Visszajelzés Halloweeni Szörnyvadászat - 2022. október

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Kiwi, témanyitás ideje: 25.10.22.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. judit19761

judit19761 Járnitanuló

Sziasztok.
    Valóban nagyon időigényes, mert jól át kell nézni a táblát a lehetőségeket felmérni és ezért nem lehet elkapkodni.
    Abba a hibába én is belefutottam, hogy minél több szörnyt akartam leszedni ezért nem a kezdő kockánál zártam a kört, így csak a sima pontokat kaptam érte a felszorzás elmaradt. 3 farmon a 2 két játékot lejátszottam, rekordom 28000/32730/34860 lett. Nem a legjobb, de remélem lesz ez jobb is, ahogy olvasom nagy a szórás a gazdáknál.
    Ha elszakad a cérna, akkor én is lemondok a jobb oldal nyereményeiről és csak a bal oldalt csinálom a játékokat gyorsan lezavarva.
    Bár a türelem most Aranyfát terem.

stb_farmer, juliannakoczkas és böbe764 kedveli ezt.
  2. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Szia
    3.000 játék kellene a fához ? :DMármint egy játékon belül 12 játék van . 12x3.000 játék ? :eek::wuerg:xD:cry::inlove:

stb_farmer és juliannakoczkas kedveli ezt.
  3. -vadrózsa13-

-vadrózsa13- Fórum-zöldfülű

Sziasztok, Segítsetek légy szíves. Bal egér gomb lenyomva, végig vezetve az azonos szörnyeken. Látszik a rózsaszín összekötő vonal. A végére érve felengedem az egér gombot, és semmi nem történik. Mit csinálok rosszul?
    Köszönöm

4. moncsiárpi

moncsiárpi Haladó

nem mükődik semmi cserélés----nem értem hog kell cserélni----nálám semmit nem tudok átcserélni.

5. lovardatanya

lovardatanya Fórum nagymestere

Ha már felszaporítottad a felhőig sem mész? Addig mindegy, hogy megy a pontszerzés nem számít, csak a lejátszott játék száma.

szerk: ja és a dekorokat is megkapnád.

stb_farmer, barbi021951, kukori80 és 3 más kedveli ezt.
  6. Szviki04

Szviki04 Fórum ismerője

5 játékon vagyok túl, 50.250 pontom van jelenleg! xD Azt hiszem elég lesz nekem az a 49 játék bőven, úgy is a való világban akarok kertészkedni a hosszú hétvégén, az jobban megy nekem! ;):inlove: A legjobb eredményem, 22.140 pont. :oops: Talán ha egy hónapig kitolják az eventet, akkor esetleg lenne rá egy minimális esélyem, hogy összejöjjön a FA fa. :D

stb_farmer, Ecóka2, Domos52 és 4 más kedveli ezt.
  7. mementori74

mementori74 Fórum félistene

Szia,ne legyen 3000,csak 2000 plusz a játékon belüli,mindjárt szimpatikusabb 2 napig nonstop,ezért egy egész farmerámát kéne adjanak,ebből kiindulva a topba bele sem merek gondolni.

8. moncsiárpi

moncsiárpi Haladó

nem lehet semmit csinálni---------keverhetem bárhog nem tudok semmit cserélni,

9. CoralineJones74

CoralineJones74 Kivételes tehetség

csak a hiszti....xD

stb_farmer és zsani_apja kedveli ezt.
  10. libuskafarm

libuskafarm Fórum admirálisa

Sziasztok!
    2 játék 34320 pont.
    Lassú, körülményes a játék, ha jól akarom csinálni. Aki egész nap itt ül és ínhüvelygyulladásra vágyik, kifejezetten neki készült. Sok idő, ami a legdrágább a világon. Nem biztos, hogy nekem ehhez kedvem van.
    Forgathatok, szuptápozhatok, nincs ezzel gond, de hogy órákon át nyomjam, na azt még egyszer nem.
    Lehet 1-2 nap növényezek és meglátom képes leszek-e lekötni magam vele, vagy lesz-e rá időm(a leglényegesebb). Ha nem, akkor feladom. Játsszon vele az aki kitalálta. Inkább ültetek napi 2x akármit. Ez abszurd.....

Amúgy a minijáték nagyon jó, azt nem akarom kétségbe vonni, de a kívánalmak hatalmasak.
    1 játékon belül mondjuk 3 lehetőség és 1 milla pont. Bőven jó és még meg is dicsérném őket.

Utoljára szerkesztett: 26.10.22
    maszilva, stb_farmer, barbi021951 és 6 más kedveli ezt.
  11. -szerencseföld-

-szerencseföld- Aktív író

Sziasztok
    Kipróbáltam én is a kapott szörnyeket elsőre 12820 pontom lett másodikra 10540 .Ahogy
    olvasom a hozzá szólásokat lett az enyémnél jobb is és rosszabb is.Nekem a felhő szokott a célom lenni most is erre hajtok .

12. klaramagyar

klaramagyar Rutinos

Sziasztok, kíváncsi vagyok, hogy aki kitalálta ezt a 6 millió pontot az egy minijáték alkalmával mennyit tudott összehozni maximum, én egyenlőre 17 ezer pontnál tartok, de mint sokan én is csak max. a felhőig csinálom, legközelebb el sem kezdem mert a felhő sem ér ennyit a ládákkal.

13. Kókusztej

Kókusztej Törekvő

Hahh mostmár értem hol a buktató ebben az eventben. Elsőre olyan kis barátságosnak tűntek azok a pontok.
    Mikor láttam, hogy farmarany fa úgy voltam: ide vele.
    De hát 6 millió pont? :D Na hagyjuk. Egy játék alkalmával kb 15-16k között sikerül pontot kihozni (legalábbis nekem). De akkor kb mindent is átnézek hogy lehetne a legjobban összehúzni. Na nekem ehhez aztán nincs kedvem. Megtarthatják a fájukat.
    Jutok ameddig jutok :D
    Hát de most komolyan. Kinek van erre ideje, meg energiája? xD

14. lovardatanya

Ráteszed az egér kurzort az egyik színre mondjuk a kékre és nyomva tartva, húzod, közben a csík látszik. Húzhatod függőlegesen, vízszintes irányba, vagy átlósan is de az a lényeg, hogy egy színen húzhatod csak, mert csak akkor haladhatsz. Válassz olyan színt amelyből egybefüggően a legtöbbet látsz minél tovább húzod a csíkot annál több pont(y)ot kapsz. Ha így végig játszod a táblát és még 41 szer mindegy mennyi pontot érsz el, meg van a felhő és a dekorok.

Utoljára szerkesztett: 26.10.22
  15. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

14 játékkal mára feladtam. Egyszerűen nem fog már az agyam, romlott az átlagom is és nem érdekel az egész. Talán holnap kisüt a nap, de most beborult és sötét is van. :D
    Sok sikert és kitartást. :)

maszilva, stb_farmer, Norella404 és 8 más kedveli ezt.
  16. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Már csak azt nem tudom melyik ad többet ? Ha 12x csinálok kicsi bulikat , vagy a végén egy nagy bulit ?

Egyre közelebb vagyok kis farmokon , hogy a szélén legyen egy nagy buli .

maszilva, stb_farmer, Hahacska és 11 más kedveli ezt.
  17. lovardatanya

Amikor az elsőre kattintasz és lenyomva tartod a kurzort ahogy haladsz a csíkkal minden gömbön elő kell ugrani a szemeknek is mert ha nem csak sima csík lesz és el fog tűnni a csíkod.

stb_farmer kedveli ezt.
  18. angyalokvárosa

angyalokvárosa Járnitanuló

Sziasztok , ez egy nagyon szomorú játék 10 12 ezer pontokkal nem lesz farmarany fa , aki ezt kitalálta az ügyes volt vagy csak a pénzre hajtottak megint . köszönöm én itt be is fejeztem ezt a játékot igy nem éri meg munka mellet kínlódni .

karippa és juliannakoczkas kedveli ezt.
  19. GA-BI-O-Farm

GA-BI-O-Farm Mindentudó orákulum

Én már mindenféle jobb oldali nyereményről letettem. Eddig lejátszottam 9 játékot, nem túl nagy sikerrel, max. 30x szorzóm volt, holnapig megálmodom, de azt hiszem csak a színekkel fogok foglalkozni, nem érdekel mekkora kört tudok bezárni.
    Legyen meg a 49 játék, mert a felhő a ládák miatt kell.

Na én holnapig pihi, holnap takarítás, bevásárolás, hétvégén 2 helyről is várok átutazó vendégeket, akiket meg kell ebédeltetnem.
    Megjegyzem, ha lenne időm se vacakolnék ezzel a játékkal. :oops:
    Úgy ahogy lejátszok 49 játékot és szevaxD
    Sok sikert mindenkinek, aki kűzd vele :)

20. Kuzdern

Kuzdern Mindentudó orákulum

Szia!
    Bal oldal 9 jobb oldal 4830...felhő kell, utána ehhez nekem nincs türelmem...nem megy:eek:o_O

maszilva, mamszi5107, stb_farmer és 12 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.