50 kedveli ezt.
  16. strawberry49

strawberry49 Rutinos

Sziasztok!
    BIP BIP??? Most tényleg? Mi ez a sületlenség? Majdnem sírtam, mikor megláttam. Miért nem lehet valami szép event végre??? Olyan igazi ünnepi, húsvéti, tavaszi. Szép növényekkel, kitehetőkkel, grafikával. A szépet nem lehet megunni!!! Játszani öröm, de ezzel? Húsvétkor telihold?
    Űrlénytojás? Nyolcadik utas a húsvéti nyúl… meg plazmagömb? Függő vagyok, de egyre kevesebb örömet okoz a játék, és egyre szomorúbb vagyok amikor ilyeneket látok.
    Nyilvánvaló, hogy nem én vagyok a célközönség, nem az én vágyaim az elsődlegesek, de vajon kit céloznak meg a játékkészítők? Jelentkezzen már az, aki látva ezt az event leírást csillogó szemmel felkiáltott, húú de jóóó ajik, hú de jó minden, óóó de cukkancs kitehető, ha törik ha szakad nekem ez kell!!!!!
    Függő vagyok, és még vásárolnék is, ha szerelembe esnék, de soha semmi nem csábít…. (lehet öregszem, vagy nem tudom)
    Hoztam néhány húsvéti képet, régiek, de szerettem őket csinálni.
    Az hiszem nyolcadik utas a húsvéti nyúl kép nem lesz, ettől valahogy nem kap el az ihlet. (talán jobb is…gondolhatjátok)
    Olvasgatom az okosokat, hogy ezen a rémületen, hogy lehet minél egyszerűbben túljutni, mert függő vagyok, és vagy csinálom, vagy legyőzöm a függőségemet, és nem csinálom. Nem áll meg a világ, ha tényleg csak az ünneppel, a családdal és az igazi kerttel foglalkozom, nem ezzel a gyötrelemmel. (győzködöm magamat….)
    Bocsássatok meg a nyürrögésért, szóljon ez a hozzászólás a húsvéti hangulatról, a nyuszis képekről, a Húsvétvárásról és persze a húsvéti event várásról.
    (S még egy fontos dolog: minden tiszteletem a moderátoroknak, és hálásan köszönöm a munkájukat, és páratlan, hogy van még olyan, aki ezt a munkát bevállalja. Toma!!! Te meg egy félisten vagy, de tényleg.)
    Szép ünnepet mindenkinek!
    [​IMG] [​IMG]
    [​IMG] [​IMG]

Utoljára szerkesztett: 18.4.25
  17. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Szia. Nem kell szégyellni semmit. Ha valaki nem talál az evetben semmi hasznosat, akkor el kell engedni.
    Aki meg talál, az csinálja.

18. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

reggelt!
    Én most megtaláltam a tükörtojást. Azért panaszolom, mert az egy darab kevés lett, eperke. :D :p

strawberry49 kedveli ezt.
  19. edit101977

edit101977 Utánpótlás-írogató

Nekem a Húsvét nem démonokról szól , nem is fogom játszani. Inkább ünneplem a feltámadást , a gyönyörű tavaszt. Nekem örömhír a Húsvét , nem értem , ki talál ki mindig ilyen sötét démunikus játékot. Köszi a szabadságot

aboga, Neni60, mami531953 és 2 más kedveli ezt.
  20. -sanele-

-sanele- Fórumlakó

sem értelmezni,és szerintem kivitelezni sem fogom tudni.De már megszoktam,hogy egyre bonyolultabbak az evente,ráadásul a gépem sem igan bírja de még egyszer nem fogom cserélni. Így néha sikerül,néha nem. Minél több feladat,annál többször dob ki>:(

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.