Visszajelzés Halloweeni Szörnyvadászat - 2022. október

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Kiwi, témanyitás ideje: 25.10.22.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Áhhhá , szóval ahol a buli kezdődik , ott is végződik . :D:inlove:

stb_farmer, -happy58-, -Holdfeny-. és 2 más kedveli ezt.
  2. GA-BI-O-Farm

GA-BI-O-Farm Mindentudó orákulum

Mondjuk , ha a 3 oszlop 4. sorába kezded és ott fejezed be több pontot kaptál volna szerintem.
    De hátha kiigazit valaki és én képzelem rosszúl.

Utoljára szerkesztett: 26.10.22
    .barbi1., inanna11, stb_farmer és 3 más kedveli ezt.
  3. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Köszönöm a leírást, azt hiszem megvilágosodtam;)

4. Tavirózsa

Tavirózsa Fórumőrült

Szia Apja!

Az enyém kicsit soványabb lett, 21440 pont. Aki szereti a zuhatagjátékokat, annak ez nem lesz gond. Persze a szerencse most is közrejátszik, nem tudni, mi "esik le" fentről:)

fakír1020, GA-BI-O-Farm, .barbi1. és 4 más kedveli ezt.
  5. mandityalexandra

mandityalexandra Fórumfelvigyázó

Alternatíva lehet még a 4. oszlop 4. szörnyével kezdeni és a 3. oszlop 3. szörnyéről a 4. oszlop 4. szörnyére lépni utolsó lépésként, így 1-gyel több szörnyet fogsz közre, mint a legelső javaslatommal.

stb_farmer kedveli ezt.
  6. HéricsBáró

Kitaláltam a megfelelő játékot .
    Kivágod a szörnyeket papírból , és ahogy az online játékban van , elhelyezed magad előtt .
    Majd először élőben megrajzolod , és elhelyezed úgy , mintha az online eltűnne .
    Aztán ezt megismétled 12x

Az igaz , hogy 1 db játék kb 2 - 3 óra lesz .....

7. Olgi52

Olgi52 Törekvő

Ha valakit érdekel, jön minden farmra emailben egy bónuszkód, ami egy bónuszládát ad (nekem 1 db terményes + 100 %-ot adott 24 órára)

8. Samborg

Samborg Fórum félistene

Szervusztok!
    Talált valaki esetleg egy gyakorlópályát? Időre kell ezt játszani?

Kuzdern kedveli ezt.
  9. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Jóóó reggelt.
    A játéktól kitéptem az összes tarajomat és tollamat.:D Ez valami borzasztó. 2 óra alatt 3 játékot tudtam lejátszani, többre nem volt idegem. Így is párszor ott kellett hagynom, mert meguntam. Még jó, hogy felül az X-el be lehet zárni. 35 ezer pontnál nem tudtam többet csinálni, de azt legalább hoztam minden játékban. Sokszor nem tudok levenni 5 db-t, hogy legyen abból a színből ami kell. A legutolsó játéknál alakult egy nagy zöld kör, lebontottam minden mást ami nem kellett és 1 db zöld miatt nem tudtam bezárni. :cry:Most pihizek egy kicsit, aztán csinálok megint 1-2 játékot. Közben előkerestem a nyugtatómat is. :D
    Hááát, sok sikert.

karippa, maszilva, feldei53 és 22 más kedveli ezt.
  10. -Holdfeny-.

Ki próbálom;) Hátha több sikerem lesz;)
    Nyugtató nélkül nem egyszerű:wuerg:

GA-BI-O-Farm, Norella404, .barbi1. és 3 más kedveli ezt.
  11. szotyola2011

szotyola2011 Törzsjátékos

Nagyon tetszik, csak most jöttem rá, hogy be kell zárni a kört, viszont azt még nem olvastam - de lehet, hogy vaksi vagyok - hány másodperc van a játékra?

-vadocka70- és stb_farmer kedveli ezt.
  12. -Holdfeny-.

Nincs időhöz kötve szerencsére;)

GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  13. kukori80

Hát nem. Pihentem egy kicsit és sikerült 92 ezer pontot csinálni. Kétszer adott be elsőre zárt kört, úgyhogy nem kellett semmit csinálni. Adhatna többször is. :D

maszilva, pisti243, GA-BI-O-Farm és 7 más kedveli ezt.
  14. -Holdfeny-.

Nagyon ügyes vagy;) Én még a közelébe sem járok... de még nem adtam fel.. a felhő kell... a többit meg majd meglátjuk;)

15. zolix93

zolix93 Junior szaki

Na én is kipróbáltam. 54720 pont sikerült elsőre. A nagy körökre próbáltam menni, tervezzetek előre, farmaranyfához mondjuk ennél még ügyesebbnek kéne lenni Mert ha ezt hozom is az több mint 100 játék. Na mindegy, majd jutok ameddig jutok :D

ui: 63070 másodikra, bár tudnék 100-at játszani :D

Utoljára szerkesztett: 26.10.22
  16. kukori80

Köszi. :) Most már van egy kis reménysugár, hogy nem kell 200 ezer gazt ültetni. :D Az a lényeg, hogy amikor ránézel a táblára, nézd meg, hogy melyik színből van a legtöbb és azt össze tudod-e kötni. Ha hiányzik 1-2 db, akkor a körön kívül levő színből (ami nem zavarja a kört) vegyél le 5 db-t ha tudsz. Akkor kapsz abból a színből a pajtába és azt oda tudod húzni játék előtt, ahol hiányzik. Így tudod "betömni" a hiányzó részeket és így tudsz nagy kört csinálni. Ha nem tudok levenni 5 db-t, akkor rombolni szoktam. Leveszek egy másik színből, akkor leesnek a szörnyek és megnézem, hogy melyikből van a legtöbb egy nagy kört kirakni.Valahogy így. Ja és az a lényeg, hogy minél több szörny maradjon a körön belül, tehát mindig a szélét kell levenni, mert a belül levő szörnyekre adja a pontot.

maszilva, semmirevaló, 9Csillag és 9 más kedveli ezt.
  17. HéricsBáró

Megy ez , csak bele kell jönni . :D:inlove:

maszilva, PZoli64, ursa11 és 7 más kedveli ezt.
  18. stb_farmer

stb_farmer Rutinos

nincs időhöz kötve, csak a Te szabadidőd a játék "korlátja" :)

apus54, GA-BI-O-Farm és szotyola2011 kedveli ezt.
  19. zolix93

zolix93 Junior szaki

4. játékom eddig a legjobb 107430. A 3. volt eddig a leggyengébb, így most 65882,5 az átlagom. Taktikám annyi hogy a nagy körökre megyek, s elég sokat gondolkodtam felette, ezt hozzáteszem. Későbbi körökre próbálok tervezni amennyire lehet.

20. Szviki04

Szviki04 Fórum ismerője

Sziasztok!
    2660 pont, na most mondtam ke a FA fáról! ;)xD Elszórakozok a felhőig, aztán meglátom, lesz e ennél nagyobb szerencsém is! :p
    Sok sikert és sok, hosszú, kanyargós, mindent is körbezáró köröket kívánok mindenkinek!

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.