Visszajelzés Halloweeni Szörnyvadászat - 2022. október

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Kiwi, témanyitás ideje: 25.10.22.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. magdi06

magdi06 Fórum elő legendája

Én sem vagyok szerencsésebb.Nagyon elszomorit,hogy ilyen hüle vagyok ehhez a játékhoz.Eddig minden sikerült, ahogy az le volt irva, de ez nagyon nem megy nekem.Sajnálom, még próbálkozom, de kevés pozitiv eredménnyel.Ha ez nem változik részemről befejezem ,ha meg lesz a felhő!

2. 435345

435345 Junior szaki

Sziasztok!
    Még nem játszottam le egyetlen játékot sem, tehát kérdésem teljesen fiktív, és bocsi, ha buta. ;)
    A játékmenetet elvben értem. A bal oldali ajándéksor egyértelmű, a jobb oldali,........... háááát álom. :music:
    De a rekordok ajándéksora nem világos. Az első lépcső 5.000 haladási pont, az utolsó 90.000 pont. De ha valakinek ......./elvben/ sikerül/ne/ 100.000 pontot produkálni, akkor egyből az összes ajándékot megkapja, vagy akkor is csak az elsőt?
    Az, hogy a következő játéknál ez lesz az alap, az is érthető.
    Köszönöm, ha tudtok válaszolni. :inlove:

3. Fätum

Fätum Fórumőrült

Sziasztok eventezők :) Hát...én megnéztem...többször...gyakoroltam is, vagyishát megpróbáltam gyakorolni kisebb farmokon. De hiába minden. Annyira nem megy ez nekem, hogy a totál felhúztam magam rajta és úgy döntöttem elásom magam Hatsepszut sírja mellé. -.-A Farmarany fától pedig mély és érzékeny búcsút veszek. Byby Fafa

4. pietro52

pietro52 Fórumlakó

Sziasztok!

Hát aki kitalálta ezt a játékot. Már nem tudom hanyadik alkalommal járok úgy hogy összekapcsolok egy nagyot és tuti hogy véletlenül megnyomom az egeret mielőtt visszaérnék az elsőhöz. Azt hiszem részemről ennyi.
    Hogy ebből hogy lehet több százezret megcsinálni?

Szia!
    Nem tudom hány játékra valót tudtál legyártani, de szerintem ne gyűjtögesd őket, mely nagyon nagy türelem és kézügyesség kell hozzá. Az a lényeg hogy minél több egyszínűt tudjál összekapcsolni, elindulsz az első kockáról és ugyan oda kell visszaérned. Engem nem szeret ez a játék mert miután összekapcsolom a szineket a vége előtt egy vagy kettővel véletlenül megnyomom az egeret és akkor már szinte semmi eredmény.

Gabimami, -kaktuszable-, inanna11 és 5 más kedveli ezt.
  5. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Naa, azért ne ásd el magad... Én is béna vagyok ehhez még mindig, de a felhőig csak eljutunk. :)
    Gondolj bele, te elásod magad, én elbújok, mi lesz itt?xD

-kaktuszable-, inanna11, Fätum és 5 más kedveli ezt.
  6. karesz

karesz Fórumprofi

Csatlakozom az előttem szólókhoz, Fafa csak álom marad, a felhő persze meglesz. Ez a minijáték nem a szívem csücske.

soresne, stb_farmer, PalMa és 3 más kedveli ezt.
  7. GA-BI-O-Farm

GA-BI-O-Farm Mindentudó orákulum

Szia!
    Nem vagy egyedül az érzéssel, nálam ez már tegnap délután amikor kipróbáltam bekövetkezett.xD
    Nem is tudom miért gyártottam le annyi gazt, lejátszottam tegnap 16, bekeverve 61 és még van 2-re való gazom :music:
    Most egyenlőre már látom az őszi nagytakarítás végét, aztán jön a hétvége átutazó vendégekkel, 2 család, szerencsére
    más-más napon :) 1 napon szeretnék a fiamékkal elmenni kirándulni a Bükkbe:)
    Így aztán lövésem nincs mikor játszadozom el a kis párnácskákat, majd egyszer....;)

8. farmerogirl

farmerogirl Fórum félistene

Sziasztok!

Nagyon időrabló az event, az tuti. 12 játékon vagyok túl, 478 ezres pontszámmal, de már most unom. Kb. 130 játékra való növényem van, de még mindig vacillálok, hogy hajtsak-e a jobb oldal végére vagy sem. Ha odafigyeléssel játszunk, akkor rengeteg idő, ha csak gyorsan lehúzkodunk 12 sort, akkor viszont kevés a pont.

Jelenleg az átlagom kevéssel 30 ezer pont felett van, a rekordom 70 ezer valamennyi, de tegnap kisfarmon az egy-két tesztjáték alkalmával több is összejött.

A taktikám hasonló, mint Jancsikának: próbálom a széleken kialakítani az egybefüggő sort; van, amikor jobban sikerül, van, amikor kevésbé.

Ez volt eddig a legjobb:

Szia!

Én úgy értelmeztem, hogy nem. (És így is tapasztaltam. Nálam akkor is a 40 ezer volt a cél, amikor a rekordom 70 ezer felett volt.) Az a pontszám az adott minjátékra vonatkozó cél. Ha eléred vagy meghaladod a célpontszámot, akkor megkapod az ajándékot, ha nem éred el, akkor a következő minjátékban is ez lesz a cél. Addig viszont nem léptet át magasabb kategóriába, amíg el nem érted az adott pontszámot.

Fuhur, Kuzdern, -kaktuszable- és 13 más kedveli ezt.
  9. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Elásni kár lenne...:wuerg: De ha az vigasztal én nem csak a Fa fáról mondtam le.. hanem közel az egész jobb oldalról:music:
    Ja ja tudom ez gáz... de a felhő meg lesz... a többi meg nem érdekel;)
    Azért azt csendben de csak nagyon csendben megjegyzem, hogy ezzel a minijátékkal nem jó játszani:oops:

NagyG1950, spagetti24, pietro52 és 6 más kedveli ezt.
  10. 435345

435345 Junior szaki

Szia!
    Köszi a tanácsot. Eddig 8+2 játékom van bekeverve. Ez még talán kibírható, csak legyen bátorságom elkezdeni.;)

11. jutka190226

jutka190226 Fórum bárója

Szia! Teljesen egyetértek veled. Bármit próbálok, csak igen kevés pontot ad sok idő el pocséklása után is. Ezzel arra gondolok, hogy kigúvad a szemem keresem a megfelelő lehetőséget, de sajnos nem találom. Részemről a továbbiakban a felhőért csak sima tetriszt játszom nem foglalkozom honnan indulok és hova érkezem. Igyekszem minél több egyformát összekötni ez viszonylag gyorsan megy. Eddig csak a kicsiken próbálkoztam hátha rájövök a dolog lényegére, de most már feladtam. A felhő a lényeg az meglesz, de remélem ezt a fajta mini játékot végleg elfelejtik. További szép napot mindenkinek.

12. kloszági

kloszági Fórum-zöldfülű

Sziasztok!
    Nem szoktam írni, de ez most kilökött a komfortzónámból!
    Amilyen lelkesen dobtam be magam a nyereményeket látva, olyan gyorsan jött a csalódás a minijáték kipróbálása után!
    Aki ezt kitalálta az tuti nem játszott le 10-15 játékot egymás után... iszonyat! A karom fáj a szemem kiesik... az eredmények pedig a kanyarban sincsenek ahhoz, h bármi fincsi nyeremény reális cél lehessen.
    Köszi a lehetőséget... de nálam marad a felhő, a másik oldalt pedig inkább nem is nézem.. ne fájjon a szívem miatta.
    Nekem ennyit nem ér.
    Csak az "elpazarolt" pörgetéseket és bónuszokat bánom kicsit..

NagyG1950, PalMa, -kaktuszable- és 3 más kedveli ezt.
  13. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

halihoó!
    Hozok egy katyvaszt. :D Ez még mindig nem nálam van. ;) A végén még addig rágódok a kezdésen, hogy amire rászánom magam, vége lesz az eventnek.

PalMa, -kaktuszable-, Fätum és 6 más kedveli ezt.
  14. Vilmos05

Vilmos05 Fórum nagymestere

Ne bánj semmit, ez is csak játék, nem is rossz, megmozgatja a kombinációs készségünket, ami olyan, amilyen. Nekem szörnyű lassan megy, no és 12 egy játék! Még most van türelmem, növényem is, de jó, ha a felhőig eljutok az én tempómmal. De bánni nem bánom, legalább tisztába vagyok a képességeimmel (persze eddig is tudtam). Fel a fejjel és örüljünk azoknak, akik megszerzik a FA-fát, kemény munkával és ügyességgel. Annyit ha szabadna kérnem az illetékesektől, hogy ilyen időrabló eventet, bármennyire érdekes, hasznos és jó, többet ne adjanak nekünk.

Utoljára szerkesztett: 29.10.22
    Othep, 9Csillag, NagyG1950 és 9 más kedveli ezt.
  15. JanEr1963

JanEr1963 Fórum-zöldfülű

Csak remélni lehet, hogy a rengeteg "jogos" , nevezhetjük panasznak is, a moderátorok továbbítják feljebb és valahogyan még kijöhetünk ebből az eventből, mivel a hiba nem a mi készülékünkben van. A növény és felröppenő letermelve, de a remélt, elvárt haladás még sem az én kezemben van.

PalMa és kloszági kedveli ezt.
  16. Pandapoc♥

Pandapoc♥ Fórum ismerője

Sziasztok. Nagyon küzdök, komolyan mondom, de igencsak szikrázik a szemem már és még messze a vége. Nem szeretem ezt az eventet, de sajnálom a belefeccölt anyagot így szeretném kivégezni. Nagyon nehezen néha összejön magasabb pontszám, de elenyészően csekély a sikerélmény. A szörnyvadászat nagyszerű név eme eventhez. :sleepy: Viszont a dac is dolgozik bennem úgyhogy, csakazértis. A felhő szerencsére már megvan. Kitartást kívánok mindenkinek. :)

Melan, PalMa, soresne és 18 más kedveli ezt.
  17. stb_farmer

stb_farmer Rutinos

Kár, hogy akinek tetszik a minijáték, annak nincsenek meg azok az adottságai, amivel szuper gyorsan tudna sok egazt termelni és így a minijátékokkal haladni o_O
    De sebaj, termelem a gazt, aztán meglátjuk meddig jutok - cél a felhőhöz szükséges egaz legyártása , s azzal minél több ajándék begyűjtése a jobb oldalról is. Talán egyszer-kétszer a kerék is kegyes lesz :)
    5 játéknál tartok, 133750 ponttal, rekordom eddig 43.130 - lesz még jobb is :p
    Hajrá Mindenkinek, s csak pozitívan, hisz ez egy játék, ami kikapcsol...:inlove:

18. 435345

435345 Junior szaki

Szia!
    Köszönöm a segítséget.

zsani_apja kedveli ezt.
  19. stb_farmer

stb_farmer Rutinos

Gratulálok!

20. böbe764

böbe764 Fórumprofi

Ne aggódj, van még egy pár nap az event végéig!:D

stb_farmer és zsani_apja kedveli ezt.