Halloween 2014 - eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: -East17-, témanyitás ideje: 24.10.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Gdominik

Gdominik Fórumprofi

100 felröpim lett. Egész jó és még egy pár db fog jönni. Azért minden rosszban van valami jó is. Igy legalább megy a hosszú komfortba éjjelre, úgy se érek rá holnap csak délután. Legalább a csatnim se veszik el. Pinkivel egész késő estig kitart majd.

2. _Cygnus_

_Cygnus_ Fórum elő legendája

A fojtóindát most dugtam vissza a földbe, míg a másik beérik a konyha felé veszem az irányt. :D
    124 ektoplazmával kezdtem, most 131 van. A napi átlag 135 kell legyen, úgyhogy az event ezen részével nem lesz gond.

Marika312, Ylyuszvölgye és dereret kedveli ezt.
  3. Katica749

Katica749 Utánpótlás-írogató

A répás csatnit kiraktam, de a Pinkit nem engedi. Talán nem lehet használni?

4. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Szia!

Pinkie sütivel a már rekeszekben lévő bónuszokat lehet hosszabbítani, így a süti elfogyasztáskor nem jelenik meg a rekeszben, csak a már élő bónuszok ikonja alatt kicsiben.

5. Bözse

Bözse Rutinos

Az új indiai producer csávónak tuti vannak skót felmenői;)xD, mert ez a 24 óra csak arató nagyon gagyi.-.- OK az előző csajnál is volt 1 órás traktor hasonló paraméterekkel, de ez akkor is gáz.:oops: Tudom, tudom, ajándék traktornak ne nézd a váltóját!;)xD Apropó traktor, újra itt a kedvenc überelhetetlen traktoros videóm. A kicsiknek új, a nagyoknak meg ismétlés a .... Tudjátok Ti azt!

6. -Encyberama-

-Encyberama- Kivételes tehetség

Sziasztok!
    Örülök, hogy a munkaidőm végéhez igazították az eventkezdést :)161 felröpivel kezdtem, magok minden jóval megszórva szaporodnak.

Gio, Ylyuszvölgye és csio70 kedveli ezt.
  7. Numiz

Numiz Fórum veteránja

Semmiség a 30.000. Úgy számolom a Telihold, 32.000 körüli rémet kért a kész felhősorhoz. 78 Suptágyám maradt, de kész.
    Itt 6 nap és 4 területünk van. Ujjgyakorlat......xD

Marika312, Gio, nemethpgabi és 3 más kedveli ezt.
  8. BZKati

BZKati Járnitanuló

Sziasztok!

Nem tudom eldönteni, hogy az én számítógépem nem tud számolni vagy a szerver. :music: Elvileg 45 magom lenne, de csak 43 területre engedte ültetni, 2-t elvitt az ektoplazma, vagy mi van? Jelenleg 134 felröppenőm van. :)

9. Katica749

Szia! Köszönöm a segítséget, de a csatnihoz nem tudom kitenni a Pinkiet, mert a kis kezt ábrázoló négyzet szürke marad. Hiába kattintok rá. Nem működik.

10. kukac42

kukac42 Mindentudó orákulum

Nekem olyankor szokott ez előfordulni, amikor már rajt van a pinkie!
    Nézd meg lehet, hogy már rajt van és azért nem enged még egyet rápakolni!

11. Katica749

Köszönöm szépen, igazad van. Megleltem.

12. alpha58

alpha58 Rutinos

Valószínűleg elmaradt 1 területre a KK , én is jártam már úgy.

13. Evita-55

Evita-55 Fórumfelvigyázó

Gratulálok!:)
    Nálam kb a fele jött xD

apumbiapa kedveli ezt.
  14. Erzsike5110

Erzsike5110 Haladó

Nekem is 105 felröpi jött úgy, hogy a főfarmot oktalanul learattam 14-kor.

15. Bözse

Bözse Rutinos

Ez az ektoplazma nem az a repkedős fajta.:p Morci vagyok.-.- 120 nem a világvége, na de nem is az eleje!;)xD Amúgy csak nekem ugrik be asszociációként az ektoplazmára ez::oops::music:

Sandika és muksika kedveli ezt.
  16. dalmata10

dalmata10 Fórum biztosa

Szia kukac!

Köszönöm szépen a segítségedet. 2x léptem ki és be, végül sikerült. Üdv: dalmata10

kukac42 kedveli ezt.
  17. ho-hoboy

ho-hoboy Fórum bárója

Nekem a hosszúkkal eddig 68 db jött:wuerg:

18. Ylyuszvölgye

Ylyuszvölgye Fórum ismerője

Szép estét mindenkinek :)

111 felröpivel kezdtem :)

Meeeeeeeeeeeeeeent nyisd az ablakodat :)

Még jó hogy nem mást xDxD
    Szia :)

Én már többször jártam így, de meglesz :)

Grat a kezdéshez :) Szerintem megleszünk szépen lassan ahogy szoktuk :)

További szép estét és kellemes eventezést :)

Numiz, _Cygnus_ és kukac42 kedveli ezt.
  19. nemethpgabi

nemethpgabi Fórumelemző

Szia KisKukac!
    Megértelek, imádok a fórumon lógni..., ebben a társaságban... :)

kukac42 kedveli ezt.
  20. -B-bett

-B-bett Járnitanuló

Tele ültette kölessel a farmom! >:( Így az életben soha nem lesz meg az eventem! >:( :cry::cry:
    Így nem lehet játszani! Nem azt ültetek, amit akarok, hanem amit a farmmunkás véletlenül odabiggyeszt!:cry::cry:
    Akkor inkább Alszom!
    Jó éjszakát mindenkinek!

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.