Visszajelzés Hajótörés! - eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Enike**, témanyitás ideje: 26.1.23.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. GreekYogurt

GreekYogurt Járnitanuló

Szia!

Nem adom fel. Ebédre beérik a növénykém és így már lesz elég felröppenőm a továbblépéshez. :)
    Köszönöm a majamaszk lehetőségét de a felhő volt az elsődleges cél és az már sikerülni fog. :) A többi csak ráadás.

2. MickiMause

MickiMause Utánpótlás-írogató

Azt hiszem itt sem lesz felhőm! Jelenleg 262 felröpi (igen kicsi farm hiszen csak augusztusban kezdtem) de ez nagyon bosszantó, hogy ennyire a pénzről szól! Azt hittem egy szép és nyugodt, jól játszható nem dir durr játék. De hogy enyit bosszankodjam rajta.......... S még most van a játék születésnapja is!.... Gyalázat!

tuxumuxi, Norella404, Andzsi1971 és 3 más kedveli ezt.
  3. Mazsola71

Mazsola71 Fórum-zöldfülű

Szia. Ne aggódj Én is bosszankodok. Felröpi nekem sem jön, pedig 10 éve játszom vele. Pénzt Én sem teszek bele. Egyet értek valóban pénzről szól, már nem a játék élményről. Pedig jó játék, máskülönben nem lennék még mindig itt.

Pannik meg extrák nekem sincsenek, de nem is haladok vele. Felrepi nekem is sok hiányzik még, gyakorlatilag a fele az event első részének. Még annak sem jutottam el a végéhez.

Moderátor által utoljára szerkesztve: 31.1.23
  4. briguka

briguka Fórummogul

Szép napot! Felhősor megvan - ez volt az elsődleges cél. Közben szorgalmasan dugdostam a malomban a következő növényhez szükséges térképet /lett már 50db/, erre mit keverek be? Természetesen a már nem szükséges növényből az 50db-ot... Most kaptam a rendszertől az újabb 5db térképet, de már nem áldozok zöld cseppet a felszaporításra - a piccolót úgysem érném el, a kitehetőktől meg roskadozik a pajta.. /bár a mostaniaknak szép tp-hozama van...

Gratulálok azoknak akik mindkét részt befejezték, hajrá azoknak akik még felröpire vadásznak. Kitartást, meglesz, van még idő!

5. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Sziasztok!

Ma álltam neki a rövid eventgaznak... felreppenőből is hiányzik még 500... :music:
    Majd meglátom meddig érek el...

jutka190226, maszilva és Nagyii58 kedveli ezt.
  6. zebraful

zebraful Fórumelemző

Event befejezve. Már csak arra vagyok kivácsi, hogy mi van a ládában- egy hajótöröttnek nem mindegy,- és várom a mentőexpedíciót Kacsa Katával. Maradt 22 mentőmellényem. Egy éjszakára ültettem sisak babot. Folyamatosan a pálya szélén őrködött 6 Páncél Panni. A szomszédok is rendesen küldtek és a Varázsfák is bedolgoztak. Mostantól a gazdakör kigyomlálása van napirenden, remélem a következő szülinapig végzek..

7. sadrika97

sadrika97 Kivételes tehetség

Vigasztalásként mondom, ez a típusú event ilyen szokott lenni. Nem érdemes bosszankodni rajta. A több felröpihez segíthet a leghosszabb növény aratásával történő eventkezdés. Én nemrég megvettem farmaranyért az Édes mogyoróspele élőhelyhez a tojást, az is +5% esély a felröpire minden nap. Nekem most jön a hosszú eventnövény, jutok amíg jutok a Jack és a bónuszok más eventre tartalékolódnak.

8. Szaby200342

Szaby200342 Junior szaki

Ne aggódj, együtt érzek veled!
    378 mentőmellényem van, az eventet Saguaro-val vártam, azóta 8 órás növényt termelek, az éjjelre Saguarot ültettem megint hogy legyen felröpi. Még a fele sincs meg, nem tudom hogy lesz meg az összes...
    Még 2 óra és leérik a Saguarom, aztán ma még belefér egy kör e-gaz is.
    Küzködök én is, de nem adom fel, remélem a felhő meglesz nekem is!

MickiMause, edina242, DevilMókus és 9 más kedveli ezt.
  9. csobi

csobi Fórum-zöldfülű

szia! :) a majamaszkhoz hogyan lehet hozzájutni? :D

10. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

stb_farmer és mamarygen kedveli ezt.
  11. jutka190226

jutka190226 Fórum hercege

Sziasztok! A kis farmokon nekem sem lesz meg a felhő. Gyalázatos, hogy a sisakbab is csak 70 felreppenőt ad a 8 órás gaz, meg 25 max 30. Ha hosszút ültetek a gaz nem fér bele csak kétszer egy nap. Vagy az nem lesz meg és akkor hiába lenne felreppenő. Eldöntöttem a jövőben a szigetes eventeket kihagyom. Nem éri meg bosszankodni. A nagy farmon is csak tegnap lett meg a felhő, de nem küzdök tovább nem látom értelmét beáldozni egy csomó extrát.

maszilva, stb_farmer és Mazsola71 kedveli ezt.
  12. Luca_511

Luca_511 Rutinos

Nálam a sisakbab 150-160 körül adta a felrepit. A taktikám az volt, hogy először a négy órás növényt termeltem, mert ott éjszaka mehetett hosszabb érésű. Akkor még csak nem is a sisakbabot ültettem, hanem a 14 órásat. Ebből meglett a kért mennyiség. A nyolc órás növényt is letermeltem, most pedig van idő összeszedni holnap estig a hiányzó felrepit.

Othep, maszilva, mamszi5107 és 3 más kedveli ezt.
  13. csanya52

csanya52 Aktív író

Nekem 110 adott a siskabab.A 24 órás növények adnak 150-160 -at.

mamszi5107 és Luca_511 kedveli ezt.
  14. -ágianyu33-

-ágianyu33- Fórum admirálisa

Szia !
    A sisakbabot egy nap 2-szer tudod aratni a 3 gyorsítóval.

mamszi5107, Kuzdern, marcsi152 és 4 más kedveli ezt.
  15. -Holdfeny-.

Még 308 felreppenő hiányzik...:music: Rég volt mikor az utolsó nap fejeztem be egy eventet...;)
    Ilyen is kell néha:p

mamszi5107, stb_farmer, sutimami57 és 2 más kedveli ezt.
  16. DevilMókus

DevilMókus Mindentudó orákulum

Szia 300 röpi hiányzik itt is a piccoloért -.. 30 óra van:music:
    Hát gyorsítani kell nincs mese a kis páncélosokat is rakosgatni se ártanaxD
    Jamszgyökér és édesburgonya elég gyorsan aratható minden zöldség bonusszal együtt.o_O

Utoljára szerkesztett: 1.2.23
    mamszi5107, stb_farmer, marcsi152 és 3 más kedveli ezt.
  17. -Holdfeny-.

A Pannik köszönök szépen jól vannak a menübe:p A gyorsítással nincs gond;)
    Meg leszek mire vége lesz az eventnek...8) Remélem nálad is összegyűlik;)

marcsi152 és DevilMókus kedveli ezt.
  18. DevilMókus

DevilMókus Mindentudó orákulum

Meglesz 38 perc pannikkalo_O, kiszaladok a boltba pont aratható,:)
    Még 1-2 ilyen gyors kör ha nem lesz meg este sisakbab majd szerintem legkésöbb reggelre jó vagyok:)
    Hmm a menübe is hat .. mert akor nem rakosgatom:pxD
    Holnapután még a zsetonokat is felhasználnám.o_O
    / Csak ne felejtsem el mert lejár az idő:eek:

Utoljára szerkesztett: 1.2.23
    stb_farmer, marcsi152 és -Holdfeny-. kedveli ezt.
  19. -ágianyu33-

-ágianyu33- Fórum admirálisa

Kész vagyok az eventtel, 410 felröpim maradt.
    Három éjszaka ültettem sisakbabot, a többi időben event növény ment, 21 Pannival arattam.

maszilva, soresne, Hagymácska55 és 4 más kedveli ezt.
  20. -Holdfeny-.

Event kész... Éjszaka dekorok voltak kint a bónusz miatt;) - jó ez a majomforgás;)
    A pannik a menübe figyeltek:music: - utálom őket pakolászni... csak vészhelyzet esetén vagyok hajlandó rá:p

DevilMókus kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.