Halloween 2014 - eventcsevegő

Discussion in 'Egyéb témák archívuma' started by -East17-, Oct 24, 2014.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Tigrislady

Tigrislady Fórum admirálisa

Szia!

Farmaranyat a tenyészállatot kérő feladatokban találhatsz, illetve némelyik terményes gazdaköri is ad jutalomként, x db beszállított termény után, de nem mindegyik, nézd át őket.

Minden_esetre likes this.
  2. Valcsitanya89

Valcsitanya89 Haladó

Brazil dió, csillag gyümi, semmi újdonság!Ajándék fának ne nézd a termését és a grafikáját!!!:mad:>:(:wuerg:

3. agi967

agi967 Fórum biztosa

Szia! Szerencsésebb voltam tűzvirágfa (igaz az volt 1) és szentjánoskenyérfa (még nem volt) lett a titokfákból. Örülök nekik. Az első négy feladattal vagyok készen,jönnek a felröpik is rendesen.

Valcsitanya89, Claunyuszi and Gio like this.
  4. Hjozsef

Hjozsef Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni a tapasztaltabb játékosoktól. Nincs kedvem sokat számolgatni és nem ismerek minden érés és termésgyorsító kütyüt. A kérdésem az lenne, hogy aki nem szeretne 1x1-es területekkel játszani ( én ), van esély 2x2-esekkel elérni az event befejezését? Ha igen, akkor milyen megoldásokat javasoltok? Köszönöm előre is...

5. Samborg

Samborg Fórum félistene

Szervusztok! Megosztom veletek az örömömet. Most pörgettem 100 % terménybónuszt. Ilyen event alatt még nem volt.

6. Evita-55

Evita-55 Fórumfelvigyázó

Gratulálok!:)
    Nekem mindig egyszerű fákat szokott adni, még egyik sincs ami Neked jött! Még az enyém most érik, izgatottan várom az eredményt :D

biborka70 and agi967 like this.
  7. Böbi49

Böbi49 Fórumlakó

Sziasztok!
    A titokfáim: csillaggyümölcs és gránátalma, (narancs ló istálló)>:(. Az ötödik feladatnál járok, felröpi kell még hozzá.
    Ahhoz képest, hogy az indulás igen balul sikerült, tűrhetően haladok.

8. agi967

agi967 Fórum biztosa

Nem tudom mennyi szupertrágyád van,komforton csatnival vagy töklekivel,szupertrágyával megtermelhető kb ugyanaz a mennyiség.

9. kelemeny

kelemeny Fórumgróf

Másfél napos késéssel elkezdtem a játékot!!
    Ami meg lesz, az meg, ami nem, az nem!
    Ennyi!

10. _Cygnus_

_Cygnus_ Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Nekem is tetszik nagyon az animáció. Nem szoktam figyelgetni semmit, gyorsan bedobálom és kész. De most nézem, ahogy a pók leereszkedik, a mozgó kalitkát, az egeret, a varázspálca lendülését. Tetszik. Gratulálok a megálmodójának!
    Az eventtel jól állok, igaz a 4 órás növény fért volna az aratóba, én meg a 6 órást vetettem el. :oops: Elkezdtem a 6. feladatba a bedobálást, a felröppenők eddig szépen gyűltek, most azt hiszem beelőzöm őket. :)
    Sok sikert Mindenkinek!

Ylyuszvölgye and mária4702 like this.
  11. mária4702

mária4702 Fórum ismerője

Szia!én még nem is láttam ilyent soha .Gratulálok !!

bercy58 and Evita-55 like this.
  12. _Cygnus_

Szia!
    Csatnival, komforton még egy kicsivel többet is kapsz aratásonként mint 1*1-en. Ha ezt a módszert alkalmazom, a szélekre akkor is vetem 1*1-es földbe az eventest. Szupertrágyázni muszáj. A fehér ártatlanság olcsóbb, azt mindenképp ennék szupertrágyázás előtt. Az event 13 kör teljes aratásból van meg. Nem tudom, hány teljes kört csináltál eddig, de ezután körönként 169 szupertrágyára lesz szükséged.
    Lehet ezt fokozni is, ha sok KK szupertrágyád van, az a komforton +4 termést jelent földenként. :)
    Szia!
    Ügyes vagy Te, behozod a végére a lemaradást. :)

Last edited: Oct 29, 2014
    misómasa likes this.
  13. Málnahab

Málnahab Rutinos

Hát ennyi szupertrágya a világon nincs :) Nekem két event között általában annyi jön össze, hogy a felszaporításra éppen elegendő. Persze, ha lenne újra csemetegőzös, a kisebbeknek is lenne esélye örökkétermő fák beszerzésére...
    A cicás animáció nekem is tetszik, bár a tök egyelőre kicsit sem halványul, az én macskámnak még gyakorolnia kell a varázslást, már 3x próbálkozott :)

14. kolozsi.t

kolozsi.t Fórum-zöldfülű

gratula! nekem még 100%-ost se adott nem hogy ilyenkor, pedig már régen játszok. Hagyod hogy a kerék végig pörögjön, vagy meg szoktad állítani? hogy adta?

15. achmed1122

achmed1122 Fórum félistene

Az én cicám is még kezdő varázsló:) valahogy nem tanul a szegény...

Gio and _Cygnus_ like this.
  16. _Cygnus_

Mi is voltunk kicsik, nekünk sem ment minden egyből. :) 3 évvel ezelőtt, épp a Halloween event alatt éreztem azt, hogy felnőttem a feladathoz. :D Azóta tudok minden eventet gond nélkül befejezni, már ha nem bambáskodok annyit mint hétvégén. :oops: 3 év múlva már Neked sem fog semmi gondot okozni. ;)

17. Málnahab

Málnahab Rutinos

Jó-jó, csak úgy szeretnék még pár mamutfát. Most 3 van, mind különböző, és nagyon hasznosak, jó volna belőlük több. Azért az eventek így is mennek, csak egyelőre kicentizve, az utolsó napig csinálnom kell, alig marad idő az egyéb növények termesztésére, pedig azt is csinálnám, legyen Nektek mit eladnom a TOP 500-as event alatt ;)

Gio, kutyaszálló and _Cygnus_ like this.
  18. kutyaszálló

kutyaszálló Fórum admirálisa

sziasztok
    szépen haladok én is:7000 az izzó gomba,6200 fojtóinda/ elvetve mindenhol 1x1-en még plusz/,röppentyű 491:inlove::inlove:
    mellette csatni ,füles lekvár,rózsa lekvár,répás kenyér:p:p

19. Tigrislady

Tigrislady Fórum admirálisa

Szia! Gratulálok hozzá, ekkora mákot! Nekem még sose jött össze... Ügyi vagy. :)

Össze fog az jönni, hidd el.. Csak ügyesen.

Friss hír azoknak, akik akciós munkásokra vágytak!

Hajrá mindenkinek!

Pipiske55 likes this.
  20. Pipiske55

Pipiske55 Utánpótlás-írogató

Szia Tigrislady!

Juhujjjjjjj, köszi szépen! Éppen időben érkeztek!!!!! Sok sikert mindenkinek!

Thread Status:
Not open for further replies.