Halloween 2014 - eventcsevegő

Discussion in 'Egyéb témák archívuma' started by -East17-, Oct 24, 2014.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. jucus100

jucus100 Fórumelemző

Szia !
    sokat lehet tanulni a sok mester farmerek írásaiból. :)

2. _Cygnus_

_Cygnus_ Fórum elő legendája

Én elárulhatom, honnan vagyok, velem csak a kerítésed közös. xD
    Na igen, aki ide írogat, azokról sok mindent el lehet mondani, csak azt nem, hogy nincs bennük egy csepp őrültség sem. xD

3. nemethpgabi

nemethpgabi Fórumelemző

Szia Tesókám!
    Még a szám is tátva maradt az új "ruhádtól". Az előző szexi, a mostani "ari" lett.
    Ha Te főzted a más kajcsit, akkor szuper, az nagyon fincsi lesz. Tortát készítettél? ;) :inlove:

Ylyuszvölgye likes this.
  4. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia!:)
    Én nem tudok olyan hosszú lenni, mint te, nem is akarok, de teljesen igazad van. Az első területen én most tyúkólakat tartok, a bahán pedig szőlő érik, lesz "olcsón" trágyám, bármikor minden szívfájdalom nélkül meg szakítom és elkezdem a szaporítást, ha indul az event.
    Ha a felröpik száma hasonló lesz, mint az előző eventeknél nem fog különösebb gondot okozni.

5. nemethpgabi

nemethpgabi Fórumelemző

Tényleg ne mérgelődj!
    Lehet, hogy ez már a feladat része, hogy: ki tudja leggyorsabban/ügyesebben átkonvertálni az új időpontra a tervezetét. ;)

6. _Cygnus_

_Cygnus_ Fórum elő legendája

Rántott cukkinit kéne csináljak, de mire hazaérnek, úgy teszek mintha nagyon sürögnék a konyhában. :D
    Ehhez nincs is mit hozzátenni, végignevettem az elejétől a végéig. :D Nem kell nekünk event, elég ha a csevegő beindul.
    Természetesen Pharmert meg Eastet imádjuk. Hétvégén már csak a Pharmer hozzászólása hiányzott a fejfájásomhoz xD,de East nagyon rendes volt, hogy csak fejcsóválva konstatálta, hogy már a topicot sem találjuk. xD

7. kutyaszálló

kutyaszálló Fórum admirálisa

hát ja, vagy a tölgyesében járt és van plusssssz rúnája amiből kiolvasta:)
    nem is rossz néha a Jónás erdejében járni:D:D

nemethpgabi and _Cygnus_ like this.
  8. cápa~hu

cápa~hu Törekvő

Fojtóinda kinyírta a farmerama csapatot most verbuválnak ujjakat xD

9. Marika312

Marika312 Fórum császára

Nem tehetünk mást mint türelmesen várunk - (vagy türelmetlenül). A reggel 6-kor indított 12 órás is le fog járni, gondoltam kezdésre és szaporításra elég lesz. Nálam is üresben megy a 100 %-os bónusz, - de így történt, így fogadom el. Viszont reggel szintet léptem és kipörgettem Rackónál normálban egy Aranyszamarat. Várom az eventet. Kitartunk.

10. kutyaszálló

kutyaszálló Fórum admirálisa

gratula az aranyszamárhoz és a szintlépéshez, a kezdésig erre gondolj és már is rózsaszínbe látod :D:D

Marika312 likes this.
  11. Pharmer500#2

Pharmer500#2 Fórumgróf

És ilyenkor nincs Katám sehol: hogy a kezem alá dolgozhatna egy pirulós szmájlival...:)
    Mindenesetre ma én is okosabb lettem egy bölcs tapasztalattal, ami akár régi és közkeletű is lehetne, de amit egyelőre csak itt és csak most és csak én és csak velősssen a következőképp tudnék megfogalmazni: "Hozzád hasonlatos emberek társaságában, jobban jársz, ha Tenmagadra sem mondasz semmi terhelőt...!"
    :D

12. Ylyuszvölgye

Ylyuszvölgye Fórum ismerője

Szia Kistesó :)

Igen mi már csak ismerjük anyánkat, de néha elgondolkodom azon, hogy tényleg Ő -e az vagy sem :D :D Felnőttnek látszó gyerekek vagyunk báránybőrbe bújva és várjuk a halloweent :D :D :D

Nincs torta, de ha nagyon szeretnéd kaphacc tőlem :D köszike, csak halloween miatt ;) De ugye azóta már becsuktad a szád? xD

Tessék gyorsba csináltam :p

[​IMG] [​IMG]

nemethpgabi likes this.
  13. anikó5252

anikó5252 Járnitanuló

Ajjjjjajjjajjaj......2-kor kiraktam az eventhez szükséges fehérártatlanság...stb plusz kiváltottam az utolsó 3 órás kuponomat>:(:oops::cry::wuerg::cry::cry::cry::cry::cry: mire elkezdődik le is jár :cry::cry::cry:

14. weiszhaar

weiszhaar Junior szaki

Sziasztok:)
    ....nem hagytam a bónuszt, learattam - nehéz döntés volt, de meghoztamxD
    Ilyen sem volt még hosszú online farmer életem során, hogy zabozva várok egy eventet!
    (...és zabosan:mad:)

15. Bormer

Bormer Fórum-zöldfülű

Ugye a Közép-európai időt kell választani?

SzilvaG and kiszcica like this.
  16. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Szia!
    Igen, azt kellene választanod.:)

kutyaszálló likes this.
  17. Bözse

Bözse Rutinos

Na ez az internet hátulütője!!!!:( Mert ha face to face állunk Te meg én, akkor lerí rólam, hogy csak húzlak az "óriási felhőbörödésemmel" (Egyáltalán van ilyen szó?! Mondjuk most már van!:D) Bakker annyit nem kacsintgathatok Rád, amennyiből ez tuti lejön Neked.;);););) Még az asszony meglátja és bizti nem az jut erről az eszébe, hogy allergiám van és épp akut roham keretében morzézok a pilláimmal. Most komolyan!:) Mindenkinek megvan a maga mániája, csak mindenkinek más és más. De ha vki a sajátja miatt megsértődik, akkor az az egyéni szoc probléma definiálását teljességgel kimeríti. Szóval részemről nincs harag. Ez csak a Farmeráma Dumaszínház.
    Az utca vérprofi Farmerámása címet szerintem könnyű megszerezni:), csak jó helyre kell költözni. A mi utcánkban 9 ház van. Ebből 2 lakatlan. 1 helyen van még internet, de ők nem virtuális földművelők. Ők hagyományosba nyomják kint a kertben kapával, kaszával meg ilyesmi. Szóval itt én vagyok a király, vagy inkább a királynő, vagy mi a szösz.xD Utolsó soraidat bóknak veszem. Kos vagyok, szerintem ez sok mindent megmagyaráz.:oops: Próbáltam utólag változtatni ezen, reklamáltam is itt-ott miatta, de minden nem jöhet össze. Most már Kos maradok örökre.
    PS: A sok, részben jogos nyürrögés után üdítő kivételként szeretnék hálát rebegni a BP-nek, hogy csúsznak.:inlove: Így volt lehetőségem megnézni a The Walking Dead 3. részét (már fenn van, akit érdekel). Nem kellett a zombik és a 'Hallo Wien' között választanom. Köszönöm BP!
    PS 2: Jesszus! Most már kezdem hosszúságban megközelíteni a Te hsz-eidet! Bocsi, hogy elveszem a betűidet! Rájöttem a megoldásra!!!! végtelenszer ;)

Last edited: Oct 27, 2014
  18. magdi06

magdi06 Fórum elő legendája

Jobb lenne,ha ma már nem is kezdődne,mert minek!! Aratás elmaradt,vesztünk a turbókból is ha ilyen sokára aratjuk le. Na meg mionden veszteség!!Nem tudom miért jó ez!?!?

19. Bormer

Bormer Fórum-zöldfülű

Köszönöm :)

20. bogisaci60

bogisaci60 Fórum bárója

Gondoltam Bözse, hogy te intézted el a későbbi kezdést :) Így az orvos is belefért, meg a WD nézése is ;)

Bözse likes this.
Thread Status:
Not open for further replies.