Halloween 2014 - eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: -East17-, témanyitás ideje: 24.10.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Ananke

Ananke Fórumelemző

Kösz:)
    Ezek már megvannak, mégse jön elég röpi:oops:. Remélem a végéig összejön valahogy:D

Numiz kedveli ezt.
  2. magdi06

magdi06 Fórum elő legendája

Nem szeretném elemezni sem a titokfákat de még inkább az ólakat! azokat igazán NEM! Köszönöm az ajándékokat, Isteni olt!

Jucus1949 és ciklon23 kedveli ezt.
  3. bakosagi54

bakosagi54 Fórumelemző

vakond és róka lett

4. jozseflzr

jozseflzr Fórum ezredese

Én most fejeztem be holnap kiderül milessz az ólakbol és a fákbol.

Szellő85 kedveli ezt.
  5. mamika57

mamika57 Fórum admirálisa

Jól tudod, annyi kell.

6. Marika312

Marika312 Fórum császára

Sziasztok ! Befejeztem az eventet, remekül sikerült minden. Ólakat kitettem, még 7 óra érés, megírom mik lettek.
    Gratulálok akik befejezték és sikeres befejezést, akik még dolgoznak, sok-sok felröppenőt !

Szellő85, Gio, Jucus1949 és 3 más kedveli ezt.
  7. ciklon23

ciklon23 Fórum mestere

Egyetértek Veled,én sem elemzek,de....én vissza szeretném adni a fákat és az ólakat is:) Komolyan:)

livia775 és magdi06 kedveli ezt.
  8. kutyaszálló

kutyaszálló Fórum admirálisa

sziasztok
    sikerült a végére járnom:D:D
    a titokos ólak: vakond,galambdúc:inlove::inlove::inlove::inlove:még nem volt
    egy felröpi kellett ,de már egy órája csak búzát ültettem,de meg lett ez a lényeg:p:p
    akik még küzdenek sok röppentyűt kivánok;);)

Gio, Marika312 és Numiz kedveli ezt.
  9. Marika312

Marika312 Fórum császára

Gratulálok, s a harmadik ól mi lett ?

kutyaszálló kedveli ezt.
  10. magika

magika Fórum nagymestere

Én még csak a hatodik feladatnál járok, pedig végig csatniztam és 1x1-be ültettem. Nem tudom, hogy ti hogy lehettek már készen? Amúgy még felröpi is kell vagy 200 db! 90.-ik szinten vagyok. Csak az elején használtam szupertrágyát és aludni is szoktam. :) A titokfákból lett xl mombi és csillaggyümölcs mindkettő volt

livia775 kedveli ezt.
  11. cápa81

cápa81 Törzsjátékos

én is végeztem, ólak kirakva,remélem jóók lesznek. :) :) :)

12. cápa81

cápa81 Törzsjátékos

hello
    nem tudom hogy hogy lehet ekkora külömbség, pedig én csak 89-es szinten vagyok, és az eventet is elég nagy minusszal kezdtem, ugyanis fél 3 kor beléptem és learattam mindent,mivel ugy voltam hogy 2 kor már elkezdődött az event.És így a szokásos 150-170 felröpi helyett csak 22-vel indítottam.És most végeztem így is csak eventnövényt ültettem, reggeltől estig, estére a hosszút raktam, és elmentem aludni.Ma reggel tettem utoljára mogyorót, mivel már csak felöppenők hiányoztak,és az úgy is kell nekem a csatnihoz,adott is 80 db-ot.

13. csopke1

csopke1 Fórum hercege

Sziasztok!:)
    A gazok letermelve.beadva,csak 29 nyomorult felröppenő hiányzik.De remélem reggel a szegfűvel az is meglesz.
    Aki kész,jó pihenést,vagy pajta töltögetést,:) a többieknek sikeres befejezést!! :)

Gio kedveli ezt.
  14. pappgera

pappgera Törzsjátékos

Végre kész vagyok. Azt hittem nem tudom majd befejezni, mert holnap nem leszek itthon. De olyan szépen jöttek a felröpik hogy még csodálkoztam is. Az utolsó aratásom kukorica, zeller volt és adott 9 db-ot, nekem meg csak 6-ra volt szükségem. Most kész lettem megyek tölteni a pajtát. Üdv. mindenkinek aki még hajt. sok-sok-sikert kivánok.

Gio, Szellő85 és Marika312 kedveli ezt.
  15. anci091551

anci091551 Haladó

Én is készen vagyok az eventtel. Titokfák:mangó és banán. Gratulálok aki befejezte! Sok felröpit akinek még hiányzik! A titokólak kinn, reggel megtudom, mi lett belőlük.

Gio és Szellő85 kedveli ezt.
  16. zebraful

zebraful Fórumelemző

Mivel tegnap kezdtem az eventet nem tudom meddig jutok. Jelenleg 375 felröppenő hiányzik
    és a 4. feladatnál tartok a növényeknél.
    A Bahamás fából csak az egyiket tettem ki, hátha az az egy növény hiányozna. Most lett kész.
    Nem akartam hinni, hogy mit látok. 1 szentjánoskenyér fa lett. Ez még nem volt. A főhelyre
    tettem ki. A másik fa reggelre lesz kész. Ilyen előzménnyel már bármi lehet, nagyon örülök !!

_Cygnus_, Gio, Margó és 2 más kedveli ezt.
  17. Marika312

Marika312 Fórum császára

Szia Magika !
    Leírom én hogyan csinálom : (85-ös szintű vagyok)
    az eventnövényt felszaporítom 2x2-esben sztrágyával, vízzel, trágyával, RA-sal, - csak az elsőket kkatával-, kb. egyezer darabra, majd váltok 1X1-es kockákra, így a négy területre 670 magot tudok ültetni. Itt már csak vízet kap a növény. A letermelésnél arra figyelek, hogy időben arassam vessem. A felröppenőkben segít az Élő legenda, -ami 27 %-os. Sajnos a farmról ilyenkor le kell szedni mindent (bár van amikor kinn hagyom a mamutokat), de ez garantálja, hogy a növények időben a kellő mennyiségben letermelésre kerülnek. 3-4 nap alatt szoktam végezni, akkor pakolok vissza mindent. // Éjszaka alszom, fel se kelek aratni, általában 11- max. 12 előtt ültetem az utolsót, s nem kap vizet. // Pl. tegnap este nekem is hiányzott még 175 felröpi, de ez a reggeli aratásnál, ill. napközbeni zsálya ültetéssel (még pont annyi idő volt a csatniból), meg is lett.
    Biztos, hogy sikerül befejezned - ezt kívánom, s a felröpik is meglesznek!

Utoljára szerkesztett: 31.10.14
    Kari kedveli ezt.
  18. évamama58

évamama58 Fórum ismerője

Lehet, hogy hosszú idő után nem leszek kész az eventtel:sleepy:, de ha Isten is úgy akarja:p, holnap reggel belépek a 100-asok klubjába :D:inlove::D

Margó, mamszi5107, _Cygnus_ és 4 más kedveli ezt.
  19. Margó

Margó Haladó

gratulálok neked a 100-as szinthez, jaj de messze van az még nekem.
    Én most elszúrtam az eventet, mert nem néztem meg miből mennyi kell, csak nyomattam, és abból van sok amiből már nem kell., úgyhogy most gőzerővel termelem a hosszú érésűt, mert csak a fele van meg .

Margó1952, Kari, n_nzsoka60 és még 1 ember kedveli ezt.
  20. Kata_rzis

Kata_rzis Fórum admirálisa

Sziasztok! Ma délutánra készen lettem az eventtel. Mivel a csatnim is épp lejárt, most tyúkocskákat nevelgetek. Vicces, hogy a trágya többe kerül a piacon, mint az tyúk. :)

A titokólak közül csak a piros strucckarám az említésre méltó (bár már volt olyanom is). A bahás titokcsemetékből (összesen 6 volt a menümben korábbi eventnyereményekkel együtt) 4 (!) xl-es fa, 1 csillaggyümi és 1 pisztácia lett. No comment. 8) (Illetve csak annyi, hogy ez is megerősített abban, hogy nem veszek titokfákat a hétvégén.)

Málnahab, Szellő85, mamszi5107 és 4 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.