Visszajelzés Halloweeni tündérmese - eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: BackOffice, témanyitás ideje: 24.10.17.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. revaa

revaa Fórumgróf

Cyra ez nagyon szép, mentettem, köszönöm!

Gio, pisti243 és Cyra65 kedveli ezt.
  2. -kaktuszable-

-kaktuszable- Fórum nagymestere

Sziasztok !!!! A felhőm beüzemelve, a gazdaköriből nem tudom talán az utolsó fát kiszedni pár növény híján...de ezt magamnak köszönhetem :wuerg:Az elején össze-vissza és talán még keresztbe is kevertem az üstben, mire olvastam, felfogtam, (és ami a legfontosabb) megfogadtam a tanácsokat, ám sok növénykém bánta az esztelen főzőcskét :p Kukoriék megmondták az okosat, csak figyelnem kellett volna jobban : 4 terület, 2 házikó fullra és kész !!!:) Valamit nem értek viszont o_O Ha valaki azt írja, hogy megcsinálta 100%-ban, az miért lenne kamu ??? Értelmetlen lenne...Itt a vége felé általában lelkendezünk, vagy sopánkodunk, de nem szoktunk "kamuzni"....Ezt még meg kell emésszem...nem értem és nem értem...:oops: Várok amíg felnövök (vagy lesüllyedek) erre a szintre :p-.-

SzabadEurópa, Gio, Cyra65 és 7 más kedveli ezt.
  3. BackOffice

BackOffice Fórum elő legendája

Végeztem az eventtel. Kivégeztem az eventet. xD
    4 terület, 2 fullos házikó. A felhő és a gazdakör megvan.
    És egyetlen ólat sem kaptam a tündérektől.

tappancs, SzabadEurópa, Gio és 16 más kedveli ezt.
  4. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Gratula neked is. :)
    Sajnálom,hogy nem kaptál ólat, nekem mindegyikből dobott 1-1 db-ot. :)

Gio, genka53, Sali~*.* és 3 más kedveli ezt.
  5. spagetti24

spagetti24 Kivételes tehetség

Sziasztok!
    Én is csak 3 területet váltottam ki,2 tündérházikó maxon (hála a javaslatotoknak)és tegnap meglett a felhő.Sajnos az gazdakör utolsó feladata épp egy aratáson bukott-bukik el,mert elcsúsztam az idővel de sebaj,nem bánom,mert a fiam barátai nálunk voltak délután és eljátszottuk az időt. :)Csütörtökön később álltam neki,mert dolgoztam és pénteken is csak reggel és munka után tudtam aratni.Hétvégén belehúztam de még egy kirándulás is belefért egy közeli erdőbe a családdal :) Szóval az event teljesíthető volt még akkor is ha gondolkodni kellett,mikor,mit ültessek és fontossági sorrendet tartani,hogy mi az,amit a gazdakörből meg szeretnék szerezni.Köszi a tippeket,ötleteket,javaslatokat,higgyétek el,nagyon sokan hálásak vagyunk érte.

Gio, Cyra65, Sali~*.* és 6 más kedveli ezt.
  6. Ladymadonna12

Ladymadonna12 Utánpótlás-írogató

Sziasztok kedves Szomszédok!
    Hát ez nem volt nagyon fer dolog a gazdákkal szemben az én véleményem szerint, mert haladni csak nagyon lassan lehetett ebben a HALLOWEENI TÜNDÉRMESÉBEN. Egyátalán volt aki az összes területet megszerezte, a gazdakörben a feladatsort befejezte és megszerezte a felhősort is????? Szeretném azt a GAZDATÁRSAMAT megismerni, és tanácsot kérni tőle, hogy hogyan érte el ezt a csúcs teljesítményt. >:(:cry: Valószínű, hogy még sok Gazdatársam alig jutott túl az 50 %-os teljestíményen.

Mindenkinek kívánok további jó játékot és sikereket az eventekhez! Ladymadonna12

Cyra65 kedveli ezt.
  7. Szentlady

Szentlady Utánpótlás-írogató

Gazda: SzentladyID: 40076931
    Számomra ez az event volt talán a legnagyobb csalódás(((. Nagyon szeretem ezt a játékot, de most elgondolkodom azon....érdemes é vacakolni vele(((Én azért költöttem is rá....építő szándékkal...most először olyan üresen fejezem be sajnos(((Nem a nyeremények végett....

8. Cyra65

Cyra65 Fórum admirálisa

Szia reeva :)

Nagyon szívesen, nekem már háttérképként működik, nem is cserélem le egyhamar.
    Akkor a legszebb, ha a középre igazítást választja az ember :)

revaa, Gio, genka53 és 2 más kedveli ezt.
  9. manifoci

manifoci Fórum-zöldfülű

Sziasztok, lehet egyedűl vagyok a problémámmal de órák óta nem tudok bemenni a városba, ki akarttam váltani a fákat de csak sötétség van, tudtok segíteni,???

10. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Befizetted a csekket a farmodon ?:p Mert jött egy új event , és ez a felröpi xD

Nálam sajna sok szállxD:cry:xD

revaa, genka53, -Mayacska85- és 2 más kedveli ezt.
  11. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Szerintem a sötét háttérre gondol, de az már napok óta van, amióta az event is. De az kikapcsolható... :)

revaa, genka53 és HéricsBáró kedveli ezt.
  12. tandem6

tandem6 Fórumfelvigyázó

Ó látom nem is vagy nagyon álmos! Ha áramszünet lesz na akkor lesz még csak lázadás!xD

13. franyo121

franyo121 Fórum admirálisa

Szervusz kedves BEKO!
    Az általad említett végzéssel én már vasárnap este megvoltam. Teljesen kivégeztem a "támogató" gazdakörit is. Azóta kiváltottam az 5. földet, 4-es szintre fejlesztettem a házikókat és megközelítően 200 db tündérfadíszt adtam be. Sajnos nekem sem adott se ólat, se fát, se macskatündérlakot.

revaa, Gio, genka53 és 6 más kedveli ezt.
  14. kutyaszálló

kutyaszálló Fórum admirálisa

sziasztok
    sikerült megszerezni a felhőt:inlove::inlove::inlove:, de a gazdaköriből lemarad az utolsó fa:cry:
    a többi sikerült, inkább a kitehetők tetszettek, meg a fáim megvoltak már,de nem írhatom le a kedvenc
    mondatomatxD8)
    kosarat nem szoktam venni, ezután sem szokok-.-

revaa, Gio, genka53 és 7 más kedveli ezt.
  15. Rebcsok

Rebcsok Rutinos

Az ólat hozó tündérek egy kissé hebrencsek: nem gyártottak/varázsoltak eleget, ezért nem értek oda mindenhová. Meg is beszélték a szorgalmas lepénygyártókkal, hogy szállítsanak helyettük is. :D

revaa, genka53, alpha58 és 2 más kedveli ezt.
  16. judorf

judorf Haladó

Jó estét! Végre 1 event ahol elmélkedni, taktikázni kellett, s mindenki egyenlő feltételekkel indult. Három területtel és 2 fullos házikóval teljesítettem a gazdakörit s a felhő is beüzemelve. Kukorinak külön köszönet a taktikai tanácsokért, nálam ő az etalon. A csodaszép grafikáért pedig minden elismerésem.

revaa, Gio, Sali~*.* és 7 más kedveli ezt.
  17. BackOffice

BackOffice Fórum elő legendája

Én - emlékeim szerint - vasárnap délelőtt lettem készen. Azóta csak aratgattam a házikókat és gyorsítókat termelgettem. Olyan ráérősen, öregesen. :D Begyűjtöttem egy csomó terméket és néhány fát. Ja, és nekem bőkezűen adta a szupertápot is.
    Jó kis event volt, csak..... anyukám szavaival élve: "nem volt elég szapora". xD

revaa, Gio, genka53 és 9 más kedveli ezt.
  18. Swordfish

Swordfish Fórum ezredese

Sziasztok! Az eventem teljesen kész, 2 napja. Egy 4. szintű és 1 szintű házikóval, 4 területen. Gratula azoknak akik végeztek!! Ui: Remélem több ilyen nem lesz egyhamar.

revaa, Gio, genka53 és 7 más kedveli ezt.
  19. hupi78

hupi78 Fórum hercege

sziasztok végszóra kész az event:D:D:D

revaa, Gio, genka53 és 8 más kedveli ezt.
  20. dawydow

dawydow Utánpótlás-írogató

Lehet nem értelek Báró uram :) nem viccelek hiába akarok a városba jutni nincs kép egyik farmomon se :(

Gio kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.