Halloween 2014 - eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: -East17-, témanyitás ideje: 24.10.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Tigrislady

Tigrislady Fórum admirálisa

sziasztok!
    sokadik papagájtoll és milliomodik xl licsi lett a két titok.. :(

2. Evita-55

Evita-55 Fórumfelvigyázó

Én már jártam úgy, hogy a felröppenő miatt nem tudtam kész lenni. >:(Most leszedtem mindent, pár fa maradt. Majd lesz valahogy;)

3. Ericat

Ericat Járnitanuló

Sziasztok!
    Happy Halloween- lenne, ha nem 2 uj és teljesen hasznavehetetlen event növényt kéne ültetni ismét azok helyett amikböl már így is 4 ! feladatsor van a gazdakörben .. Amit úgyebár a teliholdas 24 órájában kéne összekapálni..
    hát borzongató!.. rémisztgetésnek is jó poén volt.. köszönjük:wuerg::cry::mad:

Dikegyparaszt kedveli ezt.
  4. Boldi900

Boldi900 Junior szaki

Most én is így vagyok vele :D Aztán ha csak egy kevés kell azokat megveszem FA-ért de olyan sokat nem akarok venni mert 2 vagy 1,5 FA-ért kicsit drága

5. Evita-55

Evita-55 Fórumfelvigyázó

Én biztos nem veszek, mert az elmúlt időszakok titok óljaira és fáira elszórtam az aranyaimat, ami nem hozott semmit:cry:

6. Ericat

Ericat Járnitanuló

Miért kell kitörölni az igazságot? Fontos problémáról van szó!
    Az ujabb és ujabb növényeket rakják be , de azt a feladatot se lehet megcsinálni ami van
    és mind a gazdakörben ragad, hlott ezekre a 24 óra meg a halloween kevés!!!

7. magdi06

magdi06 Fórum elő legendája

Én belekezdtem a 6. feladatba.Az egyik növényem meg van, a másikat/folytóinda / éjszakára ültetem. felröppenőm pedig alig alig jön, 7-8 db földenként.Nagyon levették ,nehogy valaki hamar készen legyen?Az nem baj,csak a végére röppenjen ahány kell.Én ráérek!Még kell 2 nap,hogy készen legyen a növényem.Elég lassan haladok.Persze nem nézem percre pontosan a beérési időt, de igyekszem azért learatni,ha kicsivel később is.
    Eddig még minden eventet teljesítettem, nehogy ez vegye el a kedvem a játéktól!

Marika312 kedveli ezt.
  8. suba_klara

suba_klara Fórumőrült

Szia!
    Már a 3. feladatba dobálom a növényeket meg ami kell. A 6 órásból is van már több ezer,szóval ezerrel csinálgatom az eventet. :)
    A Bahacsemetékből lett 1 Gránátalmám és 1 Papajafa xxl-es. :) Örülök ezeknek nagyon. :)
    Jó eventezést kívánok sok-sok felröpivel. :)

Gio, Marika312 és kutyaszálló kedveli ezt.
  9. Pumukli17

Pumukli17 Aktív író

Brazil dió és pisztácia, semmi új.-.-
    Sebaj,majd lesz csere-bere...
    Most várom a party-pörgiket, csak a felröpik röpködnének...

10. he1951

he1951 Haladó

A figyelmetlenseg netovabbja, ma mar masodikszor maradok 10 vetomagra, meg szerencsem van a mamutfakkal es igy feltudom szaporitani a növenyeket. Most mar csak ha az egesz meg lesz akkor adom be. Jo eventezest. Szep estet!

11. Evita-55

Evita-55 Fórumfelvigyázó

Ábrándozunk? ábrándozunk? nem figyelünk? xDxDxD

12. he1951

he1951 Haladó

Hat valahogy igy törtent , mar vartam a pörgeteseket! Na de ez van.

13. Jucus1949

Jucus1949 Fórumszaki

Sziasztok! Az első négy feladattal készen vagyok. A titokfáim beértek hát nem erre számítottam 2 db pisztáciafa lett amiből már jó pár darab van jobban örültem volna olyannak ami még nincs, de mivel ajándék majd jó lesz cserére.

Gio kedveli ezt.
  14. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Szia!

Senki nem törölt semmit, a hozzászólásod itt feljebb még most is olvasható:

https://board-hu.farmerama.com/inde...en-2014-eventcsevegő.11380/page-27#post-86653

De szeretném felhívni a figyelmedet, hogy ez az event nem azonos a Teliholdas eventekkel, amiket havonta rendeznek. Ezért a kettőt összehasonlítani és a növényeket párhuzamba állítani nem lehetséges.

Gio és cicanya kedveli ezt.
  15. fraudragon

fraudragon Fórum hercege

A 6.ablakkal fogok végezni,éjszakára már kirakom a titkosokat.Mindig elfelejtem:)

Gio, kutyaszálló és magdi06 kedveli ezt.
  16. magdi06

magdi06 Fórum elő legendája

Én is végeznék hamarosan, ha volna hozzá felröppenőm.

17. kutyaszálló

kutyaszálló Fórum admirálisa

gratulálok a csemetékhez:inlove::inlove:

suba_klara kedveli ezt.
  18. Evita-55

Evita-55 Fórumfelvigyázó

Én a felröppenőkkel csak félúton tartok, de a feladattal is :oops:xD

19. [erika05]

[erika05] Fórumgróf

Nagyon gyéren jönnek a felröpik, pedig a legendánál a maximumon vagyok..:oops:

20. Zsolti23

Zsolti23 Fórumlakó

Szia! Nekem per pill 444 felröpim van, szerintem nem rossz. Még van bőven idő! Én munkamellett csinálom, alig vagyok itthon. Valamint én nem 8 órázom, mint sokan, hanem 14-16 órát vagyok távol és mindig megcsinálom az eventeket. Ebből következik mondjuk, hogy ilyenkor a szegfűt ültetem, így a röpi is jön. Ha ittvagyok, akkor eventnövényezem. De sajnos éjszaka így fel kell kelnem aratni, mert akkor az eventnövény nem lenne meg. Szóval fel a fejjel neked is sikerülnek a felröpik!

Ma külön öröm, hogy (banki átutalással, 3 nap volt) De megérkezett a táltosom! :)

ulmo12 és _Cygnus_ kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.