Visszajelzés Halloweeni tündérmese - eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: BackOffice, témanyitás ideje: 24.10.17.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Akkor egy ki-belépés... Esetleg CCleaner? :) Eddig nem erről a farmnévről írtál amúgy...

revaa, Gio, genka53 és 4 más kedveli ezt.
  2. pisti243

pisti243 Törekvő

én is köszönöm mentettem és nagyitottam gyönyörű,csodás ez egy igazi egyenlő esélyű event volt,olvasással és a taktikák ellesésével simán megoldható volt, én mint zöldfülü nagyon örültem ennek az eventnek :) :)

borderland57, revaa, Maszatka47 és 9 más kedveli ezt.
  3. Swordfish

Swordfish Fórum ezredese

Szia! Az eventes óráról , próbáld meg! Az a gazdakörbe visz a feladatokhoz.

Utoljára szerkesztett: 31.10.17
    revaa, -W-595-, Gio és 4 más kedveli ezt.
  4. Petike824

Petike824 Járnitanuló

Szia Ninett79 Anita vagyok ,, csurika003,, 4 farmot kezelek mert gyermekeim évekkel ezelött abbahagyták én viszont imádom , kicsit megterhelő de ez van ezért láttál más néven belépni, bocsi, szaladok egyik farmról a másikra event kész csak le ekartam adni a maradék gazt pár fáért cserébe de du, óta nem tudok bemenni a városba amúgy a farmok tökéletesen működnek , nem értem??

Szia Swordfish nagyon aranyos vagy de hogy tudok csak a városba bemenni az event órára katintva??

Moderátor által utoljára szerkesztve: 31.10.17
    revaa és Fenyvesi1010 kedveli ezt.
  5. Ninett79

Okés, értem. De próbáltad, amiket írtam? :)

genka53, Fenyvesi1010 és HéricsBáró kedveli ezt.
  6. Swordfish

Swordfish Fórum ezredese

Szia! A városban van a gazdakör, ott kell az épületre kattintani és belépsz a gazdakörbe. Csak a városba menni, az órán keresztül nem tudsz. Ezért javasoltam az órát, mert az a feladathoz visz rögtön.

Fifike170, Gio, genka53 és 2 más kedveli ezt.
  7. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Aloha Tandem
    Pedig pont ellenkezőleg .:cry:Indul a görög aludni :p

revaa, imi010, Gio és 3 más kedveli ezt.
  8. DGabriella

DGabriella Fórumprofi

Szia
    Azt próbáltad, h. az eventterületen rákattintasz a fára, majd a feljövő ablak alján a zöld feliratra: "Feladatra fel". Ez bevisz a gazdakörbe

revaa, Fenyvesi1010 és Swordfish kedveli ezt.
  9. Petike824

Petike824 Járnitanuló

Kedves Ninett79 nagyon szépen köszönöm a segítséget a CCleaner segített, be tudok lépni nagyon jó érzés a ti kis közöségetekhez tartozni, mikor hazajövök a munkából es fáradt és elcsigázott vagyok belépek a farmra learatok és már jövök is fel a fótumra olvasni, nagyon jó érzés ahogy ti nekünk kicsiknek mindenben segítetek, kicsit értetlenek vagyunk néha ,mégis százszor elmondjátok a segítségeket igy látatlanban is sok puszi és ölelés mert miatatok érdemes játszani, haladni fejlődni nagyon szépen köszönöm nektek :):)

revaa, Maszatka47, -W-595- és 10 más kedveli ezt.
  10. alpha58

alpha58 Rutinos

Sziasztok eventezők!
    Event kész, felhő beüzemelve, gazdaköri 100 % -osan kész.:)
    4 területen 2 db. 4.szintű fával dolgoztam. :)

Goldros, revaa, Maszatka47 és 14 más kedveli ezt.
  11. Ninett79

Nagyon szívesen. :)Köszönjük, ez jól esett a mostanában fellépő sok negatív hsz-el ellentétben. :)

Utoljára szerkesztett: 31.10.17
    revaa, Maszatka47, -W-595- és 9 más kedveli ezt.
  12. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

Egy gépről elmondásod szerint 4 farmot működtetsz. Folyamatosan hol az egyik, hol a másik farmra lépsz be.

Amikor belépsz a játékba a szerver a számítógépeden sütiket tárol le, hogy ezáltal gyorsítsa a kliens és a szerver közötti kapcsolatot úgy, hogy a legközelebbi belépés alkalmával sütiben tárolt információk segítségével meghatározza a jelenlegi állapotot, így nem kell minden egyes elemet újból letölteni a kliensnek, azaz a számítógépednek.

A sütik tartalma természetesen farmonként eltérő, mivel teljesen különböző állapotról van szó. Ezért van az, hogy egyik farmnál még rendben működnek a dolgok, a másiknál viszont nem.

Az oka: A süti tartama vagy megsérült, vagy csak egyszerűen egy olyan adatot tartalmaz, amit már nem tud feldolgozni a szerver. Ilyen esetben szoktuk javasolni a sütitörlést (leírás itt ), mert ha letörlöd a sütit, akkor a következő belépéskor a szerver egy újabb sütit fog készíteni, már a helyes tartalommal.

Természetesen a Flash Player is tárol adatokat, amiket szintén tudtok törölni az alábbi módon: Játékon belül jobb egérklikk -> Global settings -> Storage lapfül -> Delete all gomb.

Fontos, hogy rendszeres karbantartással, sütik törlésével alapozzuk meg a gépünk biztonságos használatát.

https://board-hu.farmerama.com/inde...tik-cookies-törlése-ccleaner.6733/#post-21613

Ha segítségre lenne szükséged, érdemesebb a fórum Help topicjaiban kérni tanácsot.

revaa, Fifike170, Gio és 4 más kedveli ezt.
  13. Éva0315

Éva0315 Fórumgróf

Szia! Én is vágytam egy tündéres macskára, de sajnos elkerült:)))

revaa és Fenyvesi1010 kedveli ezt.
  14. kovacsniki84

kovacsniki84 Fórum admirálisa

Szia.

Ha elfogadsz egy tanácsot használj különböző böngészőket a farmokhoz így ez nem eshet meg még egyszer .
    (Mozilla,Chrome,Explorer,Opera,Maxthon) akad még egy pár :D
    igaz egyszerre csak egy legyen megnyitva nagyon terheli a flashplayer a rendszer erőforrásokat.

revaa, genka53, Fenyvesi1010 és még 1 ember kedveli ezt.
  15. HéricsBáró

Elvetettem az utolsó holdfényfűt :D. A kis makka házaknak :inlove:

revaa, Gio, genka53 és 3 más kedveli ezt.
  16. Petike824

Petike824 Járnitanuló

Kedves mamarygen ,nagyon köszönöm a technikai tanácsot, be fogom tartani, és elnézést hogy itt kértem segítséget.

Szia kovacsniki84 az opera a kedvencem de váltogatni fogok , köszönöm :)

Moderátor által utoljára szerkesztve: 31.10.17
    Gio, genka53, Ninett79 és 2 más kedveli ezt.
  17. DRAGON86

DRAGON86 Fórum ismerője

Sziasztok!

Halloweeni Rémmese 99%-ban Teljesítve :)
    Csak a feladatsorban 1 400 növényt nem tudtam beadni, ez van :)
    Sajnos a halloweeni naptár 36 órás terménybónusza semmit se ért, ahol érnie kellet volna valamit :)
    De amit lehetett megtettem, főleg hogy a szörnyek elől menekültem :)

Gratulálok akik befejezték és kitartás akik még küzdenek vele :)

Üdv: DRAGON86

revaa, Gio, kutyaszálló és 5 más kedveli ezt.
  18. cskati01

cskati01 Törekvő

Sziasztok!
    Végszóra elkészültem, felhő beüzemelve, és a gazdaköri is kész!
    Örömködés van!xD;):)xD;):)

revaa, imi010, Gio és 8 más kedveli ezt.
  19. HéricsBáró

Most épp az ágyból írok , szóval félig alszom már xD Alvafórumozó lettem ?:eek:

revaa, imi010, Gio és 4 más kedveli ezt.
  20. Fenyvesi1010

Fenyvesi1010 Fórum félistene

Sziasztok, itt a vége fuss el véle. Az utolsó dekor kitehetőt kivéve minden kész. Az 5/5 feladatnál és leszámítva - 15 szupitápot.

Mint ahogyan elbaltáztam az elején, ennyi a " veszteségem " én ezt 0-nak írom le. :):):) Én teljesítettem , amit tudtam, illetve kezdeti bakiaim ellenére elégedett vagyok. xDxDxD Várom a következő kihívást, ahogyan olvastam, nem sok idő kell ehhez sem. :music::music::music: Mindenkinek szép, nyugodalmas jó éjszakát kívánok ! 8)8)8)

revaa, maszilva, -W-595- és 8 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.