Visszajelzés Halloweeni tündérmese - eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: BackOffice, témanyitás ideje: 24.10.17.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. h.lajosvilmos

h.lajosvilmos Fórum veteránja

Nálatok betölti a gazdakörit? Én 10 perce szenvedek,nem tudom beadni :cry:

2. szalaip

szalaip Fórumprofi

Sziasztok!

Nálam ez a szerencsefaktoros játszadozás sosem jött be, és most sem sajnos. A teliholdas beváltós és a mostani folytatása sem hozott sikert, ugyanis a macskatündérlakból egyet sem sikerült összehozni, csak amit az előző event tutira adott a végén a leadásból. Azt az eventet is befejeztem és ezt is egyébként.
    Az össz nyereményem 1 lidércfényfa, 1 xxl boszorkányalmafa, 1 trutyiszörny és 1 sötétlő szentjani. Ezeken kívül csak a csp, tp és társai. Gratulálok azoknak akinek sikerült sok jó dolgot kiszedni az eventből. További szép estét.

ildiko44, imi010, Gio és 9 más kedveli ezt.
  3. nyaf-nyaf

nyaf-nyaf Fórum veteránja

Szia ,,, Nálam nincs gond :)

revaa, szellorozsa, kutyaszálló és 3 más kedveli ezt.
  4. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Sziasztok!

Köszönjük a közreműködéseteket, a véleményeket, az észrevételeket!

Minden tapasztalatot és javaslatokat megosztó gazdának külön elismerésünk a segítségért!

.dina1., picku, bocsika67 és 12 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.