Halloween 2014 - eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: -East17-, témanyitás ideje: 24.10.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Hobbigazda

Hobbigazda Fórum-zöldfülű

Drukkolok neked az állatokhoz! Remélem gólya lessz,mert tudom,hogy valahol azt szeretnél!!!

Marika312, Lilieth, Zsuzska551955 és 2 más kedveli ezt.
  2. Hörcsipofa

Hörcsipofa Utánpótlás-írogató

Sziasztok,
    nem nagyon voltam gépnél mostanában, így nagyjából a 3. ládáig fogok eljutni, de legalább a két titokcsemete megvan, ami nagy szó, lévén nem szoktam vásárolni. Nagyon kíváncsian várom az eredményt, örülnék, mint az a bizonyos majom a farkának, ha különleges fák lennének belőle, bármilyen. De az xxl-ért is ujjongani fogok :inlove:
    Mindenkinek gratulálok, aki készen lett és kitartást, aki még gyűri az eventet!
    Ui.: ez az első hsz-em itt az új fórumon. Szerintem ennek mennyiségét legalább 2-ig fogom növelni az év végéig. De nem biztos :p A régin is volt legalább 5 pár év alatt :D Így azt a rengeteg tetsziket ide és most várom, bár fogalmam sincs mihez kell xD köszke ;)

3. Gio

Gio Fórum bárója

Szia! Az elsőt máris megkaptad tőlemxD

Marika312, Hörcsipofa, csopke1 és 3 más kedveli ezt.
  4. maryke26

maryke26 Junior szaki

Sziasztok!

Tegnap este kész lettem az eventtel. A három titokól: macska, pocok, piros tehén.

Marika312, Hörcsipofa, Gio és még 1 ember kedveli ezt.
  5. csípősblues

csípősblues Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    Hozzátok hasonlóan és is felfedem titkaim:
    xl kivi, xl mangó, pocok, narancs juh és a végén piros csacsikovács:inlove:
    Minden jó ha a vége jó, sok sikert mindenkinek aki még titokvadász:D

soresne, Hörcsipofa, -Szamoca59- és 6 más kedveli ezt.
  6. Evita-55

Evita-55 Fórumfelvigyázó

:)
    Nekem ebből csak a sas van, örülnék ilyennek.:D Estére rakom be, holnap reggel meglátom, milyen képet vágok az eredményhezxDxDxD

Hörcsipofa kedveli ezt.
  7. Margó

Margó Haladó

Nekem sikerült befejezni, remélem te is végzel hamarost.

Hörcsipofa kedveli ezt.
  8. Ribizli85

Ribizli85 Utánpótlás-írogató

Nekem nem volt szerencsém a titok fákkal meg ólakkal.Gránát,valami xl tüzifa,mosómaci,++hód,sárga halásztanya.Jobbra számítottam
    :(

Hörcsipofa kedveli ezt.
  9. ho-hoboy

ho-hoboy Fórum bárója

:)
    Én akármit csinálok, a szellemek elkerülnek.>:(:wuerg: Még 140 felröppenőm hiányzik:cry: Azért holnapig még reménykedem:oops:

Hörcsipofa kedveli ezt.
  10. Harmony12

Harmony12 Járnitanuló

Szerencsém volt a titokólakkal is. 1 sárga tehenészet, 1 narancs tehénól és 1 békató lett a végeredmény! :D

11. briguka

briguka Fórum mestere

Sziasztok! Minden áron végig akartam vinni az eventet, mondván na majd most lesz valami tuti, vagy legalább is olyan ami még nincs!
    hááát nem jött össze, fáim: pisztácia/már van gazdája cserenapra/ és xl mandarin, ólak: macska/ennek is van gazdája/, mosómaci és narancs disznóól..:( ennek "örömére" vettem a bahára titokcsemetéket, hátha mégis ez lesz az én napom!
    kitartást a még gyűjtögetőknek!

Hörcsipofa és Evita-55 kedveli ezt.
  12. Chate-farm

Chate-farm Fórum biztosa

A növényekkel már tegnap délután végeztem. Az ekto-k ma reggelre gyűltek össze.
    Azért én sem maradtam ki a sorból, az egyik beadásnál az összes fojtóindát beadtam, kezdhettem a felszaporítást a maradék 10-ből :p
    A paszuly újabb ágat hozott, a "termés" már érik rajta. :)
    A csemetékből brazildió és xl mombinszilva, a pörgetésből 8 szupitáp, xxl narancsfa és 1 csokispalacsinta lett.
    A farmot visszarendeztem, a 3 titkos ól kitéve, izgatottan várom az eredményt.
    Jó kis event volt, nekem tetszett.
    Aki még nem végzett, annak hajrá, hajrá, kitartás!
    És még szintet is léptem, 91-es lettem :D

Blindate, Marika312, dalmata10 és 4 más kedveli ezt.
  13. 5pöttyös

5pöttyös Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    Sok jóval nem árasztott el az event: xl sárkánygyümi, tűzvirágfa (volt már), 2 pocok és narancs kaptár :sleepy: de még a party pörgetésből megcsíphetek valamitxD.
    Több szerencsét nektek és sikerest befejezést annak aki még gyűri!

14. nolina1965

nolina1965 Fórum félistene

Nekem nincs tűzvirágom, elboltolhatnánk :)
    2 melós napom, volt, amikor nem tudtam gépnél lenni, az elsőn volt a kezdés, ott egy szomszéd segített kicsit szaporítani, a másik napra beraktam a kék gazt komfortba. Így most éjjelre várom a végét. A plazmák már megvannak, a piros csodából még kb. 200 kell, a kék gazból 3 kör. (bocsánat, nem vagyok hajlandó memorizálni a hetente változó és utána kötelezően elfelejtendő neveket). A titkokkal - azt hiszem - várok. Elég lehangoló a sok xl fa.

kekmaci75, 5pöttyös és Numiz kedveli ezt.
  15. Fruzsómuzsó87

Fruzsómuzsó87 Utánpótlás-írogató

"Enyém boldogszág elkiabál messzire egy emeloról" az egyik titokfából papagájtollfa lett! 8)

16. suba_klara

suba_klara Fórumőrült

Sziasztok!
    Az utolsó feladathoz kezdtem el bedobálni a növényeket olyan sikeresen,hogy 10 magom maradt és kellene még 700. :) Szóval kezdhetem a szaporítást megint! Ez nem az én napom az tuti. De nem is indult zökkenőmentesen az event nekem,mert elfelejtettem. Csak azért is befejezem most már! :D

17. Smunyic

Smunyic Fórum-zöldfülű

Banánfa XL + Kókuszfa XL

18. Dedécske28

Dedécske28 Fórum-zöldfülű

Sziasztok! Szerintetek érdemes még az utolsó feladathoz neki állni? A felröppenőkkel nagyon jól állok, de izzó gombám csak 604 db van, fojtóinda viszont nincs még az utolsóhoz. Szupertrágyám is kevés van, de lehet veszek. Nagyon sajnálnám, ha nem tudnám befejezni pedig jó régi játékos vagyok már! :)

19. 83-tél

83-tél Járnitanuló

A titokólak a másik farmomon : 2 narancs tehénistálló és 1 egér -.-
    Ezen a farmomon : 2 vakond és 1 BÉKA. Legalább ennyi összejött közel a 90. szinthez.

20. Málnahab

Málnahab Rutinos

Ha van egy csatnid, 1x1-re kiteszed a növényt mindenhová, megöntözöd, akkor lazán megvan pár aratással! Persze, csak ha tudsz mindig aratni, mikor beérik. Ma még 2-3 kört tolhatsz a 4 órásból, éjjelre kiteszed a 6-ost, meg korán reggel még egy kört és kész! :)

Gio kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.