Halloween 2014 - eventcsevegő

Discussion in 'Egyéb témák archívuma' started by -East17-, Oct 24, 2014.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. magdi06

magdi06 Fórum elő legendája

Nem mondanám,hogy haladok,pedig szoktam.Felröpi majdnem semmi, 25,30 egy aratáskor. Lehet,hogy most nem lesz meg miatta. Annyi baj legyen,legfeljebb máskor nem kezdek hozzá!

2. (Erzsébet)

(Erzsébet) Fórumprofi

Gratulálok!:)
    Nagyon szerencsés vagy!:)

Evita-55 and Lili060504 like this.
  3. Kiscsibuci

Kiscsibuci Haladó

Kifejlődtek a titokfáim. Csillaggyümölcs és xl-es mangó lett.Jó lett volna valamilyen fa ami még nincs,de sebaj.Mindegyikből volt már 1-1.Az első 3 ládikát nyitottam ki,fél óra múlva már a 4.-hez is meglesz minden.

achmed1122, bakfis and Gio like this.
  4. börharisnya2

börharisnya2 Törzsjátékos

Sziasztok

Kifejlődtek a titokfáim az egyik tüzifa másik XXL szőlősókafa nagyon jó :)

Gio, Numiz, genka53 and
  5. achmed1122

achmed1122 Fórum félistene

Nekem is fejlödött a titokfáim:)

Kokuszpálma XL és Pisztácia:) ( megint):D

6. magdi06

magdi06 Fórum elő legendája

Őszintén megmondva , azt sem tudom,hogy megkaptam-é a titokfáimat.A pörgetés megvolt, de nem volt benne köszönet! Most valahogy lassan haladok,miért is? Nem tudom, de ilyenkor már a vége felé szoktam járni.A felröpik majdhogynem le is álltak! Egyszer előfordulhat,hogy nem végzek a feladattal! Sírni azért nem fogok.

7. DRAGON86

DRAGON86 Fórum ismerője

Köszönöm szépen a segíteni szándékot, de szerencsére nem kell:)
    Szerencsére nem kezdő játékos vagyok (szint: 90, Bahama: 155)

Amúgy farmaranyat egykor még a moziban is lehetett szerezni, de az már a múlt sajnos. Nem is tudom miért van még meg lehetne helyette hasznosabb, mert csak díszítő elem jelenleg semmi több.

Másik hogy ezt a játékot ha már nem leskelődöm tanulgatom ki a kis dolgokat stb. Például: Előre megtervezem az eventet, miből hogy állak stb. Mert már máshogy nem lehet akkor én is úgy járnák mint sok megunt játékos már:) De még ingyenesen megy addig élvezem a játékot, de már nagyon kezdenek néha elmenni a dolgok. Még jó hogy gyűjtögettek, tartalékolok beosztok:)
    Máskülönben már nem lehet játszani.
    Elnézést ha véleményemet elmondtam, de ilyen napom is van:)
    Csak szomszédokból fogyok ki lassan, de ez van tudom fórumban lehet keresni:)

Üdv:

DRAGON86

8. csopke1

csopke1 Fórum hercege

Sziasztok!:)
    Titokfák XL kókuszpálma,és a 7.gránátalma
    Talán legközelebb olyan is lesz,ami még nincs!
    Mindenkinek jó játékot,és sikeresebb nyitogatást! :)

9. biborka70

biborka70 Utánpótlás-írogató

Huh, látom milyen fák lettek a titokfákból. Kíváncsivá tettetek! :D

10. Boszika57

Boszika57 Fórum hercege

Szép napot gazdatársak mindenkinek!!;)
    Nekem mombinszilva XL, és csillaggyümölcsfa lett!:(

11. ho-hoboy

ho-hoboy Fórum bárója

Sziasztok!:)
    Nekem pisztácia és brazil diófa lett, ez még nem volt, elégedett vagyok:D

Gio and achmed1122 like this.
  12. Evita-55

Evita-55 Fórumfelvigyázó

Papagálytollfa és csillaggyümi lett:)

Gio and achmed1122 like this.
  13. apumbiapa

apumbiapa Fórumszaki

Jó napot, jó gazdálkodást. Fojtó inda letermelve, és jöhet a folytatás az izzó gomba (jelenleg: 2953 és mindenhol bevetve), ektoplazma 524 db. Mindenkinek nagyon jó gazdálkodást és sikeres eventezést.:)

Gio and mária4702 like this.
  14. Ananke

Ananke Fórumelemző

Jelentem: mangó és sárkánygyümölcs:D. Mindkettőből van bővenxDxD

achmed1122 likes this.
  15. Pumukli17

Pumukli17 Aktív író

Nálam nem jellemző, hogy végig csinálok egy eventet, inkább csak csipegetek belőle. Ezt azért megpróbálom, szerintem bele fog férni, bár a felröpik gyéren jönnek, várnom kell rájuk. A számolást rátok bízom, én csak saccolgatok. Szeretem olvasni az alkalmazott módszereket, bár legutóbb lelkesen összehoztam valamilyen bokrétát, tán démonit a 20 százalék nemtommiért, és 2-es szinten még meg sem jelenik, persze nem gondoltam rá, hogy szintfüggő lehet.:oops: Fő a játék öröme. :D

16. mária4702

mária4702 Fórum ismerője

Szia!sárkánygyümi ,brazildió (semmi)

apumbiapa likes this.
  17. Máté200306

Máté200306 Aktív író

Ilyen még nem volt: reggel fél 9-kor lejárt a csatnim, és elfelejtettem aktiválni a következőt. Egész nap azon rágódtam, miért haladok olyan lassan o_O
    Még csak a 3. feladatnál tartok, de reménykedem, ennyi idő alatt megleszek vele :/

Gio, lúdgége and börharisnya2 like this.
  18. NagyG1950

NagyG1950 Fórumlakó

Gratulálok!
    Az én "pörgetőmön" még soha nem volt 100% terménybónusz elérhető. Így nem gond hogy nem pörgethettem ki.
    Jó farmozást!

19. Evita-55

Evita-55 Fórumfelvigyázó

Én ugyanígy jártam, csodálkoztam miért maradok le a többiektől:oops:. Remélem még behozható a lemaradás:p

Gio and Máté200306 like this.
  20. Boldi900

Boldi900 Junior szaki

Sziasztok!
    Nekem kész a 4. szint is az 5.-hez is van elég növényem viszont felröppenőm nincsen, pedig páncél pannik is vannak kinnt. Mi lehet az oka ennek?Mit lehet tenni? A szomszédok nem megoldás napi 15-20-at küldenek?Ti ilyenkor mindent leszedtek? Mert én Bahát fennthagytam és így sincs elég felröpi.

Thread Status:
Not open for further replies.